.. riittää kun rajoittaa hiilareita eikä syö koko ajan.
Vai mitä foorumilla ollaan mieltä?
https://seura.fi/terveys/terveystarinat ... ia-kiloja/Lainaa:
Aluksi hän vältteli hiilihydraatteja ja alkoi siksi syödä aamiaiseksi tonnikalaa ja raejuustoa, tosin vasta yhdentoista aikoihin, koska hänellä ei ole heti aamusta nälkä. Myöhemmin hän huomasi tietämättään toteuttaneensa pätkäpaaston ideaa.
Lounaan Hotakainen jättää yleensä kokonaan väliin, mikä ei tietenkään ole minkään suosituksen mukaista.
Runsaasti proteiinia sisältävä aamiainen sopii painonpudottajalle. Ainekset myös maistuvat Hotakaiselle edelleen; tosin häntä on jo vuosia pelottanut, että jompikumpi alkaa maistua puulta.
”Olen enemmän huolissani raejuustosta kuin tonnikalasta, koska mä syön sitä yli 50 kiloa vuodessa, aina 200 grammaa per päivä. Jos siihen kyllästyy, se on todennäköisesti ihan totaalista, enkä voi syödä sitä enää ikinä!”
Päivittäisen punnituksen ja samana pysyvän arkiaamiaisen lisäksi Hotakaisella on ollut oikeastaan vain yksi ehdoton sääntö: älä ota lisää. Hän sanoo tottuneensa yllättävän nopeasti pienempään – ja kuitenkin riittävään – ruokamäärään.
Vaikuttaisi terapeuttiselta hiilarirajoitukselta.