karppaus.info
https://karppaus.info/forum/

Paluumuuttajat
https://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=13&t=113985
Sivu 1/1

Julkaisija:  Pangolin [ 2022-10-15 21:31:29 ]
Viestin otsikko:  Paluumuuttajat

Kuten @nila sanoi toisessa ketjussa "Tiesin kyllä, että karppaus on ratkaisu, mutta aloittaminen oli niin vaikeaa, kalja hyvää."

ja @matami72 "Miten ihmeessä tämä on niin vaikeaa." "Sitten syöksy hiilarimaahan ja kilot tullu takaisin :( Nyt jälleen potkua persaukseen kun ei jaksa liikkua enää ollenkaan. Tsemppiä ja kannustusta tarvitaan"

Minakin tiedan etta tama on se sopiva ruokavalio minulle mutta silti sukulaiskierroksen jalkeen nelja vuotta sitten jain talle lavealle sokeritielle.... kasvispohjainen on todella trendikasta ja tietysti ympariston takia muttei sovi minulle eika tuolle toiselle huushollin asukkaalle yhtaa. Hanen on nalka ja syo jatkuvasti ja mina lihon vaikka soisin kuinka vahan.

Hector Servadac kirjoitti:
Jos tämä on sadas aloitus, niin nyt sinulla on 99 kerran verran kokemusta:) Tiedät jo omat sudenkuoppasi ja osaat varoa niitä. Voisit tehdä valmiita suunnitelmia, kuinka toimit ongelmatilanteissa. Onko siis pääasiallinen ongelmasi se, että kiireisissä tilanteissa syöt mitä sattuu? Voisit ostaa kotiin valmiiksi nopeita karppisyötäviä. Jos laitat päivittäin ruokaa, tee aina niin paljon että seuraavaksi päiväksikin riittää valmis annos.

Mieti myös valmiiksi, mitä ostat kaupasta/huoltikselta/kioskilta/pikaruokalasta, jos niissä pitää kiireesti käydä hakemassa syömistä. Moni suosii pähkinöitä. Pikaruokaloista saa aina salaattejakin. Omaan ruokavaliooni mahtuu tarvittaessa täytetty ruisleipäkin - huoltiksilla niissä on usein mainion täyttävät täytteet.

Ja leivänpäälliset ilman leipää on aivan yhtä nopea välipala kuin voileipäkin :)

Entä onko voikahvi / kermakahvi ateriana sinulle jo tuttu? Tarpeeksi tuhdilla sellaisella pärjää tuntikausia.

Vielä sellainen juttu, että ethän vaadi itseltäsi liikoja? Yksi "epäonnistuminen" (tai kaksi, tai epäonnistunut viikkokaan) ei kaada koko hommaa eikä ole mikään syy luopua karppauksesta. Sitten vain jatketaan siitä mihin jäätiin. Eikä yksi leipävälipala tms. edes ole mikään epäonnistuminen, vaan voi hyvinkin sisältyä karppaajan ruokavalioon.


Mitka on parhaat niksit olla itselleen armollinen mutta pystya jatkamaan talla tiella?

Missa olikaan se lista kaikesta joka paranee kropassa ja mielessa?

Julkaisija:  els [ 2022-10-16 11:09:15 ]
Viestin otsikko:  Re: Paluumuuttajat

Tervetuloa takaisin ja onnea matkaan o/
Tyyliin en osaa sanoa kovin paljoa, kun meitä karppejakin on niin moneksi, ja yhdelle sopii yksi, toiselle toinen.
Omasta puolestani tuntuu etten ole juuri mistään luopunutkaan. Paitsi krempoista : )

Mutta terveyslistauksista on yksi linkki täällä: viewtopic.php?f=1&t=48677&start=40

Julkaisija:  huskytäti [ 2023-01-29 20:53:41 ]
Viestin otsikko:  Re: Paluumuuttajat

Minä oon hyväkarppi ollu monen vuoden ajan. Alun perin täällä nimimerkillä "wou". Inbody mittaus pysäytti eli nyt opetellaan liikunnan lisäämistä..

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/