karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2021-12-08 05:21:33

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 1332 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 163 64 65 66 67
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2021-09-08 12:39:00 
Poissa
Pusukala
Pusukala
Avatar

Liittynyt: 2010-09-20 09:57:53
Viestit: 8763
Jäin kattelemaan sun lautasia :)

_________________
onnea etsintään, Unelma Uneksija
Zenttipeliä

“Vastaus elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen muuhun sellaiseen”


Vuosi 2021:

108,5 kg - > 105,1 kg - > 108,5 kg - > 105,9 kg - > 108,5 kg - > 109,1 kg - > 107,9kg - > 109,7kg


Ylös
   
 Viestin otsikko: AA = askorbiinihappo
ViestiLähetetty: 2021-09-08 12:41:10 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2005-06-02 06:28:57
Viestit: 4592
Päivällä
3 pais keltuaista + turkkilaista
ja äsken siinä sitä naudanpaistia + lientä meni.
valmistettu painekattilassa.
Kuva
mutta löysin aamulla mielenkiitoisen artikkelin C-vitamiinista.
Kohortti- ja korrelaatiotutkimusten perusteella on selvää, että korkeampi veren AA -taso liittyy alhaisempaan kuolleisuuteen ja sairastuvuuteen useissa kroonisissa sairauksissa.

AA = askorbiinihappo

tutkimusten valossa näyttää ja onkin tutkijoiden mukaan niin, että liika tai hh yleensä kilpailee C-vitamiinin imeytymisen kanssa.
C-vitamiini korreloi käänteisesti veren glukoosin kanssa.
eli mitä korkeampi veren glukoosi, sen alhaisempi on veren C-vitamiinitaso.
eli VHH:lla C-vitamiinin syöntitarve näyttää sen takia olevan pienempi.
koska hh ja polyfenolit kilpailutekijät eivät estä C-vitamiinin imeytymistä.

korkeiden verensokeritasojen takia D1 ja D2 potilailla on sen takia mitattu usein verestä alhaiset C-vitamiinitasot.

Länsimaiset ruokavaliot, jotka johtavat hiilihydraattien liialliseen kulutukseen ja korkeaan verensokeritasoon, voivat estää
myös C-vitamiini lisäravinteen imeytymisen.

tästä voi jokainen vetää johtopäätoksen hh huonosta vaikutuksesta myös veren C-vitamiinitasoon.
juttu lähde:
https://www.paleomedicina.com/hu/vitamin_c_and_disease_insights_from_the_evolutionary_perspective

_________________
Mukana yli 16 vuotta.
Kalorivajeella laihtuu, oli ne makrot miten päin vain, mutta hh vain sopivasti, keltuaista, proteiinia lihasta ja kalasta ja öljytön jatkuu. Ei hedelmiä, mehut ja vihannekset pois. Lektiiniä ja gluteiinia vältellen.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-11-01 13:18:58 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2005-06-02 06:28:57
Viestit: 4592
Huomenta
Lainaa:
Syksyllä suomalaisia on hätkähdyttänyt moni asia. Yhtenä niistä tehotuotannon pahimmat puolet paljastaneet videot teurastamoilta. Onneksi löytyy vaihtoehtoja vastuuttomalle lihatuotannolle. Ja vieläpä uskomattoman maukkaita.

Minuun otti yhteyttä Palviaisen tilaa isännöivä Jari Palviainen, joka tarjosi testattavaksi kasvattamansa mangalitza- eli villapossun ulkofileetä. En tiennyt eläimestä etukäteen mitään ja pidän lähtökohtaisesti porsaan ulkofileetä kenties tylsimpänä raaka-aineena lihoista. Opin nopeasti, että Mangalitza ei olekaan mikä tahansa possu. Copy-pastetan taustat tilan sivuilta.

https://www.mtvuutiset.fi/makuja/sivumaku/blogi/saanko-esitella-mangalitza-possu/6234720
https://palviaisentila.com/
tehtiin paistia jossa on kolmea eri lihaa + mangalitzan puhdasta rasvaa (tätä rasvaa saa siis erikseen)
2h 45 min. alussa vettä ja 250C sitten 225, lopuksi 200C useasti lihapaloja käännellen, mauste vain jodioitua intiaanisuolaa ja merisuolaa. vettä ei lisätty alun jälkeen yhtään.
Lainaa:
Ylämaankarja eli Highland Cattle on vanha skotlantilainen nautarotu, joka on sopeutunut vuosisatojen saatossa elämään hyvin karuissa olosuhteissa ja rotu on näihin päiviin saakka pyritty säilyttämään mahdollisimman alkuperäisessä muodossaan.

https://lihhoolieksasta.fi/tapiola-highland/
Ylämaankarjan lihaa eli Highland Cattle, (kuvassa tummia paloja, aika rasvatonta), tavan porsaanfilettä, mangalitzapossua + puhdasta mangalitzan läskiä.
kuvassa liemi puhdasta rasvaa.
Kuva
puhtaat mangalitza läskinpalat ovat todella maukkaita ... joo on on, aivan valtavan hyviä.
ero tavan porsaan läskiin on todella suuri.
Lainaa:
Tuo rasva. En haluaisi kirjoittaa tässä blogissa, että OMG, mutta juuri se kuvaa parhaiten tunnetta lihaa käsiteltäessä ja maistaessa. Rasvaa oli ulkofileessäkin hämmentävän paksu kerros. Tiesin toisaalta heti, että se mahdollistaa lihan hitaan ja pitkän kypsentämisen, mikä ei tavallisen possun ulkofileellä olisi mahdollista. Suussa rasva käyttäytyy myös eri tavoin. Lainaan taas tuottajaa.

”Mangalitzan liha on rasvaista, mutta rasva on aivan omaa luokkaansa, se sulaa suuhun eikä maistu pahalle.

https://www.mtvuutiset.fi/makuja/sivumaku/blogi/saanko-esitella-mangalitza-possu/6234720
tavan porsaanfilettä
Kuva
Mangalitza porsaan läskiä.
Kuva
kaupan grillistä suoraan, grillikylkeä ja broilerin koipea. kyllä on tämäkin hyvää
Kuva

_________________
Mukana yli 16 vuotta.
Kalorivajeella laihtuu, oli ne makrot miten päin vain, mutta hh vain sopivasti, keltuaista, proteiinia lihasta ja kalasta ja öljytön jatkuu. Ei hedelmiä, mehut ja vihannekset pois. Lektiiniä ja gluteiinia vältellen.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-11-16 16:52:51 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2005-06-02 06:28:57
Viestit: 4592
Huomenta
Todella ainutlaatuinen ja tämän hetken uusin VHH ja KETO dieetti tutkimus. :shock:
Julkaistu verkossa 22. syyskuuta 2021.

aivan valtava tutkimusinfo ja suoraa ylistystä VHH ja ketogeenisen ruokavalion puolesta.
joka kertoo että VHH ja KD on ainut ja tehokas ja paras mahdollinen amerikkalaisten ruokavalioksi, ainutlaatuisilla tutkimustuloksilla ryyditetty.
tässä uudessa ncbi tutkimuslinkissä käsitellään kaikki mitä sinun tarvitsee tietää VHH ruokavalion tuomista ylivoimista hyödyistä.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8537012/
LUKEKAA ja laittakaa suosikeihin ja jakakaa linkkiä joka puolelle. =D>
muuta VHH tutkimuslinkkiä ei tarvitse, tästä linkistä löytyy kaikki info ja lähteet.
Linkissä on KAIKKI mitä tavan ihminen tarvitsee. joo aivan kuiduista lähtien ja mm. PUFA omega-6 siemenöljyjä ei pidä käyttää.
ja viitteet 177. muuhun tutkimukseen.
en voi uskoa miten hyvää lukemista voi olla yhdellä sivulla, SUORAA VHH/KD YLISTYSTÄ.

_________________
Mukana yli 16 vuotta.
Kalorivajeella laihtuu, oli ne makrot miten päin vain, mutta hh vain sopivasti, keltuaista, proteiinia lihasta ja kalasta ja öljytön jatkuu. Ei hedelmiä, mehut ja vihannekset pois. Lektiiniä ja gluteiinia vältellen.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-11-16 20:14:21 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-01-17 21:33:10
Viestit: 4143
Paikkakunta: Raw by nature
Onhan siinä tekijöinä tietysti kova joukkokin. Tämä oli varmaan koottu kaatamaan nykyiset suositukset, jotka eivät ole "evidence base" vaan "eminence base". Ei tietysti mennyt läpi, miksi olisi?

_________________
Evoluutio ei ole väärässä. Minä voin olla.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-11-17 04:22:36 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2005-06-02 06:28:57
Viestit: 4592
Huomenta
anteeksi Zee viivästynyt kommentti.
Zee kirjoitti:
Ohhooo!

Mielenkiintoista juttua ilta- ja aamutyypeistä. Itse olen aina pitänyt itseäni iltatyyppinä,
ehkä siksi tää paino ei suostu putoamaan vaan päinvastoin (aamulla herätys klo 05:18)

näyttää siltä, että aamutyyppien iltavalvominen väkisin ja iltatyyppien aamuherätyskello herääminen on "myrkkyä" terveydelle.
ei tässä voi kun lukea ja todeta että, näin vain on.
herätyskello herätys ei oo hyvä juttu.
no pitää vain mennä aikasemmin nukkumaan niin että herää ennen kellon soittoa (näin saadaan tarpeeksi unta), eikä ruokaa ainakaan kahteen tuntiin ennen nukkumaan menoa.

Ari kirjoitti:
Huomenta
ok Greda Carpo ja els.
onnenlahjat ei ole kaikilla samat.
tämä aamu- ja iltarytmi on periytyvää geenien kautta.
tutkimus kertoo että tätä sisäistä kelloa ei pidä "rukata" myöhemmäksi, niin että iltatyypit söisi aamupalan lounaan aikaan ja siten kaikki muutkin ateriat myöhempään aikaan.
VAIN aamutyypit hyötyy aamupalasta joka syödään 2h heräämisen jälkeen. mm. suojaa lihomiselta :shock:
Lainaa:
Another interesting finding from the latest research is that only the morning chronotype benefited from a higher energy intake during earlier times of the day (within two hours after waking up) and were protected against obesity, with reduced odds of being overweight or obese (p = 0.0006). Meanwhile, no significant effect was observed among evening chronotypes [60]. Despite many studies reporting the importance of breakfast [61,62], perhaps not everyone (especially late chronotype) can benefit from its advantages.

myös hormonit ja valo "kellottaa" ihmistä. ihminen on "päiväeläjä". yövuorotyöläiset ja yösyöjät ovat todella vaarassa lihoa.
rotat ovat yöeläimiä. jos niitä ruokitaan päiväsaikaan, ne lihovat vaikka kalorit ovat samat. samansuuntainen tulos on ihmisillä (vain toisin päin kuin rotilla), laaja usean maan tutkimus kertoo.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6981497/
mukana edellä on myös 4 suomalaista tutkimusta.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27246115/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28229553/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30212231/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22823875/

aamutyypeillä on vaara että yöuni jää vähäiseksi, JOS aamutyypit yrittävät matkia iltatyyppejä (kuten iltavalvomista ja iltasyömistä)... he vaan heräävät aamulla aikaisin ja siitä seuraa lihominen ja terveysongelmat.
tutkimukset korostavat että on tärkeää syödä ja elää oman biologisen kellon tahdissa, eikä pidä yrittää sitä muuttaa koska se ei muutu.
ne jotka yrittää muuttaa sitä ne kärsivät siitä terveydessä .

nykysuomalainen yhteiskunta ei vielä ota tarpeeksi huomioon tätä sisäistä kelloa
vaan mennään aika samalla yhteiskunnan kellon tahdilla töihin ja syömään.

näyttää siltä, että aamutyyppien iltavalvominen väkisin ja iltatyyppien aamuherätyskello herääminen on "myrkkyä" terveydelle.

tutkimuksen mukaan euroopan sisällä näyttää oleva geeneistä johtuvaa "eriaikaisuutta" esim. espanjalaiset syövät illallista yleensä vasta kello 22.
kun taas pohjoismaissa noin kello 18.
Lainaa:
5. Late Dinner
Spain is one of the countries in which people have dinner the latest in Europe. Spaniards usually have dinner around 10 p.m., thus eating later than Italians (9 p.m.), Frenchmen (8 p.m.), Germans (7 p.m.) and finally Swedes, who have dinner around 6 p.m.

While our studies showed that the timing of lunch, and not the timing of breakfast or dinner, was related to weight loss effectiveness, other studies have demonstrated that having a late dinner or eating late at night associates with increased risks of obesity [20,21,22,43], dyslipidemia [21,23], hyperglycemia [24], and metabolic syndrome [22,43].

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6893547/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30705391/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29571565/

Jos jotain kiinnostaa kannattaa lukea tämä suurin monen asian ja maan tutkimus.
ei vaan yhteenvetoa, vaan ihan koko tutkimus.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6981497/
joka tapauksessa iltatyypit on vaarassa lihoa ja aamutyyppejä suojaa vain aamupala.
kummankaan ei pitäsi syödä ruokaa muutamaan tuntiin ennen nukkumaan menoa. molemmille tyypeille yösyöminen on aina huono terveydelle.
aamutyyppien ei pidä matkia iltatyyppejä ruokailussa, aamutyypit syö siis koko päivän ruokansa paljon aikaisemmin kuin iltatyypit.

käytännössä iltatyyppien on hyvä pitää ruokinta-aika pikkusen lyhyempänä kuin aamutyyppien, koska ruokinta myöhään illalla ja juuri ennen nukkumaan menoa näyttää olevan huono terveydelle.

_________________
Mukana yli 16 vuotta.
Kalorivajeella laihtuu, oli ne makrot miten päin vain, mutta hh vain sopivasti, keltuaista, proteiinia lihasta ja kalasta ja öljytön jatkuu. Ei hedelmiä, mehut ja vihannekset pois. Lektiiniä ja gluteiinia vältellen.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-11-17 04:51:37 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2005-06-02 06:28:57
Viestit: 4592
Catharsis kirjoitti:
Onhan siinä tekijöinä tietysti kova joukkokin. Tämä oli varmaan koottu kaatamaan nykyiset suositukset, jotka eivät ole "evidence base" vaan "eminence base". Ei tietysti mennyt läpi, miksi olisi?

Huomenta Catharsis
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8537012/
tämän tutkimuksen ykkös vetäjä oli Jeff S. Volek joka on tunnettu KD ja VHH LCHF tutkija.
hän on mukana useissa tutkimuksissa mm. näissä:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=Volek+JS

no eihän kaikki mene läpi, ei ei. kuten ei suomessakaan.
mutta kuten eka linkissä todettiin amerikkalaisten ruokavalio suositukset EIVÄT PERUSTU tutkimuksiin ja jos perustuu niin, niin perustuu vääriin tulkintoihin. ja sen lisäksi todettiin että suositukset ovat tehty "terveille" ei sairaille. ja kun kansalaisista suurin on sairaita ylipainoisia ja osa on TD2, suositukset ei silloin koskisi näitä sairaita... (näin DGA kiertää vastuun) mutta näille sairaille ylipainoisille jaTD2 olis hyvä VHH ja KD suosituksen, kuten eka linkissä todetaan ja määriteltiin ja ehdotettiin että hh pitäisi olla alle 130g vrk:ssa.
alla sitten juttua miten kävi
https://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=30&t=76535
päättäjien ruokavalio lobbaus vääristää tietenkin suosituksen tekijöitä pahasti ja näin suositukset ovat mitä ovat, niinkuin muuallakin, raha määrittää mitä suositellaan.
Lainaa:
Helsingin Sanomien mukaan elintarvikeyhtiöt pyrkivät vaikuttamaan tutkijoihin, jotta julkaistavat tutkimukset olisivat yhtiöiden kannalta edullisia. Tuore brittitutkimus paljastaa, että elintarvikeyhtiöt ovat onnistuneet lobbausyrityksissään.

https://www.is.fi/ruokala/uutiset/art-2000000888337.html
Lainaa:
Sokeriteollisuuden rahoittama härski pseudotutkimus on vaikuttanut ravintotieteisiin ja ravintosuosituksiin jo 50 vuotta ja vaikuttaa yhä. Se on vakava aihe, vaikkakaan ei yllättävä, eikä ehkä uutinenkaan. Samassa tutkimuksessa epäily sydän- ja verisuonitautien ravitsemuksellisesta syystä vieritettiin tyydyttyneille (koville) eläinrasvoille. Ensimmäiset amerikkalaiset ravitsemussuositukset laadittiin sokeriteollisuudessa kannuksensa ansainneen tohtori Hegstedin suosituksesta rasvavastaisiksi ja sokereita suosiviksi jo 1970-luvulla.
Nämä yhdysvaltalaiset ravitsemussuositukset levisivät ympäri maailman ja lopulta myös Suomeen. Mikä vaikutus huijauksella on ollut lihavuus- ja diabetesepidemioihin?

https://ruokasota.fi/2020/01/25/kuinka-sokerin-terveysriskeista-vaiettiin-50-vuotta/

Yhden miehen komitea kirjoitti:
Ja sitten Antti Heikkilän yleisönosastokirjoitus, jota Pravda (Helsingin Sanomat) ei suostunut julkaisemaan, vaikka samaisen lehden yliökirjoituksessaan Fogelholm oli virheellisin väittein "tyrmännyt" Heikkilän blogissaan esille tuomia asioisa - joskin Heikkilän nimeä mainitsemattta, joten varsinaista vastineoikeutta Heikkilälle ei kenties ollut syntynyt. Sananvapauden ja yhteiskunnallisen keskustelun kannalta tämän tekstin julkaiseminen olisi kuitenkin ollut enemmän kuin perusteltua:

Lainaa:
Etiikka ja uudet ravintosuositukset
Uudet suomalaiset ravintosuositukset ovat suora kopio Yhdysvaltojen vuoden 2010 suosituksista. Suositusten tieteellisyys ontuu pahemman kerran, minkä jokainen voi todeta esimerkiksi katsomalla parasta aikaa TV1:n esittämää ja BBC:n tuottamaa dokumenttia Lihavuusepidemian syntipukit.

Yhdysvaltojen suositusten takana on elintarviketeollisuuden lobbaus ja sen muokkaama politiikka. Tämä tietysti panee kysymään, mihin "suomalaista" neuvottelukuntaa tarvitaan, kun asian voisi hoitaa yksinkertaisesti käännättämällä läntiset ohjeet. Neuvottelukunnan rakennekin muistuttaa menneistä ajoista. Se muodostuu pääasiassa eri intressiryhmistä kuten elintarvike-teollisuudesta, lääketehtaiden johtamista potilasjärjestöistä jne. Keskeisinä mielipiteen muokkaajina on kaksi agronomia, Mikael Fogelholm ja Ursula Schwab, joiden mielipiteisiin koko suositus pääosin rakentuu. Mistään tieteestä ei ole kysymys. Suosituksia ei perustella millään tutkimuksilla, jolloin olisi edes mahdollista kriittisesti tarkastella suositusten todellista tieteellistä painoarvoa.

Nykyisin ihmiset odottavat perusteltua tietoa etenkin asioihin, jotka koskevat heidän elämäänsä. Internet on tässäkin asiassa murtanut asiantuntijoiden mielivaltaa. Ohjeiden tulisi perustua selkeisiin faktoihin eikä suositusten antajan omiin ideologioihin. Myös tavanomaisen selitys yleisistä suosituksista ei mene enää läpi. BBC:n dokumentti kertoo selkeästi, miten noita yleisiä suosituksia on tehtailtu.

Lihan parjaaminen on täysin epätieteellistä. Ravintoasioissa pitäisi ennen kaikkea huomioida maan olosuhteet eikä haikailla jotakin jostakin muualta. Karjatalous on ollut ja on edelleenkin tämän maan maatalouden perusta. Vapaasti laiduntava karja on ekologisinta ruuan tuotantoa näillä leveysasteilla. Lisäksi eläimet laiduntavat alueilla, missä muu tuotanto ei onnistu. Maitotuotteiden kysyntä maailmassa on jyrkässä kasvussa. On siten mielipuolista kieltää tämä mahdollisuus Suomelta. Fogelholmin väitteet lihan terveyden haitoista on vailla mitään todellista faktaa. Hän kuuluu siihen ihmisryhmään, joka vastustaa kaikkea eläinperäisten tuotteiden käyttöä ihmisravintona. Nämä ihmiset hakevat väen väkisin erilaisia syitä kieltää eläinperäinen ravinto. Hänen tulisikin esittää julkisesti, mihin perustuvat nuo lehmään ja yleensä lihaan liittyvät terveysväitteensä. Todellista faktaa ei löydy, mutta mielipiteitä sitäkin enemmän.

Suolan vähentämisen vaatimus on myös vailla perustetta. Nykyisin ihmiset kärsivät enemmänkin natriumin puutteesta kuin sen liikasaannista. Jopa NY Times kirjoitti hiljattain, että on aika lopettaa suolan parjaaminen.

Kolmas seikka mikä tökkii pahasti, oli Fogelholmin puhe ruuantuotannon eettisyydestä. Vaikka Fogelholm on yliopistoihmisiä, ei hän näytä tuntevan sanan "eettisyys" todellista merkitystä. Hänelle se tarkoittaa vihreää politiikkaa, kun tässä yhteydessä eettisyys merkitsee, että asiat hoidetaan oikealla tavalla eli että eläimet saavat niille kuuluvaa luonnollista ruokaa GMO-soijan sijaan ja että ihmiset saisivat mahdollisimman puhdasta ja luonnollista ruokaa.

Antti Heikkiä

Lääkäri 29.1. 2014

http://karppi.ninja/forum/viewtopic.php?t=67099#p1846398

_________________
Mukana yli 16 vuotta.
Kalorivajeella laihtuu, oli ne makrot miten päin vain, mutta hh vain sopivasti, keltuaista, proteiinia lihasta ja kalasta ja öljytön jatkuu. Ei hedelmiä, mehut ja vihannekset pois. Lektiiniä ja gluteiinia vältellen.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-11-17 06:02:07 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2005-06-02 06:28:57
Viestit: 4592
mutta Catharsis.
mitä sinulle kuuluu ja miten sinulla menee ois mukava kuulla, ihan pitkänkaavan mukaan.
vai oletko jo kertonut uusimmat viimeisimmät uutiset tänne karppilaan tai tubeen, jos on anna vain linkki.
fake tiliä ei mulla ole.
tämä carni tietenkin kiinnostaa ja sen vaikutukset, toki muustakin voit kertoa.
ai miksi, no kun oma ruokailu alkaa joskus vaan muistuttaa carni suuntaa enempi ja enempi, vaikka ei todellakaan kuitenkaan ole sitä.

_________________
Mukana yli 16 vuotta.
Kalorivajeella laihtuu, oli ne makrot miten päin vain, mutta hh vain sopivasti, keltuaista, proteiinia lihasta ja kalasta ja öljytön jatkuu. Ei hedelmiä, mehut ja vihannekset pois. Lektiiniä ja gluteiinia vältellen.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-11-17 08:26:45 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-01-17 21:33:10
Viestit: 4143
Paikkakunta: Raw by nature
Moi Ari

Aloittelin tuossa vähän aikaa sitten uuden ketjun:

viewtopic.php?f=81&t=108810

Terveys- ja ruokapuoli on hyvin vakiintunut, ei terveysongelmia eikä lääkkeitä. Karnivorilla jatketaan ja näillä näkymin toistaiseksi, kun syytä vaihtamiseen ei ole. Uusia videoita en ole tehnyt, koska olen oikeastaan sanottavani sanonut enkä jaksa toimia papukaijana. Jos tulee hyvä aihe, niin sitten. Tuota ensimmäistä karnivoritutkimusta voisi tietysti ruotia videon muodossa.

Facessa pyöritän karnivorit-ryhmää.

_________________
Evoluutio ei ole väärässä. Minä voin olla.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-11-20 05:33:10 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2005-06-02 06:28:57
Viestit: 4592
Huomenta
on taas se aika vuodesta kun ruoka alkaa kelvata, eli tulee syötyä yli kulutuksen.
eli pikkukusen kuria pitäs olla, että paino ei ala nousta.
joten ei vielä, mutta huomenna ollaan melkein topic aiheessa. :lol:

7.11.2021 su Alkaa VHH tai siis alkoi
lukemista 76,2 kg ep pitk.kal pit.hih. eli 1. vk HH vähempi eli VHH. välillä hh oli ihan nollilla eli aika rasva/liha painotteinen.
14.1.2021 su 75,2 kg ep t-paita lyh.kal eli 1. vk:ssa noin 1kg nesteitä pois.
2. vk alkoi ja no se ei mennytkään niinkuin piti, hh tuli 50-100 vrk:ssa.
18.11.2021 to vielä paino vielä samassa [-X
19.11.2021 pe aamuna vielä sama 75,2 kg :?
niin joten 19.11.2021 laitetaan CR peliin eli KALORIVAJE päälle. lukemista 75,2 kg
eli tarkoitus on jatkossa syödä vähempi kaloreita kuin kulutan = CR tulee sanoista Calorie restriction = oikeastaan kalorirajoitus
ja kalorivaje = Caloric deficit
https://www.aworkoutroutine.com/how-to-lose-fat/

niin ja samalla lisään hh VHH lukemista, eli syön enempi hh.
19.11.2021 pe eka päivä menikin ihan mukavasti tai siis helposti 5x ruokaa vrk:ssa, josta hh 154g.

tänään aamulla 20.11.2021 la 74,6 kg eli vrk:ssa lähti nesteitä pois 0,6 kg aika runsailla hh :shock:
no nämä on turvotusnesteitä

Joo eli jatketaan ja katotaan miten menee, kalorivajeella ainakin muutama päivä.

_________________
Mukana yli 16 vuotta.
Kalorivajeella laihtuu, oli ne makrot miten päin vain, mutta hh vain sopivasti, keltuaista, proteiinia lihasta ja kalasta ja öljytön jatkuu. Ei hedelmiä, mehut ja vihannekset pois. Lektiiniä ja gluteiinia vältellen.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-11-22 04:36:18 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2005-06-02 06:28:57
Viestit: 4592
Ari kirjoitti:
Huomenta
7.11.2021 su Alkaa VHH tai siis alkoi
lukemista 76,2 kg ep pitk.kal pit.hih.
19.11.2021 laitetaan CR peliin eli KALORIVAJE päälle. lukemista 75,2 kg
eli tarkoitus on jatkossa syödä vähempi kaloreita kuin kulutan = CR tulee sanoista Calorie restriction = oikeastaan kalorirajoitus
ja kalorivaje = Caloric deficit
https://www.aworkoutroutine.com/how-to-lose-fat/

Huomenta
nyt ollaan sitten virallisesti topic aiheessa.
eli 2. vk ja 1 vrk. takana
tänään 22.11.2021 aamupaino 74,2 kg ep t-paita pit.kal
ja viimeisen 3 vrk aikana pois 1 kg :shock: paino siis lähti syöksykierteeseen alaspäin kun lisäsin reilusti hh, eilenkin meni hh 120g, lauantaina 151g.
no samalla nyt tietenkin on kalorivaje päällä, joka määrittää painon pudotuksen määrän läskinä.
Huom. ne ovat nesteitä joita lähtee :lol:
niin eli 2. viikossa pois -2kg niitä turvotus nesteitä tietenkin suurinosa. mutta läskiä vain ehkä noin 200g.
joten lyhyenvälin mittaukset on aina harhaanjohtavia ja turhia.
jos vk:ssa lähtee läskiä 200g se on jo hyvä, mutta 500g vk:ssa tai sen yli on aika turha tavoitella minun kohdalla pitkällä aikajuoksulla. koska tuota ylipainoa ei hirveesti oo.
eli joku -2kg kk on max ja -1kg ois aika ok.

olenhan aikoinaan kokeillut nolla hh ZC linjaa ja 20ghh linjaa kuukausien ajan, mutta pienen hh lisän kanssa on minun helpompi pitää yllä kalorivajetta.
vain kalorivaje on edellytys laihtumiselle.

jep eli tähän asti ei ole pienintäkään ongelmaa missään, mutta ei se sitä kerro etteikö niitä mielihaluja tulisi.
kehonpainon ylläpito niin että ei laihdu tai ei liho on todella helppoa VHH tyylillä.

mutta Jatketaan hyvillä mielin hyvän olon kanssa ja katellaan. kalorivaje toimii aina oli ne makrot tai ruuat sitten mitä tahansa. :idea:

_________________
Mukana yli 16 vuotta.
Kalorivajeella laihtuu, oli ne makrot miten päin vain, mutta hh vain sopivasti, keltuaista, proteiinia lihasta ja kalasta ja öljytön jatkuu. Ei hedelmiä, mehut ja vihannekset pois. Lektiiniä ja gluteiinia vältellen.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-12-02 03:39:19 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2005-06-02 06:28:57
Viestit: 4592
Huomenta
Ari kirjoitti:
7.11.2021 su Alkaa VHH tai siis alkoi
lukemista 76,2 kg ep pitk.kal pit.hih.
19.11.2021 laitetaan KALORIVAJE päälle ja hh enempi. lukemista 75,2 kg

yritin enempi nesteyttää ja onnistuin siinä hyvin, silti paino tippuu.
keho käy kuumana, kun ei oo nestevajetta. välillä oli veto pois runsaiden lumitöiden jälkeen mutta -> sinistä suklaata joutuu syömään eilenkin meni päivän mittaan melkein koko levy eli 175g, muun ruuan päälle.
nyt to aamulla 2.12.2021 74,0 kg ep t-paita lyh.kal
eli noin pari kiloa pois vajaassa neljässä viikossa.
läskiä näkyy lähtevän, sen kun huomaa jo myös peilistä kun reisistä näkyy ja tuntuu eri lihasten väliset uurteet :shock:

katellaan miten kalorivajeella käy :wink:

_________________
Mukana yli 16 vuotta.
Kalorivajeella laihtuu, oli ne makrot miten päin vain, mutta hh vain sopivasti, keltuaista, proteiinia lihasta ja kalasta ja öljytön jatkuu. Ei hedelmiä, mehut ja vihannekset pois. Lektiiniä ja gluteiinia vältellen.


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 1332 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 163 64 65 66 67

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)