karppaus.info
https://karppaus.info/forum/

LCHF Suomi Team
https://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=80&t=82044
Sivu 1/1

Julkaisija:  Ari [ 2019-03-30 15:44:29 ]
Viestin otsikko:  LCHF Suomi Team

Erica Flinck-Härkönen,
Team LCHF Suomen perustaja.
nyt LCHF suomeksi.
Lainaa:
Laihdutus LCHF-menetelmällä
Syömällä vähähiilihydraattista ruokaa, oikeaa ruokaa, laihdut varmasti. Ruokavalion toimimisen ydin on, että mikäli syöt energiasi rasvan muodossa, etkä hiilihydraatteina, verensokerisi pysyy tasaisena, tulet kylläiseksi, ja sinulle ei tule mielitekoja. Jolloin syöt vähemmän.

Pyri siihen, että päivittäin nautittu hiilihydraattimäärä olisi noin 20 grammaa, ja että välttäisit ruoka-aineita, jossa on enemmän kuin 5 grammaa hiilihydraattia per 100 grammaa tuotetta.

Team LCHF Suomen reseptipalvelu auttaa sinua tämän tavoitteen saavuttamisessa: olemme valmiiksi laskeneet reseptiemme hiilihydraattimäärät, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme ravintoainelaskurin, jonka avulla voit helposti tarkistaa omien reseptiesi hiilihydraattimäärät. Voit tutustua tarkemmin laihduttamiseen LCHF-ruokavalion avulla jäsensivuillamme.

https://lchf-suomi.fi/lchf-elamantapana/laihduttaminen-ja-lchf/laihdutus-lchf-menetelmalla/
Mats Rönnback, Team LCHF Suomen lääkäri
Lainaa:
Mats on valmistunut lääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2002 ja sen jälkeen väitellyt lääketieteen tohtoriksi aiheesta diabetes ja verisuonisairaudet, josta hän on myös julkaissut toistakymmentä tieteellistä artikkelia.

Iltalehti mainostaa =D>
Lainaa:
— Ihmiset eivät perehdy riittävästi siihen, mitä vaaditaan, jotta keho menee ketoosiin, lääketieteen tohtori, yleislääkäri Mats Rönnback Team LCHF Suomesta kertoo.
Rönnbackin mukaan ihmiset mieltävät tietyt ketodieetin aikana pannassa olevat ruoat terveelliseksi ja ajattelevat, että niiden syöminen on sallittua.
— Jos ketogeeninen dieetti ei tuota tuloksia, syy on yleensä siinä, syödään liikaa hiilihydraatteja. Esimerkiksi lenkkimakkarassa saattaa olla paljonkin jauhoja. Tärkein sääntö on välttää hiilihydraatteja mahdollisimman pitkälti.´
Kasviksista perusterveelliset porkkanat, punajuuret, peruna ja riisi sisältävät suhteellisen paljon hiilihydraatteja, eikä niitä sen vuoksi ole syytä nauttia ketodieetin aikana. Myös ruisleipä, kaurapuuro, juurekset ja hedelmät on kielletty dieetin aikana.

— Jos syö esimerkiksi runsaasti lanttulaatikkoa, dieetti voi mennä pieleen.

lähde: https://www.iltalehti.fi/laihdutus/a/562bc113-fbf8-42a9-9619-50241bd6fbd6

Julkaisija:  Catharsis [ 2019-03-30 21:36:09 ]
Viestin otsikko:  Re: LCHF Suomi Team

Hienoa, että muutkin lääkärit kuin Heikkilä uskaltavat olla rehellisiä.

Onks Knuutille jo kerrottu mokomasta huuhaasta?

Julkaisija:  Sapfo [ 2022-02-11 13:35:09 ]
Viestin otsikko:  Re: LCHF Suomi Team

Meni konkkaan syksyllä. Harmi.

Julkaisija:  Erfis [ 2022-02-11 19:23:55 ]
Viestin otsikko:  Re: LCHF Suomi Team

Jaa että laihtuminen perustuu siihen että syö vähemmän. "Olen yllättynyt".

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/