Tota 30g kerta istumalta yrittää kumota Dylan Klein kirjoituksessaan
http://nutridylan.com/2013/06/07/can-ex ... -body-fat/Tiedä sitten onko noin mutta kovin sanoin se meuhkaa sitä vastaan, etusivullakin voi käydä kurkkimassa, tiedä sitten faktoista takana kun en jaksannut lukea.
Helpoten ymmärrettävä, hyvin yksinkertainen selitys "nitrogen or amino acid pool"
http://www.elmhurst.edu/~chm/vchembook/ ... inmet.html mutta yksinkertaistaa asiaa liikaa.
Kallstahan liha proteini on ja tulee kallistumaan
WWI juliste halvemmasta proteini lähteestä, jo sadan vuoden takaa.

Siis munan valkuainen oilisi tolleen niinku ainoa mistä kaikkia tarpeellisia rakennus aineita sais?, possu, nauta ja vaalea kala antaa joitakin välttämättömistä mutta vain muna kaikkia jos ei syö papuja ym.
En nyt osaa arvioida kun ei ole lääketieteellistä koulututusta mutta lukemani perustella uskoisin koko proteini, aminohappo reaktion olevan yksi monimutkaisemmista prosesseista joita ihmisen ruumissa tapahtuu kun sitä ei katso vain yhtenä osa alueena vaan ottaa huomioon myös HH ja rasvan nivoutumisen siihen, vähän niinkuin se kungingas pultti ja ihmeen sopeutuvainen on immeinen kun tommoista systeemiä pyörittää ja selviää ehjänä vaikka sen sotkeminen olisi suht heppoa,
Taidanpa keskittyä ja lukea aheesta hiukka lisää, vähän niinkuin yleis sivistävällä tasolla mutta jo lukemani perusteella aion keskittyä enemmän hyvä laatuisen proteinin saamiseen, (mitä se on syönnyt), en niinkään biologisten sähkö kemiallisten reaktioiden tutkimiseen + mitä tosta viellä puuttui, paitsi luke lisää redox'ista ihmis kehossa.