Huomasin juuri yllätyksekseni, että jauhelihapadasta tulee ihan erilaista, jos sen tekee siten, että yhdistää ainekset vasta lopussa. Siitä tuli uskomattoman mehukasta! Nimenomaan liha siinä maistui tosi mehukkaalta.
Piti ruskistaa ylimääräinen jauheliha-erä, koska se oli menossa vanhaksi. Laitoin sen ruskistuksen jälkeen pakkaseen minkä vuoksi jouduin tekemään ruokaa ikäänkuin kahteen kertaan pakastetusta lihasta.
Yleensähän pakastaminen päin vastoin kuivattaa ruoka-aineita.
Padan muut raaka-aineet olivat kookosöljyssä haudutettu sipuli ja tali. Lisäksi mausteita.
Lopputulos oli paitsi mehukkaampaa myös koostumukseltaan tavallista irtonaisempaa. Irtonaisuudessa oli kyllä se haittapuoli, ettei kattilan pohjalla ollut padanloppu jähmettynyt jääkaapissa piirakantapaiseksi, jota on kiva nauttia kylmänä sinapin kanssa.