karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2023-11-30 12:14:13

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 2 viestiä ] 
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2022-01-12 21:41:44 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 28647
https://twitter.com/yleuutiset/status/1 ... 72480?s=21

Lainaa:
Katso videosta, miten sipsimuusi, juustonaksuista tehdyt aamiaismurot sekä sipsileivonnaiset (siirryt toiseen palveluun) valmistetaan ja miten Puoli seiskan Mikko Kekäläinen näihin herkkuihin reagoi.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2022-01-12 22:36:54 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 28647
Perunalastujen valmistuksessa käytetään siemenöljyjä, tavallisimmin auringonkukka- tai rypsiöljyä. Runsaasti tärkkelystä ja runsaasti siemenöljyä on tehokkaasti lihottava yhdistelmä. Ultraprosessoitujen sipsien jatkoprosessointi puuroksi ei ainakaan paranna asiaa. Siemenöljyt kestävät huonosti kuumennusta.
Kyseenalainen muoti-ilmiö, jos sellaiseksi edes yltää.


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 2 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)