karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-03-28 15:13:04

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 1478 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 170 71 72 73 74
Julkaisija Viesti
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-01-20 06:09:42 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
jontriplet kirjoitti:
Oi siitepölyä. Oon kattellu sitä nyt pitkään tossa lähimarketissa. Millasta se on? Mitä se on? Siis sokeriako? Miten voi käyttää jne. Jne.jne. Kiitos ja anteeksi tyhmät kysymykset


Siitepöly on suht makeata, sopii hyvin omiin suklaisiin, jälkkäreihin, partiksen sekaan, juomiin, ynm.. Rakeet on suht' kovia mutta pehmenee..
Kannattaa suosia luomua, hyönteismyrkkyjen ja torjunta aineidenkin takia..
Siitepölyyn pätee sama kuin raaka-suklaaseen, eli ei saa kuumentaa yli 41 asteen...

Muistaakseni siitepöly saattaa kohottaa verenpainetta, joten ei välttämättä kannata ihan urakalla / jatkuvasti sitä kiskoa...

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-01-20 12:56:09 
Poissa
apina
apina

Liittynyt: 2009-12-21 22:22:11
Viestit: 10830
jäbä kirjoitti:
moi kirjoitti:
Mä vinkkaan että sun kannattais hommata valkoiset astiat


Pidän ihan kiusallanikin nää lautaset... Mulle toi alusta josta syön ei ole niin tärkeä, kuin se mitä niistä syön... Ehkä moilla on juurikin toisinpäin... :lol:


Joo, pidä vaan. Ehkä se sisältö on kuitenkin tärkeämpi. Mun täytyy pitää linja, kerran kun lähtee moittimaan... :lol:
Mä syön useimmiten siltä yhdeltä syvältä lautaselta. Safkat on tämmösellä laiskalla sötkötyyppisiä, ulkonäkö ja asettelu ei oo niin tärkeää. Pääasia että makua ja ravinnetta piisaa! :D

Pitänee selailla ketjua taakkepäin paremmalla ajalla, jos vaikka kokeilis jotain resettiä.

_________________
äh


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-01-20 18:06:07 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Karppi spydäri.

Lanttua.
Porkkanaa.
Fenkolia.
Paprikaa.
Valkosipulia.
Nakkeja.
Kananmunaa.

Lanttu, porkkana ja fenkoli esikypsennetään keittämällä, kypsymis järjestyksessä. Kuivataan vähän rehuja, räiskymisen estämiseksi..
Kananmunia lukuun ottamatta kaikki pannulle paistumaan voi-kookosöljy seokseen, kun rehut kypsiä, niin lisätään kananmunat ja annetaan hyytyä samalla sekoittaen..


Edit: täältä mökiltä löytyi samanlainen lautanen kuin himassa... Joten sitä sitten käytän.. :mrgreen:

Kuva
Karppi spydäri. by ja_ba, on Flickr

Kuva
Karppi spydäri. by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-01-21 07:47:34 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-08-21 07:58:07
Viestit: 479
Meiltäkin löytyy käytöstä juuri nuo samat lautaset :lol: nyt on vaan niin monta rikkunut, että kohta on "pakko" ostaa uudet.


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-01-21 11:54:39 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-03-29 13:54:51
Viestit: 1872
Niin meilläkin :)

_________________
Rakkautta ja hyvää ruokaa - mitä muuta ihminen tarvitsee :smt007


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-01-21 20:24:48 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Kyljyksiä ja rehuja uunissa..

Porkkanaa.
Lanttua.
Punasipulia.
Valkosipulia.
Mini luumutomaatteja.
Palsternakkaa.
Kyljyksiä.
Kylkisiivuja.

Kuoritut ja pilkotut rehut maustetaan, laitetaan uunipussiin kyljysten ja paloiteltujen kylkisiivujen kera.
Pussi suljetaan ja leikataan kulma-auki..
Uuniin 175 n. 2h

Kuva
Kyljyksiä ja juureksia uunissa.. by ja_ba, on Flickr


Kuva
Kyljyksiä ja juureksia uunissa.. by ja_ba, on Flickr

Kuva
Kyljyksiä ja juureksia uunissa.. by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-01-21 20:53:18 
Poissa
juniorikarppi
juniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2012-08-10 05:20:59
Viestit: 58
ah NAM =P~

_________________
En syö elääkseni, ELÄN SYÖDÄKSENI!

Salaiset Päiväkirjat:http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=81&t=64498&start=0


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-01-22 08:10:36 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Aamiainen.

Veripalttua ja kananmunaa..

Tosta paistetusta paltusta ei oikein tuntunut saavan kunnolla kuvaa, joten on mitä on...


Kuva
Aamiainen, veripalttua ja kananmunaa.. by ja_ba, on Flickr

Kuva
Aamiainen, veripalttua ja kananmunaa.. by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-01-22 17:10:47 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2005-09-05 15:38:02
Viestit: 5571
jäbä kirjoitti:


Veripalttua


kerro lisää.


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-01-22 20:28:48 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
kekexxx kirjoitti:
jäbä kirjoitti:


Veripalttua


kerro lisää.



Kaupasta osui näppeihin, tapolan tuote.. Menettelee pahimpaan verituotteiden himoon mut vois olla parempaakin.. Pitäis tehdä itse..

Uunimakkaraa & salaattia..


Hk:n blåsta tehty uunimakkara ei varmaan sen kummempia selittelyjä tarvinne..
Salaatissa oli jäävuorisalaattia, kurkkua, paprikaa, fenkolia. Pinnalle vähän oliiviöljyä, murskattua chiliä ja mustapippuria..

Kuva
Uunimakkaraa ja salaattia. by ja_ba, on Flickr


Kuva
Uunimakkaraa ja salaattia. by ja_ba, on Flickr


Kuva
Uunimakkaraa ja salaattia. by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-01-22 21:21:39 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2007-12-30 17:16:02
Viestit: 739
Paikkakunta: Vantaa
Olin ajatellut tehdä pyttistä, mutta taidankin tehdä uunimakkaraa :P

Hk.n blöön a-luokan version ostin kokeiluun niin katotaan onko siitä mihinkään.

_________________
"Maalaat mun roudalle värit, joista mä tunnen sen.
Pienimpiinkin kohtiin teet puolikkaan ihmisen."

Apulanta - Routa
Päikyn tapaista

Kuva


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-01-22 21:22:42 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2012-02-01 22:36:58
Viestit: 1400
Marzu kirjoitti:
Hk.n blöön a-luokan version ostin kokeiluun niin katotaan onko siitä mihinkään.


Se on herkkua! Ei maistu niin jauhoselta kun se normi tai kevyt.


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-01-23 19:41:57 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Possun etuselkää uunissa..

Huoneenlämpöinen possu maustetaan suolalla ja pippurilla, uuniin 150 n. 3h

Uunin jälkeen annetaan levätä tovi folion alla, riivitään liha paloiksi ja maustetaan....

Kuva
Possun etuselkää.. by ja_ba, on Flickr


Kuva
Possun etuselkää.. by ja_ba, on Flickr

Kuva
Possun etuselkää.. by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-02-03 09:15:03 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Rapeaa lohta.

Satuin eräänä päivänä katsomaan Jamie Oliverin 30min kokkaukset televisiosta ja sieltä bongasin ko. sapuskan, joten ei muuta kuin vähän muuttelemaan omaan makuun sopivaksi..

Ainekset:

Lohta.
Sipulia.
Valkosipulia.
Inkivääriä.
Sitruuna.
Soijakastiketta.
Oliiviöljyä

Lohi suomustetaan, otetaan ruodot pois ja leikataan annospaloiksi, lohen nahkapuolelle viilletään n. 1cm syvät viillot. hierotaan lohen nahkapuolelle merisuolaa & mustapippuria.

Blenderiin laitetaan kuoritut sipuli, valkosipuli ja noin 2cm pätkä inkivääriä, lisätään n. 1-1,5rkl soijakastiketta, loraus oliiviöljyä, sekä sitruunan mehu, ajetaan sileäksi ja kipataan öljyttyyn uunivuokaan, Huuhtaistaan blenderin kulho vielä pikkutilkalla vettä, jotta saadaan kaikki soosi ja maku mukaan.

Kalat laitetaan vuokaan nahkapuoli ylöspäin ja uuniin 220° n. 17 - 20min.

Kuva
Uunilohta. by ja_ba, on Flickr

Kuva
Uunilohta. by ja_ba, on Flickr

Kuva
Uunilohta. by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-02-10 18:25:41 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Tällä haavaa kaikki uudet kokkailut löytyvät blogista mutta pyrin postaamaan tänne suuren osan myös..


Kasvis-kanagratiini.


Alkavalle viikolle piti saada jokin eväsruoka josta riittäisikin sitten lähes koko viikolle, niin töihin kuin myös kotonakin syötäväksi.
Kauppaan en viitsinyt lähteä joten käytin mitä jääkaapista löytyi ja nyt olikin hyvä tilaisuus tyhjentää rehuhyllyltä kasvikset sun muut pois vanhenemasta ja tehdä tilaa tuleville rehuille..

Broilerin rintafileitä.
Porkkanaa.
Lanttua.
Fenkolia.
Zuccinia.
Paprikaa.
Palsternakkaa.
Kukkakaalia.
Parsakaalia.
Sipulia.
Valkosipulia.
Mini luumutomaatteja.
Pakaste pinaattia.

Kermaa.
Juustoraastetta.
Aurajuustoa.

Pakaste pinaatti otetaan sulamaan.
Pilkotut lanttu, porkkana, fenkoli ja palstenakka esikypsytetään keittämällä ja lisätään kiehuvaan veteen edellämainitussa kypsyysjärjestyksessä antaen edellisten vähän kypsyä ennen uusien lisäämistä. Ei kuitenkaan keitetä ihan kypsäksi, vaan jätetään rapsakoiksi.
Parsa- ja kukkakaalit paloitellaan ja keitetään melkein kypsiksi.
Loputkin kasvikset paloitellaan ja sekoitetaan voidellussa uunivuoassa keitettyjen ja valutettujen rehujen kanssa.
Pilkotut broilerin rintafileet paistetaan kuumalla pannulla, lisätään pilkotut sipulit ja annetaan niiden freesaantua, lisätään sulanut pakastepinaatti ja sekoitetaan ja lisätään uunivuokaan.
Maustetaan ja sekoitetaan.

Uuniin 200° 30min jonka jälkeen lisätään loraus kermaa, aurajuustoa sekä juustoraastetta, sekoitetaan ja pinnalle vielä vähän juustoraastetta.. Eikun takaisin uuniin 200° 30min.

Kuva
Kasvis-kanagratiini by ja_ba, on Flickr

Kuva
Kasvis-kanagratiini by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-02-17 09:42:52 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Pizzaa..



Pohja:

4 kpl kananmunia.
100 g maustamatonta tuorejuustoa (philadelphia)
1tl leivinjauhetta.
Aavistus suolaa.


Erottele valkuaiset ja keltuaiset kulhoihin, vatkaa ensin valkuainen vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto ja leivinjauhe keltuaisiin sekä ripaus suolaa. Sekoita varovasti nostelemalla valkuaisvaahto, keltuiasseokseen. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa 150° n. 20min.

Pitsan täytteet:

Broilerin rintafilettä.
Sipulia.
Valkosipulia.
Paprikaa.
Aurajuustoa.
Tomaattipyrettä.
Kirsikka tomaatteja.
Juustoraastetta (punaleima)

Huoneenlämpöinen broisku pilkotaan suht' isoiksi paloiksi ja paistetaan pannulla, loppuvaiheessa lisätään pilkotut sipulit ja annetaan freesaantua.
Pitsapohjan päälle levitetaan tomaattipyre, broileri-sipuliseos, pilkotut paprikat, aurajuusto, juustoraaste ja koristeeksi tomaatit.
Uuniin 225° n. 20min.

Kuva
VHH Pitsaa by ja_ba, on Flickr

Kuva
VHH Pitsaa by ja_ba, on Flickr

Kuva
VHH Pitsaa by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-02-24 10:52:53 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Tonnikala-rahkakääretorttu.

Alkuperäinen resepti hiidenuhmalta.. Ohjetta en jaksa uudelleen naputella tähän mutta se löytyy jäbä kokkaa blogista

Kuva
Tonnikala-rahkakääretorttu by ja_ba, on Flickr

Kuva
Tonnikala-rahkakääretorttu by ja_ba, on Flickr

Kuva
Tonnikala-rahkakääretorttu by ja_ba, on Flickr

Kuva
Tonnikala-rahkakääretorttu by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
 
 Viestin otsikko: Re: Jäbä kokkailee...
ViestiLähetetty: 2013-02-27 18:47:56 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi

Liittynyt: 2011-08-16 20:41:10
Viestit: 435
Paikkakunta: Undertheboat
jäbä kirjoitti:
Kasvis-kanagratiini.
Pakko oli tulla jäbälle antamaan crediitit ja kiitokset tästä ohjeesta! Sain ekaa kertaa kratiinin onnistumaan niinku römssöössä \:D/
Nyt on tekeytymässä naudanpaahtopaistikasvisratiini, tai joku semmonen... Kiitos hyvästä ohjeesta!

_________________
"Futis on vienyt monta hyvää ryyppymiestä!"
"Joka seuraa muotia, kadottaa oman itsensä"(JR)
I hate hit music only!


Ylös
   
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Tämä viestiketju on lukittu. Et voi vastata tai muokata viestejäsi  [ 1478 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 170 71 72 73 74

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)