karppaus.info
https://karppaus.info/forum/

Diet Doctor: Here's the secret to preventing hunger!
https://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=82&t=107538
Sivu 1/1

Julkaisija:  Yhden miehen komitea [ 2021-05-20 19:04:35 ]
Viestin otsikko:  Diet Doctor: Here's the secret to preventing hunger!

https://youtu.be/0Sg-4TxNies

Lainaa:
Combating hunger may be the most important aspect of long term success with healthy weight loss. A new study reports that post-meal glucose dips are a powerful predictor of increased hunger and eating more the rest of the day. What does this mean for you? You may benefit from using a CGM to learn what meals cause the greatest glucose dips for you, thus stimulating you to eat more during the day.


Tutkimus:

https://www.nature.com/articles/s42255- ... 83-x#Sec16

Tämän tutkimuksen mukaan postprandiaalista verensokerihuippua seuraavan dipin syvyys ennustaa sitä kuinka nälkäiseksi tuntee itsensä myöhemmin ja kuinka paljon tulee sen seurauksena syödyksi myöhemmin.

CGM-laitteet auttaisivat siis kummasti myös laihduttajaa sen lisäksi, että niistä olisi diabeetikolle korvaamaton apu verensokerin hallinnassa. Siitähän sen näkisi millaisia piikkejä ja niitä seuraavia dippejä millainenkin syöminen aiheuttaa.

Siksikö ne pidetään lääketehtaiden tahdosta tiskin alla? Niitähän meillä voi käytännössä saada vain joku harva ja valittu tyypin 1 diabeetikko ja reseptin takana ne ovat Joelassakin.

CGM-laitteiden vapauttaminen vapaasti ostettaviksi olisi kansanterveysteko.

Siksi asia ei kiinnosta esimerkiksi THL: ää tai käypähoitojengiä.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/