Kokemusta on mutta täytyy myöntää että takapakkia on tullut vaikka luvattiin että kestää.. Oishan se varmaan kestänytkin jos ois ollu valtava itsekuri
8-9 kiloa lähti parissa kuukaudessa.
Eli ekat 2 viikkoa olin ihan 0-1g hiilaria / 100g (ja ei pelkästään sokeri vaan kaikki hiilarit) käytännössä söin kananmunia, parsa-,kukka- ja tavan kaalia, lihoja, juustoa, kalaa yms.. yms.. Chiliä käytin myös paljon maustamaan ruokia, aineenvaihdunnan tehostamiseksi. Join vettä normaalia enemmän ja kahvi, viina paheet pois..
Makean jätin tietoisesti kokonaan pois (patsi laitti limsat) en yrittänytkään syödä keinomakeutettuja karkkeja, pastilleja yms. josta seuras että 3-5 päivän kohdalla tuli ihan JUMALATON makian himo.. Kestin sen ja loppu oli aika iisiä kunnes tuli thaimaan matka eteen ja senpä jälkeen se koko dietti unohtu.. 2 viikkoa reissussa teki tehtävänsä. Painoa on takasin tullu valehtelematta 4 kiloa alimmasta minimistä mihin pääsin.
Tosi paljon autto laihduttamista se että pidin ruokapäiväkirjaa.. Kaiken paitsi juomat (vesi ja laitti limsat, joissa ei hiilareita ollu yhtään) eli ihan pienenkin murun minkä suuhun laitoin kirjasin ylös. Aamulla vessassa käynnin jälkeen ensimmäisenä puntarille ja numero ylös. Se autto jaksamaan kun aamulla jo huomas että eilisestä paino oli tippunu 0,5 kiloa

Ja uskokaa tai älkää mutta mitä enemmän söin sen enemmän paino tippui, kun muisti vaan pitää ne hiilarit kokonaan pois listalta sen ekan 2 viikkoa. Aamupala oli tärkee, ku söi iiiiison aamupalan (3 munaa, purjoa, juustoa, pekonia, salaattia, kurkkua) ja annos koko vastasin illallista, niin jakso monta monta tuntia ilman että tunsi nälkää lainkaan ja ku pikkusen söi välissä niin semmosta jääkaapin tuijottamista ei ollu ollenkaan..
2 viikon jälkeen lisäsin vuoron perään kaikenlaista, karppileipä toimi mulla kun taas puuro pisti heti painon nousemaan. tomaattia laitoin listalle ja leseitä, raejuusto toimi kans. salaatin kastiketta tuli ikävä rupesin mittaamaan ruokalusikalla ettei lähe käsistä. 2 lusikkaa riitti hyvin isoon salaattiin, majoneesi pohjainen oli hyvä (3g/100g hiilareita).
Voita en käyttänyt kun pihvin paistamiseen. Pyrin pärjäämään öljyllä ja hyvin toimi. Ihan perus rypsi on hyvää, moni oliiviöljy on liian kitkerää mun makuun.
Mitähän vielä?? Eihän tää mun dietti oo ihan suoraan South Beach-normien mukaan, mutta siitä otin paljon vaikutteita, ja siitä idea alunperin lähti..
Laittakaa vaan kysymyksiä, nyt on taas kuuri menossa, ei niin tarkkaa kun alussa, mutta hiilarit on alle 2g tällähetkellä. Siis tarkoitan tolla etten syö mitään missä on 100g raaka-ainetta kohti enemmän kuin 2g hiilareita.
Sori typoista..

Ai nii ja vielä täytyy lisätä sen verran että kaikkein suurin pysyvä etu on ollut se että makean himo on lopullisesti kaikonnut, (ainoa pahe on noi laitti limsat jotai tulee juotua millon 0,5 litraa per 2 viikkoa, millon 1,5 litraa per 3 päivää.. vaihtelee paljon, yleensä kuitenkin janoon eikä niinkään makean takia).. mutta takaisin asiaan. Eli siinä missä ennen aloitusta söin päivittäin karkkia, jäätelöä, jogurttia ja muuta makeaa, nyt sitä ei edes tee mieli.. joskus ihmettelen näitä "karppajaan helvetinpahanmakuinensuklaankorvike" juttuja, kun kerralla vaan jättäis pois niin ei tee edes mieli

HUOM! ei edes menkkojen aikaan!!