karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-03-29 07:33:12

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ] 
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2018-02-27 08:52:21 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
..jopa terveellisempää kuin voi! (VOIko olla?)

http://www.dailymail.co.uk/femail/food/ ... utter.html

Lainaa:
-Lard contains healthy monounsaturated fats which can help lower cholesterol

-It has more of these fats than butter does, potentially making it healthier

-But some lard on sale is hydrogenated which diminishes its healthy properties


Saattaa olla monelle ei-karpille uutinen.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-02-27 10:53:49 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47600
Paikkakunta: HomeSweetHome
Jos se menisi noin päin, niin se olisi varmaan karpillekin uutinen.
IMO laardi on kyllä ihan ok, muttei se voita voita. Ainakaan terveysmielessä :)

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-03-02 08:11:38 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2015-10-14 21:57:51
Viestit: 918
Paikkakunta: Rannikko
Lainaa:
Lard contains healthy monounsaturated fats which can help lower cholesterol


Kyseenalainen terveysväittämä.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-03-02 09:20:17 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
Entä tämä:

Lainaa:
lard is in fact one of the richest sources of vitamin D and has 50 per cent more of the vitamin than butter, particularly if it is sourced from free-range pigs.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-03-02 11:10:00 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47600
Paikkakunta: HomeSweetHome
Mistäpä saat tänne pohjoiseen ulkoilmasikoja? :)
... minkä lisäksi muistelen, ettei Suomen finelin mukaan voissa ole D-vitamiinia lain.
Siihen puolet lisää on edelleen, hm, aika vähän...

Henkiläkohtaisesti hoidan D-vitamiiniani ruoan sijaan kahdella tavalla: välttelen viljaa ja fruktoosia ja otan sen mitä tarvitsen ihon kautta. Ja ainakin joku/jokin tuossa toimii nyt paremmin kuin ennen, koska kesäisin en pala enää kuten aiemmin...

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-03-02 11:12:54 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47600
Paikkakunta: HomeSweetHome
Mutta vaikkei ihra välttämättä voita terveellisempää olekaan, niin on se edelleen tosi hyvä vaihtoehto.
Ja voittaa kirkkaasti kaikki kasviperäiset rasvat. Ei vähiten pitkäketjuisten omegakolmosten takia : )

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2022-01-31 08:29:37 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2018-06-05 15:08:11
Viestit: 1196
Pitkän eliniän Sardiniassa lisätään päivittäiseen minestrone-keittoon reilusti laardia. (HUOM: videossa kannattaa kiinnittää huomio kuvaan, jossa ruokaa laittava sardinialaisherra pitelee laardilautasta eikä kuunnella vieressä papattavan tarkkailijan höpinöitä.)
https://www.bluezones.com/exploration/sardinia-italy/#

_________________
ME-tauti (G93.3)
Kilpirauhasen autoimmuunitulehdus((E06.3))


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2022-02-01 04:33:32 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 29217
Myös ranskalaisessa keittiössä laardi on aina ollut arvossaan. Vahinko vaan, että sitä on Suomessa nykyisin vaikea löytää kaupoista. Muurikka-silavakin on pilattu RYPSIÖLJYLLÄ!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2022-06-07 08:31:40 
Poissa
gourmetkarppi
gourmetkarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-06-13 08:09:12
Viestit: 1998
Paikkakunta: Akvaario
Yhden miehen komitea kirjoitti:
Muurikka-silavakin on pilattu RYPSIÖLJYLLÄ!


KÄÄK!

Ja se maksaa 50 € / kilo.

_________________
Enemmän ja vähemmän ketoilua vuodesta 2006.



Kuva


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2022-06-07 23:43:15 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2018-06-05 15:08:11
Viestit: 1196
els kirjoitti:
Mutta vaikkei ihra voittaa kirkkaasti kaikki kasviperäiset rasvat.
...lukuun ottamatta kookosöljyä, joka on lähes sataprosenttista tyydyttynyttä rasvaa. :)

_________________
ME-tauti (G93.3)
Kilpirauhasen autoimmuunitulehdus((E06.3))


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2022-06-08 07:45:33 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47600
Paikkakunta: HomeSweetHome
^^ Tuo ei ole ainoa syy, edes karppimielessä :)

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 11 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 19 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)