Timolle: ok, hyvä jos hyvää kuultavaa löytyy. Ehkä minäkin sinun ikäisenäsi

Juuri nyt kuljen tasan toiseen suuntaan, kun vuosikymmenien niukan lukemisen jälkeen (poislukien tiukat faktajutut joko työasioihin tai karppiin liittyen) kirja on melkein parasta mitä tiedän ajankuluna - tai ylipäätään. Minulle ne antavat enemmän nimenomaan luettuna (ei kuultuna eikä elävinä kuvina), kuten aivotoimiontaan perehtynyt lähipiiri on väittänyt. Netistä lukeminen kävisi sekin, mutta vaikeissa asioissa on helpompaa selata kirjaa edes ja takaisin
Karppu: Selvä. Sitten voin suosiolla sanoa etten osta enkä syö. Tuunattuna ja tiukassa paikassa (sellaista en tässä ja nyt kyllä keksi) voisin syödä voilla, sinapilla ja hyvälaatuisella kotona kypsennetyllä jauhelihalla leikattua purkkihernekeittoa, ja joulupöytään kokeilin valmista maksalaatikkoa (sekin rasvalla isosti täydennettynä). Kumpikaan ei vetänyt vertoja kokonaan itsetehdylle, vaikka makrot olivatkin aika lailla ok. Samoin voisin kokeilla rasvoilla tuunattuna valmiita ravintola-annoksia (joita nykyisin myydään hurjasti), JOS jossakussa ainekset olisivat ok. En ole vielä löytänyt maistuvaa vaihtoehtoa.
Eikä ole niin tarvettakaan, kun alle vuorokauden menoihin laukkuun saa pakattua voita, ja paikalla yleensä löytyy jopa kermaa kahviin. Yökyliin pakkaan mukaan omat lisät, joita voi tarvittaessa tarjota muillekin: voin lisäksi yleensä juustoa ja sopivaa leiväkettä.
Maun lisäksi en pidä massatuotetuista ja liukuhihnasterilointien pilaamista lisistä suolenmutkaan. Hyviä valmisruokia voisi toki tehdä pienessä mittakaavassa, vaan ei nykyisillä ravitsemusohjeistuksilla, jotka vaikuttavat tasan kaikkeen. Ja ne ovat sitäpaitsi t-o-d-e-l-l-a kalliita itse tehtyyn verrattuna
Erkki eli eläinrasvakarppi terveys- eko- ja eettisistä syistä.
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla (Art Ayers)
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)