Ryhdyin ketoruokavaliolle siksi, että vatsani, joka oli ennen voinut hyvin vhh:lla alkoi temppuilla taas. Keto rauhoitti tilanteen heti.
Ruokailut suunnilleen näin:
- aamupalalla turkkilaista jogurttia, johon reilu ruokalusikallinen Pauluksen paleogranolaa, tai muutama saksanpähkinä. En juo kahvia, joten mitkään rasvakahvit eivät ole vaihtoehto. - lounaalla esim. lohta, kasviksia, avokadoa, majoneesia - illallisella "piirakkaa", jossa kinkkusuikaleita, juustoraastetta, kermaa ja kananmunaa, kasviksia (piirakassa ei ole pohjaa lainkaan) - jos tarvitsen välipalaa, nappaan muutaman juusto- ja metukkasiivun
Käytän ruoanvalmistuksessa kermaa, voita, smetanaa, juustoja, majoneesia jne. Syön lohta, avokadoa, munia yms. Eli rasvaa. Kasvikset on vähähiilarisimmasta päästä.
Aiemmin en laskenut enää pitkiin aikoihin hiilarigrammoja tai kaloreita, mutta söin kasviksia vapaammin kuin nyt, sekä marjoja ja joskus hedelmää ja ruisleipääkin. Rasvaa söin vähemmän. Vatsa tosiaan alkoi riesoitella, ja huomasin, että joskus tuli aivan järjetön hiilarinhimo. Nuo ongelmat poistuivat linjan kiristyksellä.
Olen nainen, ikää 40+, pituutta 180 senttiä ja painoa jotain 70+.
|