karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-04-19 22:18:24

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 198 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 13 4 5 6 710 Seuraava
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2023-02-05 19:36:17 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93661
Ja asetosalisyylihappoa. 8)

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-06 09:32:14 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-03-02 13:04:27
Viestit: 7906
mä ostin kans kilon päärynöitä, muutaman niistä söi rimpsessa (joka muisti että nämähän kutittaa kurkkua), sit eilen tein homejuuston kanssa piirakkaa ja silti jäi vielä monta.. Mitähän sitten keksis? Ne ei pelkilteen mene selvästikään vaan pitää jalostaa.

_________________
karppi nro 3729
"ihanvähänvaanhiilihydraatittomalla vuodesta 2007"
Kuva


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-07 13:40:55 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47640
Paikkakunta: HomeSweetHome
Palm, kiitos mielenkiinnosta, mutta mahtavatko nämä olla kovin erikoisia. Netti on edelleen täynnä kaikenlaisia muunnelmia VHH'sta, ja niitä on tullut keräiltyä ja kokeiltua omien rajoitustensa mukaisiksi : ) En ole koskaan ollut iso lihansyöjä, ja runsas proteiini, eläinperäinenkin, näkyy useimmiten nopeasti ihon kunnossa, mikä ei ehkä ole ihme, kun allergeenit ovat tyypillisesti jonkun toisen lajin proteiineja, ja kun tämä piirre on aina ollut jokseenkin vahva meikäläisessä. Olen onnistunut pysymään terveihoisena vain riittävän tiukalla hiilari- ja valkuaisrajoituksella (ja joo, muutakin olen yrittänyt). Onneksi rasva sopii ja onneksi niukka-PUFAista rasvaa on saatavilla jopa aika edullisesti, ja ylettömön suureksi onneksi juuri sellainen rasva on minusta hyvän makuista :)

GC ja mlv: Joo, pajunkuoressa on asperiinia, muttei se taida olla selityksenä tähän. Luulen näin, koska sekä paju että minttu, kumpikin ihan uskomattomia leviämäänkin, toimivat hyvin leikkokukkien iän pidennyksessä (eikä jälkimmäisessä taida olla asperiinia) ja toisaalta koska kasvit ovat ehdottomasti luomakunnan parhaita tuottamaan jos jonkinlaisia kemikaaleja tarpeisiinsa. Oli miten oli, pajunkissaoksan lisäys taisi auttaa, kun morsiusangervo vihertää jo. Saapa nähdä miten käy tammensilmujen.

Siili: meillä päärynät (ja omenat ja appelsiinit) kuluvat enimmäkseen päivällissalaatissa; yleensä semmoinen puoli hedelmää pilkottuna per kahden hengen salaatti. Näistä päärynöistä osa on mennyt kyllä aurankin kanssa, kun se pitkästä aikaa on taas maistunut. Vielä kolme jäljellä :)

Ja ruokiin
. Sunnuntain päivällinen: Pakkasesta noukittu pieni annos valmiiksi viipaloitua punertavaa naudanpaistia muotoutui taas kerran thaityylin curryksi; ja sellaista varten tuo annos oli oikeastaan pakastettukin. Voita, kookoshiutaleita, sipulia, valkosipulia, itse tehty currytahna, kukkakaalia ja lantitettua porkkanaa; minulle pakkasesta myös kahvikupillinen voiliemiriisiä. Salaatissa pitkästä aikaa mukana myös retikkaa, kun sitä sai ostaa kokonaisena ja edullisesti. Juomana pitkänpitkä lonkero ja kahvit

Maanantaina piti jo jalostaa jämiä :)
. Aamulla vain kermakahvia ja vettä, koska matka tissinlitistykseen
. Lounaalle yrittelin parannella minusta tylsän makuista maksapasteijaa sekoittamalla siihen pehmytvoi-tomaattipyree-etikkakurkkusilppu tahnaa. Parempaa se oli noin, mutta varsinaisesti hyväksi tuli vasta kun tein siitä voilla voideltujen oltermanninyyttien sisusta. Näin saanen sen käytettyä ja vielä nautittua. Söin noita ja kahveja ja vesiä
. Päivällinen: Alkupalana yllä mainittuja nyyttejä ja kupillinen kuumaa (kinkkuliemi-kasvinhaudutusvesi-kerma). Kasvinhaudutusvettä tuli, kun tein pitkästä aikaa nk virolaista salaattia, jonka alussa haudutetaan kaalia ja porkkanaa viitisen minuuttia kiehuvassa vedessä, ja sitten siivilöidään vesi pois. Tuon jälkeen lisäsin raastepohjaan vielä mausteita: ooöö-sipulisilppua, kotirelissiä, hapankaalia, suolaa, pippuria, oregaanoa. Annos riittänee useammaksi päiväksi... siis päivälliseksi annos tuota salaattia kera päärynänpalojen ja suolapähkinöiden, joita halukkaat saivat lisätä lautaselleen. Ja pääruokana sitten ihan vain jämiä; siippa söi loput thaicurrystä munakkaan täytteenä ja minä puolestaan söin loput perjantaipitsasta. Vettä, viiniä, kahvia, konvehti.

** ja viikkoluettelo jatkuu **

Tiistaina
. Aamiaisella kahvien ja veden lisäksi päärynä-aura-voi komboa puolen päärynän verran
. Lounaalla pari juustonyyttiä ja uuden gluteenittoman näkkärin maisto... siitä muuten tuli nälkä, ei jatkoon (ja noistakin lopuista teen todennäköisesti alkupalaleipiä eikarpeille ruokavieraille)
. Päivällisellä alkupalana kipollinen samaa lientä kun eilen ja pari juustonyyttiä (loppuivat kumpikin), ja varsinaisena ateriana braatwursti kotiketsupilla, sinapilla ja voilla, ynnä virolaista salaattia lisänään suolapähkinöitä ja appelsiinia, juomina paljon vettä ja napsu. Jälkkärikahvi konvehdilla

Keskiviikko
. Aamiaisella kahvit, vesiä, puolikas veriappelsiinia (jäi yli eilisestä salaatista) juustoa
. Lounaalla kahvia ja sen seuraksi pala juuresleipää voin, juusto ja sipulin kera (pussinloppu noita leipiä pakastettu viime kesänä); btw, tästä ei tullut nälkää eli jotain niissä eilisissä oli.
. Päivälliseksi kebabbia tykötarpeineen (oli göranin pakastetta, sulateltu, paistettu sipulin kanssa runsaahkossa voissa; kolmen soosin kombo oli tänään valkosipulista ooöökastiketta, lämmintä tomaattikastiketta (voita, sipulia, pari tomaattia, pyreetä, hiukan tsiliä, hiukan makeuttamatonta kaupan ketsuppia, mausteita; kiehautettu ja bamiksoitu) ja smetanaa. Kebabin seuraksi salaattina maanantaista jossa tänään vain lisää ituja. Parikin lasillista viiniä, kun tuli avattua hyvä pullo, ja kun päivällinen jatkui viininystävien etätapaamisena. Kuplavettä, kahvia, konvehti.

Torstai
. Aamiaisella kahvit, vesiä ja pikkupala juuresleipää kera voin, suolapähkinöiden, juuston ja etikkakurkun
. Lounaalla voi-aura-päärynä suupaloja kahvien ja veden ohella
. Päivällisellä uusi kokeilu kinkkukasvisvuoasta (koska pakkasessa on paljon heti paiston jälkeen pakastettua joulukinkkua). Nyt onnistui vaikkei kovin kaunista, pitää varmaan kirjata tuonne reseptipuolelle. Lisänä porkkana- ja retikkatikkuja ja vanhan salaatinjämät, viiniä, vettä ja jälkkärikahvi konvehdilla.

Perjantai
. Aamiaiset ja lounaat tavanomaisia
. Eikä tänään ollut edes perjantaipitsaa, vaan syötiin loput eilisestä kinkkukasvisvuoasta, eikä se ollut yhtään huonompaa toisellakaan lämmityksellä. Viiniä, paljon kuplavettä, jälkkärikahvi mustana, konvehdin kera

Lauantai:
. Aamiaisissa näkyvissä kasvua ja lounas kutistumassa maitokermakahviin
. Päivälliseksi varmaan Palmin innoittamana juustojauhelihakeittoa. Tällä erää liemen suuruksena sipuli-valkosipuli-pippuria rasvassa kuullotettuna; sitten sekaan pitkään kinkkuliemessä haudutetun jauhelihan lientä, kookosvettä ja kolmannes sulatejuustopalasta ja nämä bamixilla tohjoksi. Liemeen vastakypsytettyä jauhelihaa, sipulikuutioita, pavunpaloja, viimeiset kaksi kypsää pikkusiikliä ja kourallinen hapankaalia, ja loppumausteeksi kermaa&tilliä.
Tuo ei seurakseen kaivannut edes salaattia. Vettä, viiniä, jälkkärikahvit.

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-08 09:50:23 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-03-02 13:04:27
Viestit: 7906
meillä ei voi lisäillä salaatteihin, koska nuorisolla molemmalla ns ristiinreagoinni aiheuttamaa kurkunkutinaa. Rimpsessalla erityisesti nyt kun siedätyshoito päällä, rinssi ei kuulukan muonavahvuuteen tällä hetkellä.. Pitä siis kypsennettyn tarjota/nauttia mikäli meinaa..

_________________
karppi nro 3729
"ihanvähänvaanhiilihydraatittomalla vuodesta 2007"
Kuva


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-09 12:04:47 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47640
Paikkakunta: HomeSweetHome
^^ Joo, noita itse kukin joutuu muokkaamaan rajoituksiensa mukaan. Taitaa olla teilläkin halvempaa ja helpompaa ostaa hedelmät yksittäin, kuten yleensä teen, niin ei tarvitse miettiä moneen kertaan, miten pärjätä ilman hävikkiä : )

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-09 14:46:08 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-07-14 12:42:55
Viestit: 5410
Paikkakunta: Sisäinen savanni
Kyllä els sinun ruokasi ja keittiösi on kiinnostava ja eksoottinen, jos vertaan omaani. Ei toki tarvitse verrata.

Joskus saan inspiksen ja ostan tsiliä, inkivääriä tai valkosipulia ym ja kahden kuukauden kuluttua löydän homeisen nyytin, jonka heitän pois. Hyi, hyi hävikille.
Eli minun ei kannata ostaa retikoita kaappeihini.

Jos ostan hedelmän, niin nykyisin ostan vain yhden. Tykkään itsepalvelukassoista, koska siellä voin rauhassa piippauttaa sen yhden veriappelsiinin.

Minulle nähdäkseni sopii runsas proteiini (+runsas rasva). Nyt tämä Virta Healthin suosittelema 90 g proteiinia/päivä on tuntunut hyvältä eikä tule mitään mielitekoja.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-09 15:59:47 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47640
Paikkakunta: HomeSweetHome
Palm, hyvä että omasi toimii sinulle ja sinun taloudessasi o/
Siitähän tässä kai on ensisijaisesti kysymys, ruokasuuntauksesta riippumatta.

Meitä on kaksi ja jopa meidän kahden rajoitteet (ja maut) ovat aika erilaisia, vaikka miten kumpikin sekä haluaa että joutuu karppaamaan - ja karppaa. Lisäksi meillä käy viikottain illastamassa sukua tai kavereita, joilla on omanlaisiaan rajoituksia ja mieltymyksiä, ja sitten me käymme ruokavieraina heidän luonaan. Ja kun nämä mukavat kaverit ottavat meidät ja meidän rajamme huomioon kun menemme kylään syömään, niin miksei se sama menisi toisinkin päin? Elämäksi tätä varmaan kutsutaan : )

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-10 11:02:25 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47640
Paikkakunta: HomeSweetHome
En tiennytkään, että tämä perhosorkidea kätki sisälleen pantterin. Siivillä ja virneellä jopa : )
Se taitaa ennustaa kevättä. Aamu muutenkin valoisampi, kun maa peittyi taas hentoon valkoiseen huntuun.

Kuva

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-12 06:21:40 
Poissa
vaelluskarppi
vaelluskarppi

Liittynyt: 2006-03-18 07:35:32
Viestit: 56079
Paikkakunta: Kerava
Ihana pikku pantteri :-)

_________________
Elämä on arvaamatonta, koska tahansa voi tapahtua jotain hyvää. Eeva Kilpi

Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme että kaikki käy hyvin. Mauno Koivisto


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-12 11:52:53 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-07-14 12:42:55
Viestit: 5410
Paikkakunta: Sisäinen savanni
On söpö kuva. :smt049
Minua tuijottaa juuri samanlainen valkoinen orkidea ja siivekkäät pikku pantterit tässä työpöydällä.
Ihana kälyni toi sen viime kesänä. Se aloitti uuden kukkimisen vanhoissa varsissa juuri ennen joulua.

Hyvää sunnuntainjatkoa Elssilään!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-13 12:17:37 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47640
Paikkakunta: HomeSweetHome
Kiitos, Palm. Pantterien seuraksi saimme kaverikukkia, joita tässä pihavihreän kanssa.

Kuva

Ja kaveripäivällisetkin saatiin sunnuntaiksi.
. Alkumaljassa mansikkamehua, sitruunaa ja kuplia, alkupalana tikkuruokaa (valittavana porkkanaa, retikkaa, maistit uudesta snellun kinkusta, tuoretta ananasta, juustoleipää) ja dippi (jossa munatonta kotimajooneesia, kotismetanaa ja paria kaupan chilikastiketta).
. Pääruokana uunikanaa (kolme koipireittä, marinadit huuhdeltu pois, pitkä kypsytys voidellussa vuoassa, mausteina sipulia, pippuria, rakuunaa, ooöötä, ja kastikkeeksi vuokaan jäänyt liemi bamiksoituna ja kermatilkalla söpöytettynä), hiilareita tarvitseville basmatia (huuhtelu, liotus, kypsennys kinkkuliemessä jossa myös voita ja vähän kookosta, valmiiseen lisätty vielä voita; otin itsekin vähän) ja vihreä salaatti. Juomana enimmäkseen kuplavettä.
. jälkkäriksi suklaata ja aikuisille kahvit.

** Ruokapäiväkirjan jatkoa, viikon sapuskoita **

Maanantai:
. Aamiainen ja lounas niitä tavallisia, enimmäkseen maitokermakahvia, kahvia, kuplavettä ja juustoa jossain muodossa.
. Päivällinen eilisen loput (tai no riisistä säästin vain itselleni kahvikupillisen, loput lähtivät vieraiden mukana), joten 1.2 kilon marinoidusta kananreisipakkauksesta riitti lihaa viiteen annokseen. Lisänä tuore vihresalaatti, kuplia, viiniä, kahvi ja konvehti

Tiistai eli ystävänpäivä, ja seuraavat kaveri-illastukset
. Aamiainen ja lounas, kahveja ja vesiä, nyt juustona taisi olla mikrotettua leipäjuustoa ainakin toisella.
. Päivällinen Alkupalana tikkuja y.m. dipillä. Pääruokana pakastetusta lihasta (saksanhirveä maapallon toiselta puolelta) huolella pienitty, voissa ja eläinrasvassa rauhassa käristetty ja joitakin tunteja rasvassa ja vedessä haudutettu riistäkäristys, lisämausteena vain suolaa. Sen seuraksi kaverin perunoista tehtyä pottuvoita ja puolukkaa. Jälkkäriksi pikaviritelmä jossa hillaa, kermalla pehmennettyä smetanaa ja mausteena pari rikottua lakkaliköörikonvehtia, ja jälkkärinjälkkäriksi cafe avec. Juomina mansikkainen geetee, kuplavettä, cavaa ja nuo kahvit.

Keskiviikko ja seuraavat kaveri-illastukset
. Aamiainen ja lounas: ei mitään uutta taivaan alla
. Päivällisellä alkupalamaistit taas dippilautasella, mutta nyt dippiin sai kastaa maissilastuja ja kuivalihaa. Pääosassa hyväksi todettua kinkkukasvisvuokaa, jossa enimmäkseen kyllä vaan kinkkua; lisänä tuoresalaatti (viimeinen kolmannes friseesalaatista, ooöö-viritelmä, jossa sipulisilppua, hapankaalisilppua ja relissiä, hiukan älyttömän riittoisaa anansta, koti-ituja ja mausteet) ja kaverille vielä liemiriisiä (otti mukaansa sekä vuoanlopun että riisit), ja jälkkäriksi kahvi ja konvehti. Juomina kahvin lisäksi kuplavettä ja viiniä tai olutta.

Torstai, kahdestaan syötiin tänään
. Aamiainen: kahveja, kuplavettä ja hiljalleen juustosiivulle rakennettuja suupaloja
. Lounas kahvit, vesiä ja leipäjuuston loput mikrotettuna
. Päivällinen: tein uudestaan kinkkuvuokaa (kun olin eilen ottanut kaksi palaa pakkasesta, mutta käyttänyt vain toisen), tällä erää kasvipuolena soosin sipulin ja valkosipulin lisäksi etukäteen voissa kuullotettuja herkkusieniviipaleita ja leikkopapua. Tuore mutta aineksiltaan hyvin eilisen kaltainen salaatti (friseen tilalla kiinankaalia). Vettä, viiniä, kahvit, jälkkärikonvehteja peräti kolme

Ja jo toinen perjantai ilman perjantaipitsaa, oho. Eikun lue: monta kaveripävällistä --> paljon jämiä
. Kuten torstaina, kahveja, vesiä ja juustolle rakennettuja suupaloja
. Lounas kahvit, vesiä, lisää juustoisia suupaloja
. Päivällinen makkarapannu (voissa kuullotettua sipulia + valkosipulia + herkkusieniviipaleita + saksanmakkaraa) ja pottuvoita (joka jämiä tiistailta), salaatti. Viiniä, vettä, jälkkärikahvit

Lauantai: koko päivä jokseenkin samanlaista ruokaa kuin eilen, koska se huvitti ja se maistui ja noita oli kertynyt :)

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-14 12:11:01 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47640
Paikkakunta: HomeSweetHome
Hyvää kaveripäivää kaikille o/
Kuva-arvoituksena tänään punaisen orkidean mielteet. Nyt ei näy pantteria : )
Onko tuossa sydän, punanuttuinen tyttö vai valkopäinen lintu... vai jotain ihan muuta?

Kuva

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-16 11:26:43 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47640
Paikkakunta: HomeSweetHome
Ruoat merkitsen toistaiseksi viikkolistaksi, joten ne löytyvät pari viestiä ylempää. Nyt vain kuva kevätfiiliksestä

Kuva

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-16 22:07:41 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93661
Kuva ei ainakaan mulla näy.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-17 04:42:17 
Poissa
vaelluskarppi
vaelluskarppi

Liittynyt: 2006-03-18 07:35:32
Viestit: 56079
Paikkakunta: Kerava
Ihana kukka-asetelma ja mun lemppari väri :-)

_________________
Elämä on arvaamatonta, koska tahansa voi tapahtua jotain hyvää. Eeva Kilpi

Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme että kaikki käy hyvin. Mauno Koivisto


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-17 10:16:18 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47640
Paikkakunta: HomeSweetHome
Gredalle: näetkö kuvan alla olevasta linkistä?
Suomalainen kuvapalvelu, jonka luvat ja muut ovat tietääkseni kunnossa.
Toki selaimissakin voi olla eroa. Ainakin edge ja tulikettu toimivat tällä koneella

Linkki https://els.kuvat.fi/kuvat/kukkia2023/2 ... C3%A4t.jpg

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-17 11:57:40 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93661
No nyt näkyi tuliset tulppaanit. :D Pihalla on lumet vähissä. Kiitos!

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-18 22:26:27 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47640
Paikkakunta: HomeSweetHome
Takaisin talveen päästiin kertarysäyksellä.
Yli kymmenen senttiä kolattavana aamusta, ja huomenna lisää.
Käytiin iltakävelyllä uudistuneessa ja hiirenhiljaisessa maisemassa.
Täällä pari kuvaa, jossa talvi taas näkyy
https://els.kuvat.fi/kuvat/kukkia2023/2 ... palasi.jpg
https://els.kuvat.fi/kuvat/kukkia2023/2 ... %C3%B6.jpg

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-19 04:39:11 
Poissa
vaelluskarppi
vaelluskarppi

Liittynyt: 2006-03-18 07:35:32
Viestit: 56079
Paikkakunta: Kerava
Täällä kans tuli talvi takaisin ihan hetkessä ja on puhtaan valkoisen kaunista niin kuin sielläkin :-)

_________________
Elämä on arvaamatonta, koska tahansa voi tapahtua jotain hyvää. Eeva Kilpi

Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme että kaikki käy hyvin. Mauno Koivisto


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2023-02-19 20:44:10 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47640
Paikkakunta: HomeSweetHome
Lunta oli tullut vuorokaudessa saman verran kuin edellisessäkin, eli maailma on edelleen tosi kaunis.
Lumityöt eiliseen tapaan yllättävän helppoja, tunti per nenu riitti, vaikka lunta oli lähemmäs 10 senttiä, taas.

Iltapäivällä käytiin katsomassa Oittaan jääveistosten kilpailun lopputuotteita, ja maisema paransi niitäkin hurjasti. Kun kuultiin tämmöisestä perjantaina, täällä satoi vettä, jokamikä ei luvannut hyvää, mutta kaksi päivää kunnon luntaa ja voi pojat! Sain kuvattua meidän suosikeista kaksi; se kolmas ei oikein taipunut kameralle. Viralliset palkinnot menivät muille, mutta kun tuo pääpään kutitus oli näissä omaa luokkaansa. Aisophoksen tarina jäniksestä ja kilpikonnasta oli vain ihan pikkuisen modernisoitu, kun taas pikkuoravien kuuraketti oli ihan vain realisoitu; Saukki oli varmaan sisällä jo :)

Kuva

Kuva

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 198 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 13 4 5 6 710 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 24 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)