karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2023-09-25 04:48:04

Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 28 viestiä ]  Mene sivulle 1 2 Seuraava
Julkaisija Viesti
 Viestin otsikko: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2017-05-25 01:27:36 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2017-05-25 00:21:54
Viestit: 15
Olen pohtinut jo jonkin aikaa että jaanko kokemuksiani foorumille vai väsäänkö blogin vai annanko vain olla. Noh päädyin lopulta tänne.

Olen (olin) siis BMI 58 jotain eli lähtöpaino oli yli 200kg. Huh tuntuipas vapauttavalta ja vähän pelottavalta kirjoittaa se :shock:

Karppailua on tullut opiskeltua tässä elämän varrella useita kertoja pidempiä ja vähemmän pitkiä jaksoja ja ruokavalion muutosta on tullut tehtyä jo pidemmän aikaa. Olen ihan anonyymisti selaillut foorumianne jo pidemmän aikaa ja keräillyt tietoa sekä ajatuksia. Antti Heikkilää on tullut seurattua jo vuosia.

Viime syksynä alkoi taas perinteinen syksyn haikeus. Olin töissä jossa uuvuin lähes totaalisesti. Söin lähes vegaanisti, noh ainakin aikaisempaan nähden. Työkin oli itsessään uuvuttavaa, niin henkisesti kuin fyysisesti. Kun pätkäsoppari loppui marraskuussa huokaisin helpotuksesta ja vetäydyin kotiin murjottamaan, no ehkei ihan. Kaverin kanssa saatiin päähämme että tammikuussa aloitetaan vuoden kestävä karkkilakko. Yritettiin jotain rajoja tähän säätää, mutta se ei ehkä onnistunut niinkuin olisi voinut. Sain onneksi puolisoni puhuttua mukaan lakkoon, sekä useita muita tuttuja ja ystäviä, osa lähti osa ei. Avataan sortumisia siten että tietoisesti olen ostanut muutaman leaderin 80% tummansuklaan levyn ja pari riviä sinistä.

Joulukuun lähestyessä loppua sain jostain masentavan kipinän että en tule elämään tätä tukevaa elämää kovin montaa vuotta jos en saa painoani pois. Olin jo monta kertaa aikaisemmin koettanut milloin milläkin ihme dieetillä pelastaa kehoni turmiolta, ei turhaan, sillä kartutin paljon kokemusta. Kävin elämässäni paljon asioita läpi pään sisällä viimeisen 3vuoden aikana. Työstin menneisyyden tapahtumia, lapsuutta ja kaikkea mahdollista, josta johtuen olin valmis tähän loppuelämän pituiseen muutokseen.

Nyt oli oikea aika.

Tammikuusta alkoi. Tein pelisäännöt selväksi itseni kanssa. Voin nauttia syntymäpäivillä hiilaripitoisia herkkuja kohtuudella. Perinteiset perjantai kebabit/pizzat on myös sallittuja, jokseenkin ei suotavia ja jos vain mieli antaa myöten niin otetaan salaatti vaihtoehto. Ja kaikista tärkein, ilman mitään sairasta syyllisyydentunteilua, jottei BED iske takaisin. Okei sitä ei ole virallisesti diagnosoitu, mutta itse olen tehnyt google diagnoosit. Vaikka päänsisäiset ongelmat on tiedostettu, vaatii se kuitenkin ponnisteluja irtaantua ruumiista ja todella ymmärtää että mistä tämä ahmimistunne, litran jäätelökippo kourassa, juontaa.

Kävi hauskasti että tammikuusa (jouduin) pääsin töihin, jossa ei onneksi ole ihan samanlaista fyysistä kuormitusta kuin viimeisimmässä. Olen iso, mutta en voisi sanoa työkavereille todellista painoani. Itseasiassa en ole sanonut sitä, puolisoani lukuunottamatta, kuin kahdelle hyvälle ystävälleni vasta ihan viimeaikoina. Ystävät ovat sanoneet että eivät uskoisi vaa'an lukemaa vaikka näkisivät sillä en äkkiseltään näytä kuin ehkä 150kiloiselta... Lohduttavaa? nooooh :mrgreen: Tästä intaantuneena sain, vasta reipas kuukausi sitten, hankittua viimein 200kg vaa-an. Ja maksimit paukahti ruutuun :D Voi veljet! Mitähän on mahtanut olla lähtöpaino? Ken tietää, mutta aloitin aamupainojen kirjaamiseen 200:sta ja nesteiden(kö) heittäessä alin paino oli tätä kirjoittaessa tämän viikon alussa 194.6kg. Jos lähtöä ei tiedetä niin voisin sanoa että reipas 5kg on ainakin saatu alas.

Joissakin vaatteissa tämä tuntuu, joissakin ei. Vaa'an lukemia en stressaa, lähinnä ihmettelen. Nesteitä? läskiä? näh, ihan sama, lukemaa vihkoon ja possua pannulle. Olen saanut innostettua puolisonkin tähän touhuun jokseenkin mukaan, sillä hän on alkanut vaihtamaan jääkaapin tuotteita parempiin ja siitä olen oikein ylpeä :)

Lopulliset tavoitteeni on tuolla jossain, ensitavoite kuitenkin on pysyä 200-klubista poissa ja jossain vaiheessa poistua täältä vonkale osastolta :lol:


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2017-05-25 07:44:31 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 91794
Lainaa:
Perinteiset perjantai kebabit/pizzat on myös sallittuja, jokseenkin ei suotavia ja jos vain mieli antaa myöten niin otetaan salaatti vaihtoehto.


Pizzaa voi aina kokeilla jollain karppipohjalla, muuten pysyy viljakoukussa ikuisesti? Kebab salaatilla tai jollain muilla mukavilla kasviksilla kuulostais kans hyvältä. Vois vaikka ostaa tuplalihat ja tehdä itse salaatin öljy-tai majoneesikastikkeen kera. :)

Mahtavasti tsemiä sulle!

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2017-05-25 08:00:08 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2007-03-24 17:49:23
Viestit: 33777
Paikkakunta: Helsinki
Kannustavia ajatuksia täältäkin.
Foorumin kätköistä löytyy hyviä reseptejä ja ohjeita, joilla voi korvata itselle merkittäviä ruokia. Gredan mainitsemat pizzapohjat yhtenä vaihtoehtona. Sokerit ja viljat kai ovat monelle ne ongelmallisimmat ainekset. Myös itselleni, joten niiden kanssa taistelu on ollut aina vähän pinnalla eikä kompastumisiakaan ole voinut välttää. Onneksi voi aina ottaa uuden suunnan ja jatkaa kohti sitä päämäärää jonka on itselleen antanut.
Foorumilta saa kyllä hyvää vertaistukea. Tervetuloa mukaan.

_________________
Kuva Kaikissa meissä on vikamme, mutta minusta niitä ei vain huomaa
Blogissa lisää


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2017-05-25 08:17:43 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 91794
Itse jouduin ihan sosiaalisuuden varjolla takaisin viljakoukkuun. Enää en rupee. :twisted: Ja musta yks tärkeimmistä on se viljojen jättäminen kokonaan. Jos on BEDiä, niin ne karkit ja jätskit on houkuttelevia pahiksia ja paha noidankehä. Varsinkin, kun niissä järjestään käytetään paholaissokeria eli maissi (tai vehnä)fruktoosisiirappia tai fruktoosiglukoosisiirappia.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2017-05-25 21:37:18 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2017-05-25 00:21:54
Viestit: 15
Kiitos kommenteista.

Täytyy sen verran 'puolustella' tuote perjantai mättöpäätöstä, että sillä oli enemmänkin psykologinen vaikutus. Olenkin käynyt roskaruokalassa alta 10 kertaa tämän vuoden aikana, joista lättymätöt nelisen kertaa. Nämäkin tammi helmikuun aikana.

Greda Carpo, karamelli himo jäi tuonne johonkin alkuvuoteen, mutta jäätelö välillä nostaa päätään. Onneksi se ei ole viikottaista tai edes kuukausittaista. Kummasti himoja ei ole kun ruoan rasvapitoisuus on korkea. Sen toki olen huomannut että jos sattuu öysäämään paljon suolaa niin ruokailun jälkeen saattaa tulla tunne että nyt tekisi mieli jotain tasapainottavaa.

Olen lueskellut että erityisruokavalio on vaikeaa jos on: säännölliset työajat, vuorotyö, vapaalla, työttömänä, kyläilemässä ja kotona. Mielestäni näin se on ollutkin, mutta nyt kun motivoituminen ja asenne on hitsautunut niin mikään näistä ei ole riittävä tekosyy. Ainut tekosyy on että vieraiden juhlissa ei ole vhh settiä. Noissakin voi jättää sen BED mallin pois ja ottaa vähän täytekakkua ja hitosti kahvia/teetä :D

En tiedä miksi tuota "repsahdusta" kutsuisi, mutta tuo BED malli on aika hyvä, eli tätä on itsellekin aikoinaan käynyt... useasti. Kun noudatan diettiä X ja saan tekosyyn Y mättää ohi dieetin otan sitten tekosyyn varjolla niin paljon että housujen napit anoo turvapaikkaa vastakkaiselta seinältä. Ja nyt kun dieetti on sotkettu niin ihan sama palata edelliseen hiilihydraattipitoiseen ruokavalioon ja ihan vaikka itsesäälissä voisi sitäkin tehdä johonkin potenssiin överimmin.

Aion noita pizzapohjia testailla jahka itselle tai puolisolle tulee fiilis että pitäisi jonkin päälle saada levitettyä oreganoa. Yksi asia mikä on helpottanut hirveästi tätä elämänmuutosta on se että käy kerran viikossa kaupassa. Suunnittelee suurinpiirtein viikoksi ruat ja niillä mennään. Toki tämän harjoitteluun meni pari vuotta :D


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2017-05-26 05:17:49 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 91794
Hyvältä kuulostaa.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2017-06-09 17:03:04 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2013-01-02 19:12:53
Viestit: 5
Olipa hassua perustaa 200 kilon klubi , ja sitten haluatkin heti klubista pois. Onnea ja tahdonvoimaa syömisiin. Kyllä sitä voi yksittäisiä päiviä varmasti joskus retkahtaa ja syyllisyydentunnetta ei tarvitse potea vaan uuteen jatkoon vain.

_________________
Kuva


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2017-06-09 18:48:29 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-01-17 21:33:10
Viestit: 4146
Paikkakunta: Raw by nature
Kunnioitettava ote. Pizzasta sen verran, että tilaa perhepizzan ja jättää pohjan syömättä tai antaa muulle seurueelle (no, ei puolisolle). Sävelesi tuntuvat aika selviltä, mutta noin viitteeksi tarjoan allekirjoitukseni karppauskaaviota, siinä voi olle jotain hyödyllistä. Kasasin siihen ne asiat, jotka itselle tuntuivat toimivilta ja jotka löytyvät myös alan kirjallisuudesta. Tsemppiä jatkoon.

_________________
Evoluutio ei ole väärässä. Minä voin olla.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2017-06-11 11:43:10 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2017-05-25 00:21:54
Viestit: 15
Erikoista kieltämättä, mutta ei ole (onneksi) muita klubin jäseniä ilmaantunut paikalle :)

Nyt on lähtö ollut hitaampaa, reipas kuusi kiloa näytti tänä aamuna vaaka. Pizzoja ei ole edes himottanut, jäätelöä kyllä olen antanut kaksi kertaa luvan syödä, ilman vohvelia tietty :D

Haluan kertoa omakohtaista kokemusta tuosta karamellistä. Makeanhimo on todella minimissä, eikä ole juuri tarvinnut tuskailla karkkihyllyn ohi kävellessä. Jos on oikein tehnyt mieli niin matkaan on tarttunut 85% leaderin tummaa suklaata, jossa hh jotain 15 ja alle. Olen myös huomannut että jos ruokavaliossa on enemmän suolaa ja erittäin paljon kasviksia alkaa makeanhimo hiipiä jollain tasolla. Olen nimimerkkini mukaisella aineella korvannut alkoholi- sekä sokerijuomat ja sitäkin pyrkinyt vähentämään vain vapaa-päiville. Tämä osaltaan on varmasti pitänyt noita suklaa hetkiä yllä.

Olen myös huomannut että paino on jumittanut/jojonnut kun olen syönyt vain silloin kun on ollut nälkä tai jos nälkä on ehtinyt olla jo jonkin aikaa. Paino on aina seuraavana päivänä ollut reippaasti alempana kun edellisenä päivänä kun on syönyt reippaammin. Kalorien laskentaa olen harrastanut myös ja vaikka niitä pyörittelen kuinka niin aina tulen siihen tulokseen että syön kaloriteorian mukaan TODELLA vähän! Olenkin alkanut veistelemään omaa teoriaa jossa yhdistyy 'syö vähemmän kuin kulutat' ja karppi periaatteet, sillä omien kokeilujen mukan paino todella menee alaspäin kun syö reippaammin, mutta silti alle peruskulutuksen. Itseasiassa yritin yhden vuorokauden syödä peruskulutukseni mukaisesti ja olo oli todella täysi ja jopa hieman huonovointinen, sitä ruokamäärää en vain saa syötyä, mutta... Elämänmuutos on nyt ainakin ruoka-aineiden mukaisesti jo todella hyvällä mallilla, mielestäni, mutta määrät pitäisi saada korotettua jotta saisi sitä painoa putoamaan teoariani mukaisesti. Määrää en sinänsä voi lisätä edellämainittujen tuntemusten vuoksi, mutta sisältöön voi vaikuttaa. Kastikkeesseen tai pataan voi VOIta tai kermaa piilottaa tavanomaista enemmän ja se itseasiassa onkin nyt viimepäivinä ollut varsin toimiva taktiikka.

Eräs huomio on myös se että jotkin lihavalmisteet mitä aikaisemmin pystyi syömään noin vain, maistuu nykyisin pahalta... outoa?

Motivaatio ei ole itselläni ongelma, se itseasiassa on itselläni ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti kohdallaan.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2017-06-11 13:13:06 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 91794
Pepsimaxista ei niin vaan pääsekään eroon, mutta kannattaa silti yrittää ja mieluiten 100%:sti, ettei ne himot jää jylläämään. Itse vieroitin itteni aika monta vuotta sitten ja oon kerran-kaks maistanut sen jälkeen ja usko tai älä, maistuu helvetin pahalta. :D

Osta itsellesi kuplakone ja tee kuplavettä. Älä osta niitä makuja, vaan juo sellaisenaan tai suolamurun tai sitruunaslaissin kanssa.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2017-06-16 03:48:18 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2017-05-25 00:21:54
Viestit: 15
Neljän päivän duuniputki ja olin varannut itselleni vapaille 4 pulloa pepsimaxia. Töistä kun tulin illalla rättiväsyneenä korkkasin, ahh,...HYI! join puoliska pulloa VÄKISIN :D Aamulal loput pullosta ja sitten koetin toista aloittaa. Itku pääsi kun tajusin sen maistuvan ihan hirveälle vieroittumisen vuoksi. Jätin ne loput kaksi pulloa juomatta. Ei edes ollut sitä himoa, harmitti. Teki mieli ottaa, mutta kuvottikin se ajatus siitä mausta. :(

Vaaka näytti jopa 7,5kiloa, mutta suolaisten makakroiden jälkeen mentiinkin takaisin ja reippaasti. Kyllä tämä tästä. Harmittaa pepsin makumuutokset.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2018-04-14 00:39:08 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2017-05-25 00:21:54
Viestit: 15
Täällä pitkästä aikaa. Karppausta nyt reilu vuosi takana. 1v 3kk. Ensimmä'inen vuosi oli kyllä täynnä mäkiä ja kuoppia. Kehityssuunta kuitenkin mielestäni hyvä. Jouluna tuli kyllä sorruttua suklaaseen, toki sen kulutus ei ollut kuin ehkä kymmenes osa tavanomaisesta. Vuoden alusta ajattelin ottaa toisen karkkilakkovuoden sinne jouluun taas. Tälle vuodelle aloitin uudella asenteella, kiusaaminen on jäänyt taakse ja maailma hymyilee. Nojaa, tiettyjä sosiaalisia piruja lukuunottamatta :D Kerran olen käynyt vetämässä pizzan ja parit pikamätöt. Ruokaa teen nykyisin enemmän itse, myös vihreitä seassa. Pari munapaastoakin takana. Maitotuotteet alkaneet vähentyä ja rasvanmäärä lisääntyä (siis syötynä;)).

Sitten niitä tilastoja: -17,6kg oli toissa päivänä paras punnitus tähän astisista.

Terveisin PM

ps. Tuosta jumalten nektarista en vain ole päässyt irti :(


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2018-04-14 06:36:41 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 91794
Minä pääsin aikoinaan pepsiMaxista irti, mutta olinkin melko ankara itselleni. Sitten harmitti, kun sallittuja juomia oli vain sokeriton tee tai kahvi ja vesi. kunnes löysin kuplakoneen. :D Siitä juon kuplajuomaa aina välillä, jos vesi kyllästyttää. Joskus lisään hivenen suolaa, niin maistuu vissyltä.

Jos/kun pääsee jostain koukusta irti se voimaannuttaa kovasti.

Onnea pudotetuista kiloista! Kuva

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2018-05-17 00:58:36 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2017-05-25 00:21:54
Viestit: 15
Kaipaisin hieman vinkkejä ja apua. Haluaisin saada painoa enemmän putoamaan. Nyt paino seilaa tuossa -17 - -18kilossa, huiput olivat -19,5kg, mutta nyt jokin tökkii. Olen saanut vähennettyä maitotuotteita jonkin verran.

Olen koettanut lukea paljon, mutta ei oikein tunnu löytyvän selkeää syytä. Epäilen että syön liian vähän rasvaa, pääasiassa rasva on joko suoraan eläimen rasvaa tai voi/kermasta. Pitäisikö ottaa oliiviöljyä mukaan?
Toinen mikä on on kasvikset, syön jokseenkin ehkä liikaa tomaattia. Vihreitä yleensä vain valmisrasia pinaatia/napolitana näitä ehkä 3-5rasiaa viikossa, mutten edes vaihtelun vuoksi juuri muuta. Toisinaan teen patoja joihin laitan valmispakasteita joissa on kasvisekoituksia tai grillattuja kasviksia (noissakin piruissa saattaa olla ihan sokeria "mausteiden" mukana.)

Liikuntaa sen verran miten jalka/nivelkipu sallii. Askelmäärät sopii olla n.4-5t että selviää yhdellä rauhallisemmalla "lepopäivällä". Töissä tulee n.3-4t askelta, joka on ihan ok, mutta sen päälle ei voi vetää tuollaista 4-5t askeleen kävelyä ilman infernaalista kipua.

Pepsinvieroitusta kokeillaan, olen ostanut nyt vähän makuvissyjä 0/0/0/0 makroilla ja ihmettelin miten on niin makeaa :D


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2018-05-17 07:57:12 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 91794
Voipi olla, että sun kehos huilii, kun oot liki 20 kiloa saanut pudotettua. Jatka kuitenkin samaan malliin ja onnea PepsiHaxista vieroittautumisesta. Mitenkähän nuuo makuvedet, oletko lukenut onko makeutusainetta, jos maistuu makealta? Ne on mulle ihan outoja, en ole koskaan kokeillut.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2018-06-15 01:25:49 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2017-05-25 00:21:54
Viestit: 15
Makeus johtunee tottumattomuudesta? Noh lopetin tuon viimeeksi postaamani jälkeen pepsimaxin juonnin, ja olen pärjännyt ihan hyvin ilmankin. Poislukien ensimmäisen päivien viekkarit :D

Paino edelleen jumittaa. Pätkäpaastoilu on jees ja aion sitä harrastaa jatkossakin. Varsinaiseen painonpudotukseen kaipaisin jotain apuja, en oikein tiedä miten nyt etenisin :|


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2018-06-15 10:44:28 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 91794
Hyvä sinä! =D> Cola-juomista vieroittautuminen on monelle äärettömän vaikeaa, mutta sinä onnistuit! kaikkinaisista koukuista pääseminen on upeaa.

Ehkä kannattaa mennä suurinpiirtein samaan malliin, kun siinä sentään pudotit kiloja? Huomasin aikoinaan ettei se paino putoa yhtäjaksoisesti, vaan kroppa huili välillä. Ja alkoi sit taas. Omasta historiastakin riippuu miten kovasti keho pitää kiloistaan kiinni. Aina on se täällä tunnettu jankutus, lisää rasvaa. Jos olet näin syöden kylläinen, niin rasvaa lisättäessä jotain muuta pois? Mutta tää nyt ihan vaan arvailuna.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2018-08-22 01:27:23 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2017-05-25 00:21:54
Viestit: 15
Helouuu ja hyvää alkanutta syksyä 200kilon klubista!

Semmosta väliraporttia tähän että pepsimaxin juonti on jäänyt tuonne kun sen huhtikuussa lopetin. Kesän aikana olen yhteensä ehkä pullon juonut kun on ollut ulkona syömässä tms. Ei koukkua enää!

Sortumisia ei ole tapahtunut, jotain pientä vhh:Sta poikkeavaa on, mutta ihan henkisesti luvallisia.

Olo on huippu ja kokeilin jopa juosta n.100m pätkän, hölkkääkin tuplat. Nivelet eivät vain vielä oikein ole innostuneet asiasta. Käveltyä tulee melkein tuplat aikaisempaan verrattuna ja jalat eivä väsy kuten aiemmin. kuukauden keskiarvo kävelyssä oli n.5500 askelta.

Ruoat ovat simppeleitä ja mahdollisimman puhtaita. Olen viimeaikoina olosuhteiden pakottamana (tarjousliha) syönyt melko vähän vihreää. Ei valittamista.

Tämä on sellainen ruokavalio että en aio palata takaisin. Kaikissa aikaisemmissa kirjoituksissani on minulla ollut lievä pahamieli, mutta nyt voin aidosti olla iloinen.

Ja painoa on lähtenyt -26,1kg. (Puolison kanssa koetettiin etsiä huippupainoa ja muistelimme sen olleen n.209kg, siihen pudotusta on -35kg)

ps. pätkäpaaston voimalla eteenpäin!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2018-08-22 06:08:44 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 91794
Lainaa:
Olen viimeaikoina olosuhteiden pakottamana (tarjousliha) syönyt melko vähän vihreää. Ei valittamista.


Sitä on liikkeellä karppilassa. Katsopa Karnivooriketjua! :wink:

Ja onneksi olkoon pepsimaksikoukusta irti pääsyyn! =D> Samoin onnittelut mukavasta painonpudotuksesta! :respect:

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: 200 kilon klubi
ViestiLähetetty: 2018-08-22 06:50:42 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2014-08-05 09:21:06
Viestit: 504
Paikkakunta: Ulkomaat
Wau, hienosti menee =D>

_________________
Kuva


Believe that you can and you are half way there


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 28 viestiä ]  Mene sivulle 1 2 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)