Puukkosahaa ainakin metsästäjät käyttää paljon ruhon puolittamiseen. Mies kyllä sanoi että se täristää kovasti ja on ärsyttävä ja suttaava käyttää.
Rautasahan kanssa menee pienissäkin luissa ikä, terveys ja hermot. Timpurinsaha on parempi. MUTTA se luujauho sitten pilaantuu äärettömän helposti, näin ainakin metsästäjien hygieniakurssilla sanottiin. Täytyy varoa että sitä ei ole yhtään raa'assa lihassa jonka pakastaa.
Itse olen pilkkonut luita joskus jopa kahvakuulalla, kun en löytänyt kirvestä mistään. Luu vaan hakkuupölkylle ja mäiskis. Toimi ihan älyttömän hyvin valkohäntäpeuran luille, mutta ne on toki paljon pienempiä kuin lehmän. Toisaalta tuossa ei tarvinnut käyttää voimaa yhtään, joten voiman kanssa varmaan lehmänkin luut menisi. Siruja tietysti tulee aika paljon ja täytyy varoa ettei koira syö niitä. Liemihän siilataan joten ihmisen kannalta niillä ei ole väliä.
Niin joo, ja joku pyyhe vaikka väliin, kahvakuulasta lähti vähän maalia luihin.