Juba69 kirjoitti:
Ongelma: Salaattia en saa kurkusta alas, tomaatti kuuluu samaan kastiin, samoin kesäkurpitsat, kaalit, parsat, avokadot, paprikat, munakoisot sun muut.. Käytännössä ainoat kasvikset ja sensellaiset, joita pystyy saamaan kurkusta alas on kurkku, suolakurkku, punajuuri, etikkapunajuuri, porkkana, herne ja maissi.. Sama koskee äyriäisiä ja mereneläviä..
Onko ideoita miten tästä lähteä liikkeelle..?
Nuo riittävät ihan hyvin, ja vain siinä määrin kuin mili tekee. Tosin aika moni kasvis alkaa yllättäen maistua, kun sen kuullottaa runsaassa voissa (jokamikä tuli huomattua kun aloin talon miesväen ruokaa karpintaa, kauan kauan sitten : ) )
Karppaus nykypäivän ketogeenisella (tai naapurimaa Ruotsin LCHF'llä aka LowCarbHighFat tyylillä) on helppoa kuin heinänteko - kunhan muistaa että kaikkea suomalaista ostettua lihaa joutuu rasvaamaan reilusti, eikä siinä rasvauksessa kannata käyttää siemenöljyjä (rypsi, auringonkukka, soija, maissi taitavat olla yleisimmät), vaan reilusti elukkarasvaa, eli voita, kermaa, pekonia, siansivua, ... ja kasvipuolelta korkeintaan oliivi- tai kookosöljyä. Noi sinun rehusi ja rasvalla täydennettyä lihaa, munaa, kalaa, juustoa, niin eiköhän se siitä. Onnea matkaan o/
_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä.
Tyyli täällä, kliksEi eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)