Lihomisen aiheuttaa elimistömme hormonaalinen ja aineenvaihdunnallinen reagointi hiilareiden syömiseen.
Asiahan ei todellakaan ole uusi, tämähän on ollut yksi Karppilankin peruskivistä alusta alkaen, mutta13. syyskuuta ilmestyi niin kova paperi, että Harvard T.C. Chan School of Public Healthin tiedotteesta lainatulle ketjun otsikolle on jonkinlaista katetta. Jonkinlaisesta konsensuksen saavuttamisesta voi jo puhua, kun vahvassa kirjoittajajoukossa ovat mukana Harvardin edustajakin.
David S Ludwig, Louis J Aronne, Arne Astrup, Rafael de Cabo, Lewis C Cantley, Mark I Friedman, Steven B Heymsfield, James D Johnson, Janet C King, Ronald M Krauss, Daniel E Lieberman, Gary Taubes, Jeff S Volek, Eric C Westman, Walter C Willett, William S Yancy, Jr, Cara B Ebbeling:
The carbohydrate-insulin model: a physiological perspective on the obesity pandemic
Artikkeliin liittyviä linkkejä toisessa ketjussa tästä alkaen:
viewtopic.php?p=2416647#p2416647Virallisterveilijöiden kannattaa siis huomata, että asialla siis tosiaan on nyt jonkinlainen Harvardinkin siunaus:
A new framework for understanding obesityHarvard T.C. Chan School of Public Healthin tiedotteessa siteerataan Taubesia! Aikamoista!