Lainaa:
Miten kukaan voi elää vain 100 grammalla lihaa, 50 grammalla juustoa plus 1 desilitralla maitoa? Mistä proteiinit???
Itse syön päivittäin 400 g porsaankieltä plus vielä 3 kananmunaa päälle.
Olen ollut Kwasniewskin optimal diet'iä (OD) mukailevalla sapuskalla vasta hiukan yli 13 vuotta.
Noin 80% rasvaa, ja sitten prodet ja hilarit kummatkin siellä 50 gramman huitteilla.
Kun löysin sen alun karppiharhailujen jälkeen, tunsin päässeeni kotiin.
Eihän Suomessa tietenkään kukaan voi edes kuvitella elävänsä rasvalla, mutta kuvitelmat nyt ovat mitä ovat.
Lisäksi, tässä ketjussa oli kyse miten voisitte elää tietyllä rahasummalla,
eikä sitä miten tavallisesti syötte. Ketju lähti poliitikkokyselystä, jossa pyydettiin viikon sapuskoita
Toisin kuin niissä, tuossa tulee sekä hiilareita että kunnon valkuaista ja vielä kaloreitakin aika lailla riittävästi.
Olen lisäksi oikeasti kokeillut vastaavaa halpisruokailua jonkunkin kerran, mutta vain pari viikkoa
(täällä karppilan viidakossa on kerrottukin niistä), ja on se toiminut.
Toisaalta ja makrot, mukaan lukien "vain" noin 50g eläinperäistä prodea,
ovat sen sijaan ovat olleet yllä mainitun tyylisiä ihan jokapäiväisessä elämässä jo vuosia.
Ja kiitos kysymästä, ihan hyvin olen voinut näin. Jopa laboratoriotulostenkin mukaan.
*** *** ***
Menee ihan eri keskusteluihin miksi minä voin tehdä noin, mutta aika moni elämän sairastuttama kroppa ei tuolla pärjää. Ei ainakaan aluksi. Enkä minäkään alkanut näin, vaan ne ensimmäiset 7 karppivuotta saattoivat olla jopa hyödyksi, antamalla mitokondrioille aikaa uudistua. Siihen menee kuukausia jos tilanne on paha : )
_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä.
Tyyli täällä, kliksEi eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)