Nostatko? Jos nostat niin miksi ja kuinka paljon?
Minä olen ketoillut kovasti lähes koko puolen vuoden karppaukseni ajan, induktiohiilareilla lähes jatkuvasti.
Muutamia nostokokeiluja ja alun pari pientä lipsahdusta on ollut, syksyllä sitten huomasin että minun oli erittäin vaikea nostaa hiilareita vain vähän. Eli 25-30 g tuotti kovasti oireita mutta joku 80 g oli ongelmatonta ja turvotti vähemmän kuin 30 g. Paluu siitä 80 g:stä oli kuitenkin se normaali parin päivän palelu yms. Ei ehkä kovin terveellistäkään vatkata noin, en tiedä.
No, mitä lie nyt Joulun jälkeen ( jouluna ei rajoituksia , ei tosin pullaa eikä sokeria) tapahtunut mutta nykyään 30-50 g ja jopa ruisleivän kera tuntuu ihan hyvältä välillä, ikäänkuin ylläpitomeininki. Siitä pudotus 20 grammaan menee myös lähes huomaamatta.
Pidättekö välillä tämän tyyppistä "ylläpitoa"? Niin, yksi syy nostoon on minun Warrior-painotteinen ruokailurytmini. Jos pidän induktiohiilarit niin olen tuolla syömisrytmillä lähes ylivirralla, nyt juuri siihen ei ole tarvetta. Sitten kun tarvitaan enemmän poweria niin hokuspokus, hiilarit alas ja jaksan vaikka mitä. Ja vaimo tekee niin hyvää ruisleipää että sitäkin voin nyt maistella. Ajatelkaa nyt, entinen ruisleipäaddikti ja nyt sekin on hanskassa. Pieni pala tai kaksi riittää, ei himoja.
Rasvakäyttöisyys näyttäisi olevan kunnossa tuolla pikku nostollakin kun nyt on aivan ongelmatonta mennä vaikka parin päivän välein 20 ja 40 gramman välillä. Olen tosi iloinen vallitsevan tilanteen vuoksi, tämä homma sen kun paranee vaan edetessään.
_________________
Enemmän ja vähemmän ketoilua vuodesta 2006.