karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-03-29 06:41:59

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 48 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2 3
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2019-06-01 23:11:49 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-03-02 14:33:04
Viestit: 929
La 1.6.2019

Aamu
Kananmuna
Tee

Lounas
Jauhelihaa 200g
Juustoa 40 g
20 g parapähkinöitä

Illallinen
Ahventa 50
Kanavarras 70 g
Parsakaalia 150 g
20 g parapähkinä

_________________
Karppaus aloitettu 1.3.2006. Päiväkirja


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-06-02 14:23:59 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-03-02 14:33:04
Viestit: 929
Su 2.6.

Aamu
Kananmuna
Jauhelihaa 200 g
Emmental 30 g

ashtanga 465 kcal

illallinen
jauhelihaa
emmentalia
50 g pähkinöitä
salaattia

Yht 1500 kcal

_________________
Karppaus aloitettu 1.3.2006. Päiväkirja


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-06-03 11:18:32 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-03-02 14:33:04
Viestit: 929
ma 3.6.

juoksulenkki koiran kanssa 322 kcal

aamu
cappuccino

lounas
salaatti
lihapullia

_________________
Karppaus aloitettu 1.3.2006. Päiväkirja


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-06-04 11:33:07 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-03-02 14:33:04
Viestit: 929
ti 4.6.

Aloitin pätkäpaaston 16/8-mallilla.

aamu
tee

lounas
lohta 100 g
salaattia
kermaviilikastiketta

välipala
cappuccino

_________________
Karppaus aloitettu 1.3.2006. Päiväkirja


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-06-04 12:33:42 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47600
Paikkakunta: HomeSweetHome
Onhan käyttämäsi kermaviili sentään edes sitä 10% kermaviiliä, ja onhan emmental normaalirasvaista?
Niitä myydään nykyisin hyvinkin vähärasvaisina versioina...

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-06-04 14:23:04 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-03-02 14:33:04
Viestit: 929
els kirjoitti:
Onhan käyttämäsi kermaviili sentään edes sitä 10% kermaviiliä, ja onhan emmental normaalirasvaista?
Niitä myydään nykyisin hyvinkin vähärasvaisina versioina...


Mistä moinen kommentti? Täällä on vähän kuin ratsiatunnelma.

Ihan työpaikkaruokalassa syön, en tiedä tarkasti, mitä kermaviiliä.
Kotona syöty Emmental on normi-Emmentalia, täysrasvaista.

_________________
Karppaus aloitettu 1.3.2006. Päiväkirja


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-06-04 14:28:27 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47600
Paikkakunta: HomeSweetHome
Anteeksi jos se tuli töykeästi, ei ollut tarkoitus.
Ainakin täällä työpaikkaruokalan "kermaviili" on kaukana siitä kymmenprosenttisesta.
Vastaavsti lounaskuppilan kermaisessa kastikkeessa (kanaan/kalaan) ei ole enää yleensä kermaa lainkaan.

Suomessa on yleisten lounaspaikkojen kuppiloissa hiukan haasteellista karpata juuri tästä syystä.
Maku tuodaan ruokaan sokerilla (ja mausteseoksilla), kun makurasvoja ei saa käyttää.
Ja sille keksitään kaikenlaisia nimiä, jotta se kuullostaisi herkullisemmalta.

1500 kaloria kuullostaa aktiivisesti päivittäin liikkuvalle kovin vähäiseltä, olethan varovainen?
Karppilassa on kitukaloreista näkynyt todella monta huonoa esimerkkiä vuosien varrella.

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-06-07 11:21:12 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-03-02 14:33:04
Viestit: 929
els kirjoitti:
Anteeksi jos se tuli töykeästi, ei ollut tarkoitus.
Ainakin täällä työpaikkaruokalan "kermaviili" on kaukana siitä kymmenprosenttisesta.
Vastaavsti lounaskuppilan kermaisessa kastikkeessa (kanaan/kalaan) ei ole enää yleensä kermaa lainkaan.

Suomessa on yleisten lounaspaikkojen kuppiloissa hiukan haasteellista karpata juuri tästä syystä.
Maku tuodaan ruokaan sokerilla (ja mausteseoksilla), kun makurasvoja ei saa käyttää.
Ja sille keksitään kaikenlaisia nimiä, jotta se kuullostaisi herkullisemmalta.

1500 kaloria kuullostaa aktiivisesti päivittäin liikkuvalle kovin vähäiseltä, olethan varovainen?
Karppilassa on kitukaloreista näkynyt todella monta huonoa esimerkkiä vuosien varrella.


Kokemus on osoittanut, että ruokavalion täytyy olla arjessa toimiva, että siitä tulisi mitään. Lisäksi työkavereiden kanssa ruokailu on sosiaalisesti tärkeää.

Joo, seurailen tuota kalorimäärää juuri siksi, ettei energiamäärä jäisi liian matalaksi. Ketoosin takia nälkä usein lähtee ja silloin täytyy aina välillä pakottautua syömään.

En tosiaan toteuta ketogeenistä ruokavaliota ensimmäistä kertaa vaan vuoden 2006 menin pitkälti kokonaan Atkinsin induktiolla, joten jotain kokemusta on.

_________________
Karppaus aloitettu 1.3.2006. Päiväkirja


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 48 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2 3

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 39 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)