karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2020-10-24 08:35:20

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2020-09-17 16:24:27 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 22191
Kyllähän tuon jokainen ad libitum punaista lihaa sisältävällä vhh/ketolla tyypin 2 diabeteksensa remissiossa pitävä karppi tietää, mutta hyvä että on tutkittu. Onpahan lisää RCT-tutkimuksiin perustuvaa tutkimusnäyttöä vastaukseksi niille epitutkijoille, jotka korrelaatioidensa takaa huutelevat jotain muuta. Tai siis entistä näyttöä yhteen koottuna.

Epitutkijathan tykkäävät uskotella, että on punaisen lihan vika, jos verensokerit ja inflammaatioarvot ovat koholla niillä jotka vetävät kaksin käsin hampurilaisia ja ranskalaisia perunoita ja kokista ja sundaeta ja jätskiä ja omenapiirakkaa ja viinaa ja tupakkaa eivätkä liiku.

Effects of Total Red Meat Intake on Glycemic Control and Inflammatory Biomarkers: A Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials

Lainaa:
Total red meat consumption, for up to 16 weeks, does not affect changes in biomarkers of glycemic control or inflammation for adults free of, but at risk for, cardiometabolic disease.


Diet Doctor: Red meat improves glucose and insulin markers with no adverse effects on inflammation

_________________
You butter believe it!


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)