karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-03-29 06:59:09

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 532 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 111 12 13 14 1527 Seuraava
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2021-03-06 02:14:45 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2018-06-05 15:08:11
Viestit: 1196
Kasari kirjoitti:
Jutussa väitettiin, että "Tätä juttua varten tehdyssä kyselyssä jo valtaosa on sitä mieltä, että lihansyöntiä pitäisi vähentää". Liitteenä olevat graafit todistivat kuitenkin, että väite ei pidä paikkaansa, sillä vain alle puolet oli tuota mieltä.

_________________
ME-tauti (G93.3)
Kilpirauhasen autoimmuunitulehdus((E06.3))


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-03-06 09:21:15 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-02-19 14:44:02
Viestit: 4871
Lisää YLE:ltä Tältä maistuu Suomessa myyntikiellossa oleva pihvi – Näyttääkö tulevaisuuden ruokalautanen tältä?
Lainaa:
“Tshhhh” sanoo Euroopassa myyntikiellossa oleva geenimuunneltu kasvispihvi, kun se isketään kuumaan pannuun. Se kuulostaa pannulla aivan samalta, kuin tavallinen jauhelihapihvi.

Takaisin Pasilaan -podcastissa paistetaan kasvispihvejä, jotka näyttävät erehdyttävästi jauhelihalta. Viime vuosina kauppojen hyllyihin on ilmestynyt valtavasti kasvisruokia, jotka imitoivat lihaa, mutta niiden mausta tuntuu puuttuvan jotain ainakin lihansyöjän näkökulmasta.

Voiko tätä syödä? -ohjelmasta tuttu biotekniikan tohtori Lauri Reuter kehottaa vilkaisemaan tarkkaan pannulle: pihvi hikoilee veren kaltaista nestettä. Neste, joka pihvistä tihkuu on hemiä.

Hemi on ainesosa, jota löytyy hemoglobiinista, ja se on makuelämyksenä verinen, kuten vaikka pihvissä. Hemiä löytyy pienissä määrin kasveista, ja jotta kasvispihvistä saataisiin verinen ilman oikeaa verta, amerikkalainen Impossible foods -kasvisruokavalmistaja yhdisti soijasta hemiä hiivan geeniin. Tuloksena on geenimuunneltu kasvinosa, jota käytetään lisänä kasvispihvissä.

Ja juuri tästä syystä pihvi on Euroopassa myyntikiellossa.

– Euroopassa on hähmäinen säätely muuntogeeneille. Esimerkiksi juustossa käytetään apuaineena geenimuunneltua entsyymiä, mutta hyvin vähän. Kun tässä pihvissä muuntogeeniä on hieman enemmän, se ei ole enää ok. Reuter sanoo.

GMO:n ja jalostuksen raja on hienoinen

Pannulla paistetut pihvit ovat valmiita. Reuter suosittelee jättämään pihvien keskustan hieman raa’aksi. Mediumiksi, kuten hyvän pihvin kuuluu. Pihvien pinnalle on paistunut ruskea kovempi kuori ja ilmassa käryää rasvaisen lihan tuoksu. Hemi on asialla.

Pihvi jättää lautaselle rasvaisen jäljen ja leikkautuu hieman töksähdellen – aivan kuin vastassa olisi lihasäikeitä. Pihvi maistuu hyvältä, ei kasvispihviltä, mutta ei täysin jauhelipihviltäkään. Ja entä se "kielletty" ainesosa, hemi? Se maistuu lihaiselta ja veriseltä.

Jotta voisimme nähdä geenimuunnellut pihvit suomalaisissa ruokakaupoissa, eurooppalaisen ruokaregulaation pitäisi muuttua. Reuterin mielestä Euroopassa ollaan jumissa GMO-keskustelussa. Euroopassa ollaan varovaisempia ja GMO:n suhtaudutaan aatteellisesti.

– Keskustelu GMO:sta on täysin irrelevanttia. Mehän syömme jo broileria, joka on jalostettu pitkälle. Siinä ei ole käytetty geenimuuntelua, mutta lopputulos on kuitenkin sama, Reuter sanoo.

_________________
You Eat What You Are


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-03-10 08:27:20 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-02-19 14:44:02
Viestit: 4871
Kylläpäs se YLE jaksaa
Pitäisikö kasvisruoan määrää julkisissa ruokaloissa lisätä? Suomalaiset jakautuvat kahteen leiriin, kertoo Ylen kysely
Lainaa:
Naiset ja nuoret kannattavat kasvisruoan lisäämistä, vanhemmat ikäluokat ja miehet ovat toista mieltä.
---
Aiheesta voidaan jo puhua normaalisti
Kasvisruokaa pyritään lisäämään ruokavaliossa, sillä suomalaiset syövät liikaa lihaa sen ilmasto- ja terveysvaikutuksiin nähden. Miehistä neljä viidestä syö lihaa yli ravitsemussuositusten. Niiden mukaan punaista lihaa tulisi syödä korkeintaan puoli kiloa viikossa.

Kyse on valtaosin tottumuksesta. Tästä kertoo myös se, että kyselytutkimuksessa vanhemmat ikäluokat pitävät kiinni lihansyönnistä, kun taas nuorista valtaosa on valmis luopumaan siitä.

Keskustelu lihansyönnin vähentämistarpeista on herkästi ymmärretty ideologiseksi tuputukseksi...

Lukijakommentteja
Lainaa:
Pulpfiction
Tänään 06:55
Tämän on tätä loputonta YLEn toteuttamaa poliittisen agenda jankuttamista. Kasvisruokatuputus on näitä parin viikon välein esiin nousevia vakioaiheita tällä kanavalla. Paras oli tämä ilosanoman yksityiskohta: "jatkosodassa suomalaisten sotilaiden ruokavalio oli kasvispainotteinen." Mistähän se johtui? Kun muuhun ei ollut varaa ja nälkää nähtiin. Tässäkin asiassa ilmenee keskushallinnon kiristyvä vallanhalu ohjata aina vaan pienimpiäkin ihmiselämän osa-alueita pakkotoimin, missä vaan on mahdollista. Ihminen halutaan pakottaa tietyn poliittisen agendan mukaiseen muottiin.

Oraakkeli1
Tänään 07:02
Olen työskennellyt keittiömestarina suurissa ruokaloissa, kymmeniä vuosia. Lisäämällä valikoimaa lisätään ruoan hävikkiä. Mitä useampi vaihtoehto sitä vaikeampaa on ennustaa tuotekohtaista menekkiä. Aina kun valikoimaa lisätään, lisätään biojätteen määrää. Kasvisruokien lisääminen ei ole toiminut ilmastotekona käytännössä.

_________________
You Eat What You Are


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-03-11 10:47:54 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
Ilmastoareena isojen poikien asialla sitä varmaankin tajuamattaan:

http://www.ilmastoareena.fi/kumppanit/

Lainaa:
Ruoka: Miltä mahtaa näyttää tulevaisuuden ruokalautanen? Miten kuluttajat mukautuvat uusiin ruokavalioihin ja tuottajat voivat sopeutua ilmastonmuutoksen tuomiin haasteisiin? Onko Suomessa vielä lihatuotantoa vuonna
2050 vai valmistetaanko eläinproteiinit laboratorioissa?


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-03-11 21:40:00 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
-Science fictionia, sanoo John Ioannidis EAT-Lancetin terveysväittämistä.

https://twitter.com/ProfTimNoakes/statu ... 01857?s=20


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-03-11 21:46:25 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
Real Madrid ostettu promoamaan Meatless Farmin lihankorvikkeita:

https://www.realmadrid.com/en/news/2021 ... initiative


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-03-11 21:49:26 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
^Tuskin kuitenkaan syöttävät tällaista ultraprosessoitua moskaa pelaajille:

https://pbs.twimg.com/media/EwNb6BkWEAE ... ame=medium


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-03-19 21:33:20 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
YK:n tulevan kesäkuun Food Summitissa tullaan nuijimaan korporaatioiden ajama lähes vegaani EAT-Lancet -ruokavalio YK:n tavoitteena olevaksi ruokavalioksi koko maailmalle. Ketju.

https://twitter.com/bigfatsurprise/stat ... 43651?s=20


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-03-20 11:50:56 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2011-08-19 11:42:22
Viestit: 683
Lääkärilehdessä ollutta:

ajassa | näkökulma
AlexAnder vAn Assendelft
LL, keuhkosairauksien erikoislääkäri
Henrik rosendAHl
LKT, synnytysten ja naistentautien erikoislääkäri
Per-Henrik GrooP
sisätautiopin professori, ylilääkäri Helsingin yliopisto, HUS
Petri kovAnen
professori, sisätautien erikoislääkäri
Wihurin tutkimuslaitos, Biomedicum Helsinki
Aerosolivälitteinen SARS-CoV-2- tartunta – aliarvioitu vaara
Koronatartunnan tiedetään levinneen ihmisten kokoontumisissa, vaikkei kenelläkään ole ollut oireita, kuten yskää. aerosolivälitteinen tartuntavaara syntyy lähekkäin puhuessakin – tai kirkkokuoron harjoituksissa.
Oireeton henkilö voi toimia aerosolivälitteisen virustartunnan lähteenä.
sidonnAisuudet
Alexander van Assendelft, Henrik Rosendahl, Per-Henrik Groop, Petri Kovanen: Ei sidonnaisuuksia.
Jos tartunnan saanut henkilö yskäisee tai aivas­ taa ilman suojausta, hengitysteistä lähtevät vi­ rusta sisältävät pisarat voivat tartuttaa lähietäi­ syydellä olevan henkilön. Silloin pisarat voivat kulkeutua suoraan altistuvan henkilön suun, nenän tai silmien limakalvoille.
Toisaalta aerosolivälitteinen tartunta tapah­ tuu jo pelkän hengityksen tai puheen välityksel­ lä, kun hengitysteistä erittyy jatkuvasti erittäin pieniä aerosolihiukkasia. Ne leijuvat ilmassa useita tunteja ja saattavat altistaa tartunnalle myös paljon etäämmällä samassa tilassa olevia henkilöitä.
Niinpä oireinen henkilö tartuttaa ympäris­ töään sekä pisara­ että aerosolivälitteisesti, kun taas oireeton henkilö aerosolivälitteisesti.
SARS­CoV­2­tartunnan aiheuttaman pande­ mian nopean leviämisen ymmärtämiseksi tulee huomioida erityisesti viruksen ilmateitse tapah­ tuva leviäminen, joka voi tapahtua pisaroiden ja aerosolihiukkasten välityksellä (1,2).
Aerosolia leviää puhuessakin
Monitieteinen suomalainen tutkijaryhmä on selvittänyt tietokonesimulaatioiden avulla 25.3.2020 lähtien SARS­CoV­2­viruksia sisältä­ vän aerosolin leviämistä yskimisen ja puhumi­ sen yhteydessä. Tutkijaryhmän johtaja, apulais­ professori Ville Vuorinen Aalto­yliopistosta
korosti 28. maaliskuuta MTV­uutisten haastat­ telussa sitä, että puhuminenkin synnyttää aero­ solia. Niinpä puheen yhteydessä syntyvä viruk­ sia sisältävä aerosoli selittäisi osaltaan taudin massiivista leviämistä (3,4).
Huolestuttavinta on se, että SARS­CoV­2­in­ fektoitunut mutta vielä oireeton henkilö voi toimia aerosolivälitteisen virustartunnan läh­ teenä. Näillä uusilla tiedoilla on suuri käytän­ nön merkitys suojautumistoimenpiteiden kan­ nalta (5,6).
Käytännön kokemuksesta tiedämme, että sisätiloissa tai ulkona pidetyissä kokouksissa tai suurissa yleisötapahtumissa, joissa niin monet ovat saaneet tartunnan, ei ole esiintynyt laaja­ mittaista yskimistä ja aivastelua, ainakaan päin toisten kasvoja. Sen sijaan pitkään kestävä lähekkäin istuminen tai seisominen sekä kes­ kustelut kuuluvat asiaan. Sama koskee myös sairaaloita ja hoivakoteja. Lääkärit ja hoitajat ja usein vierailijatkin osaavat suojata muita ja itseään pisaratartunnalta, mutta silti lopputulos on saattanut olla fataali. Tietämättömyys oireet­ toman henkilön mahdollisesti aiheuttamasta aerosolitartunnan vaarasta voi osaltaan selittää näitä onnettomia tapahtumia (4).
Pidä etäisyyttä
Tuore esimerkki aerosolivälitteisestä joukko­ tartunnasta on 60 kirkkokuorolaisen harjoitus­ tilaisuus Yhdysvaltojen Mount Vernonissa maa­ liskuun alussa, jolloin alueella ei vielä ollut tie­ dossa yhtään SARS­CoV­2­tartuntaa. Keski­iäl­ tään 67­vuotiaat kuorolaiset tunsivat itsensä ter­ veiksi, mutta noudattivat tunnollisesti kaikkia suojautumisohjeita 2,5 tunnin harjoituksen aikana. Kolmen viikon kuluessa 45 kuoron jä­ sentä sairastui ja kaikki 28 testattua olivat
1202
LääkäriLehti 20/2020 vsk 75

kirjAllisuuttA
1 Asadi S, Bouvier N, Wexler AS, Ristenpart WD. The coronavirus pandemic and aerosols: Does COVID-19 transmit via expiratory particles? Aerosol Sci Technol 2020;54:635–8.
2 van Doremalen N, Bushmaker T, Morris DH. Aerosol and surface stability of SARS-CoV-2 as compared with SARS-CoV-1.
N Engl J Med 2020;382:1564–7.
3 Aalto-yliopisto. Tutkijat
muistuttavat vapun alla: Fyysisten kokoontumisten välttäminen vähentää kokona- riskiä. https://www.aalto.fi/fi/ uutiset/tutkijat-muistuttavat- vapun-alla-fyysisten-kokoontu- misten-valttaminen-vahentaa- koronariskia
4 van Assendelft A. New way of infection: aerosol. New forum topics. ERS COVID-19 Forum. 7.4.2020. covid19-forum.ersnet. org
5 Moraewska L, Cao J. Airborne transmission of SARS-COV-2: The world should face the reality. Environmental International,
vol. 139, June 2020;105730. https://doi.org/10.1016/j. envint.2020.105730
6 Santarpia JL, Rivera DN, Herrera V ym. Transmission potential of SARS-CoV-2 in viral shedding observed at the University of Nebraska Medical Center. https:// doi.org/10.1101/2020. 03.23.20039446
7 Read R. A choir decided to go ahead with rehearsal. Now dozens of members have COVID-19 and two are dead.
LA Times 29.3.2020. latimes.com.
8 Buonanno G, Stabile L, Morawska L. Estimation of airborne viral emission: quanta emission rate of SARS-CoV-2 for infection risk assessment. medRxiv 17.4.2020. https://doi.org/10.1101/2020 .04.12.20062828
9 Swiss researchers develop methods to sniff out coronavirus in the air. Fierce Biotech 21.4.2020. https://www. fiercebiotech.com/medtech/ swiss-researchers-develop- methods-to-sniff-out-corona- virus-air
10 Mölsä S. Ilmanvaihto voi ehkä levittää koronaa tai torjua sen leviämistä. Rakennuslehti 17.3.2020.
11 Lu J, Gu J, Li K ym. COVID-19 Outbreak associated with air conditioning in restaurant, Guangzhou, China, 2020.
Emerg Infect Dis, verkossa ensin 2.4.2020. doi: 10.3201/ eid2607.200764
12 Blocken B, Malizia F, van Druenen T, Marchal T. Towards aerodyna- mically equivalent COVID-19 1,5 m social distancing for walking
and running. Preprint. http:// http://www.urbanphysics.net/ COVID19_Aero_Paper.pdf
koronaviruspositiivisia. Kolme joutui sairaalaan ja kaksi heistä kuoli (7).
Viruspitoisia aerosolihiukkasia erittävän hen­ kilön jokainen uloshengitys kantaa mukanaan uusia hiukkasia ympäröivään ilmaan. Niiden pitoisuus pienenee, mitä kauemmaksi edetään (8). Turvallisinta on siis silloin, kun etäisyys on mahdollisimman suuri ja yhdessäoloaika mah­ dollisimman lyhyt. Eräs keskeinen tutkimus­ aihe onkin selvittää, kuinka paljon ilmateitse leviäviä viruksia tarvitaan aiheuttamaan kliini­ sesti merkittävä tartuntavaara.
Tuoreet uutiset kertovat, että ilmassa leiju­ vien virusten havaitseminen ja mittaaminen on pian mahdollista (9). Ennen sitä ohjeistukseksi riittäköön esimerkki kirkkokuoron harjoituksen aiheuttamasta vaarasta ja sen ohella meille kai­ kille tuttu ohje: pidä etäisyyttä – myös oireetto­ miin.
Ilmastoidut tilat ovat turvallisempia, varsin­ kin jos ilmastointilaitteissa on virussuodatti­ met, jolloin suodatettu ilmavirta ei tuo virus­ pitoisia aerosolihiukkasia takaisin samaan tilaan tai levitä niitä muihin tiloihin (10). Suo­ dattamattoman ilmastoinnin aiheuttamasta tar­ tuntavaarasta sisätiloissa onkin tuoreeltaan ra­ portoitu (11).
Turvallisin paikka on epäilemättä ulkotila, vaikka sielläkin tietty varovaisuus on paikallaan. Belgialais­hollantilaisen työryhmän tuottamat animaatiot visualisoivat kävelevän ja juoksevan henkilön taakseen jättämän pisara­aerosoli­ ilmavanan (12). Niinpä turvallinen etäisyys on valttia ulkonakin. Toisaalta ainakin tuulisella säällä viruspitoiset aerosolihiukkaset häipyvät nopeasti tuulen mukana.
Vaikeneminen on kultaa...
Edellä mainitut, osin julkaisemattomat tutki­ mukset antavat uusia eväitä keskusteluun turva­ väleistä, kasvosuojainten käytöstä ja ihmisten välisestä kanssakäymisestä, kun etsitään keino­ ja pandemian hillitsemiseen ja rajoitusten hal­ littuun purkamiseen.
Sisätiloissa puheen muodostaman aerosolin aiheuttamaan tartuntariskiin voidaan vaikuttaa kunnioittamalla perinteistä suomalaista tapa­ kulttuuria: vaikeneminen on kultaa, puhumi­ nen hopeaa. Sillä ei ole koskaan ollut näin suur­ ta ja erityistä merkitystä kuin juuri nyt. ●


Se suuri Lancetti sitten nihiloi kaiken!

https://drive.google.com/file/d/1-cEGFX ... p=drivesdk


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-03-21 01:55:54 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93462
Lainaa:
Ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm ottaa esimerkin Tampereen yliopiston kanssa tekeillä olevasta yhteistutkimuksesta, jossa tutkijoilla on käytössään anonyymi data 50 000 suomalaisen S-etukorttiostoksista kahden vuoden ajalta.


Ja kuulemma jotkut ostavat vain silmittömästi lihaa, Juu kyllä, ostan jauhelihan aina smarketista ja lappulihoja, jos on. Muuta en juurikaan ostele paitsi kahvia, tomaattimurskaa ja -pyrettä, sekä oliiviöljyä. Onkohan Fogeli kuullut sellaisista ihmisistä, jotka käy useammassa kaupassa. :mrgreen:

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-03-25 17:45:50 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
Ei taida Nina T. saada vastausta Gunhild A. Stordalenilta.

https://twitter.com/bigfatsurprise/stat ... 71628?s=21

Lainaa:
EAT Chair, @G_stordalen, can you point me to a conference/meetings where alternative views were considered before deciding on near-vegan diet for health/planet? A meeting where top scientists discussed 1. nutrition adequacy and alternative diets, 2. regenerative agriculture? Tx!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-03-25 20:36:08 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
Oxfordin professori pohtii, että mitä jos värjättäisiin liha siniseksi. Vähenisikö kulutus.

Could coloring our steaks blue help reduce the world’s insatiable demand for meat?

Tällä ei varmaan ole mitään yhteyttä siihen, että Bill Gates on rahoittanut Oxfordin yliopistoa rokotetutkimuksessa.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-03-29 11:13:17 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
Justiinsa. Joo. Propagandaa Ylellä:

https://twitter.com/yleareena/status/13 ... 35942?s=21


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-03-29 21:30:38 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
Lähes vegaani EAT-Lancet aiotaan uittaa YK:n tavoitteeksi ilman kunnollista tieteellistä debattia.


https://twitter.com/bigfatsurprise/stat ... 30626?s=21

Tämä tulee tapahtumaan kesäkuussa järjestettävässä Food Systems Summitissa, jonka kotisivut ovat täällä:

https://twitter.com/FoodSystems

Siellä ei tietenkään kerrota, että Big Foodin yhtiöt vetelevät naruista.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-04-02 05:23:36 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
Sitten kun kotieläintuotanto on ajettu alas, yhä suurempi osa rasvasta tulee siemenöljyistä. Tämä ei todellisuudessa ole ympäristön(kään) kannalta hyvä juttu lain.

The Environmental Impact of Vegetable Oils


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-04-06 15:42:19 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
Kasvua povaavat korvikkeille:

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007902508.html

Lainaa:
Raportti: Eläintuotteita korvaavien proteiinien markkina seitsenkertaistuu vuoteen 2035 mennessä – näin nopeasti lihankulutuksen huippu nähdään
Kasvun edellytys on raportin mukaan eläinperäisiä tuotteita muistuttava maku, jonka saavuttavat ensimmäisenä muun muassa soijaproteiinit.


Kumma, että yrittävät saada lihankorvikkeensa maistumaan mahdollisimman paljon lihalta, vaikka moni vegaaniaktivisti vakuuttaa, että lihan syönnin ajatteleminenkin saa heidät oksentamaan.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-04-07 20:17:08 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
Mielenkiintoinen ketju:

https://twitter.com/threadsirish/status ... 69024?s=21


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-04-08 05:25:56 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
Heh, vegaanipropagandafilmin Game Changer tekijän James Cameronin tiluksilla laiduntaa satoja lehmiä.

https://twitter.com/sbakermd/status/137 ... 52418?s=21


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-04-09 07:38:07 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
Niin kyllä Herlinin Anttikin kasvattaa Thorsvikissa lihakarjaa, vaikka Helsingin Sanomat, jonka suuri omistaja hän on, on omaksunut WEF:n lihanvastaisen agendan.

Helsingin Sanomat: Lihankorvikkeet tulevat nyt rytinällä
Lainaa:
Vinnarin ehdotuksiin kuuluvat muun muassa lihavero, keinolihan tuotekehityksen kannustimet ja tuet, laajamittainen maataloussektorin rakennemuutos sekä maataloustuottajien tukeminen siirtymässä eläinperäisestä tuotannosta kasvituotantoon.

Vegaani Vinnari siinä hehkuttaa märkiä uniaan lihaverosta.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-04-10 01:22:44 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2018-06-05 15:08:11
Viestit: 1196
Yhden miehen komitea kirjoitti:
Heh, vegaanipropagandafilmin Game Changer tekijän James Cameronin tiluksilla laiduntaa satoja lehmiä.
Luomuviljely ei toimi ilman lantaa ja sontaa. :D

_________________
ME-tauti (G93.3)
Kilpirauhasen autoimmuunitulehdus((E06.3))


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 532 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 111 12 13 14 1527 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 20 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)