En kuulu vonkaleihin, mutta ...
Rasvan lisäys. Se ei riitä, jos rasva tulee vain pekonista. Kaikki pitää paistaa kunnon rasvassa. Siis puhutaan voista. Miksi jätit maidon? Itse siirryin kevytmaidosta täysmaitoon ja kermaan. Kahviin laitan nokareen voita. Munakas paistuu voissa niin, että sitä siinä on ja kunnolla.
Olen vuoden ollut tällä ruokavaliolla. Nyt on 27kg lähtenyt. Ja olen herkutellut myös.
Ruokani on alusta asti ollut paljon jauhelihaa, 23%:sta, kermaisia rahkoja, rasvaista juustoa. Alkuun tarkkailin hh määriä. Eli kannattaa ostaa sellasta jossa hh on 5g/100g:ssa. Ei paljon enempää. Lidlin nakeissa on vähän hh, siis Kartanon nakit.
Kasvikset ja juurekset voi myös paistaa voissa. Tai heittää lämpöisiin voita sekaan.
Eli rasvaa reilusti, kermaiset juustot ja maidot. Muista myös Turkkilainen jugurtti jossa rasvaa 10% ja on hyvä mm marjojen kanssa.
Ja älä pelkää rasvaa. Sitä ei kannata kammoksua. Vähän hiilareita, paljon rasvaa

_________________
Santikka murisee ja rähisee, mutta usein myös hymyilee
