karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2020-08-13 14:01:06

Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 70 viestiä ]  Mene sivulle 1 2 3 4 Seuraava
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2018-12-22 10:26:27 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 21431
Antti Heikkilän lynkkauskampanjan alkuunpanijan, Juha Knuutin, takapiruna touhuaa Matti Uusitupa? Ja Duodecim? Knuutihan kampanjan aluksi rinnasti Heikkilän mustan salvan ja hopeaveden kaupustelijoihin.

Matti Uusitupa, Juha Knuuti ja Duodecimin pääsihteeri Rautalahti haluaisivat ottaa lääkärinoikeudet pois Antti Heikkilältä?

Matti Rautalahti:Valehoitoa vaan ei valelääkäri
Matti Rautalahti kirjoitti:
Viime päivinä olemme saaneet seurata keskustelua, jossa ilmeisesti ihan aidon terveydenhuollon koulutuksen saanut henkilö on julkisesti kyseenalaistanut ison osan nykyaikaisen lääketieteen toiminnasta....

...Voiko näin menettelevillä lääkäreillä olla oikeus toimia lääkäreinä?

Matti Uusitupa kirjoitti:
Kaima Matti,
Hyvä kun otat asian esille. Olen ollut yhteydessä myös Lääkäriliittoon, toistaiseksi ei mitään vastausta.
Juhani Knuutin kanssa olemme asiaa pohtineet.

Matti Uusitupa on mies, johon mielestäni enemmän kuin keneenkään toiseen henkilöityy maamme osalta se kohtalokas virhe, että vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta luovuttiin tyypin 2 diabeetikoiden ruokavaliona ja ryhdyttiin heillekin suosittelemaan tautia pahentavaa VRN:n runsashiilihydraattista ruokavaliota. Teollisuuden sponsoroima professori on mm. toiminut lääketeollisuuden etäpäätteinä pitämieni Diabetesliiton ja Sydänliiton puheenjohtajana ja on tutkimuksillaan ja työskentelyllään erilaisissa asiantuntijatehtävissä edistänyt tuota paradigman muutosta. Ei ihme, jos Uusitupa pelkää kirjaa, joka kertoo ettei kaiken pahan alku ja juuri olekaan se kolesteroli vaan insuliiniresistenssi. Kolesterolihypoteesihan toimi paradigman muutoksessa keppihevosena. Kirjaa, joka kertoo, että diabeetikon paras dieetti on ketodieetti.
Uusitupa johti aikanaan sitä karppauksenvastaista propagandakampanjaa, jossa peloteltiin, että karppaus tappaa ("Karppaajia alkaa pian putoilemaan"). Se, jos mikä oli vastoin tutkittua tietoa. Tutkimukset tapaavat osoittaa että karppaus/ketodieetti parantaa terveysmarkkereita ja sillä pannaan yhä useampi kakkotyypin diabetes remissioon mm. Briteissä (Diabetes.co. uk ja tri Unwin) ja Jenkeissä (Virta Health).
Kopioidaanko tapaus Antti Heikkilässä tapauksia Annika Dahlqvist ja Tim Noakes, joissa lääkärinoikeuksia yritettiin ottaa pois vähähiilihydraattisen ruokavalion suosittelemisen takia? Huuhaa-palkintotemppu leimakirveenä oli ainakin kopioitu tapaus Dahqvistista. Kummassakaan mainituista tapauksista oikeuksien viemisessä ei onnistuttu ja Noakesin vuosia kestäneessä oikeudenkäynnissä (jonka alkuunpanijan takapiruna toimi ILSI) jouduttiin toteamaan, että hänen suosituksensa perustuvat tutkittuun tietoon. Saman oli Ruotsin sosiaalihallitus kymmenkunta vuotta aikaisemmin todennut Annika Dahqvistin tapauksessa.

Juha Knuuti keksi sen mediassa omaa elämäänsä elämään jääneen väitteen, että Lääkkeetön elämä on hengenvaarallinen kirja, koska sen lukija saattaa päätyä kieltäytymään sytostaattihoidosta. Tämä on puhtaasti hypoteettinen vaara, eikä Heikkilä moista ole suositellut. Erästä sytostaattihoitoja koskevaa brittitutkimusta hän on valitettavasti siteerannut virheellisesti ja sitä lynkkaajat ovat käyttäneet tekosyynä toiminnalleen. Samanlainen tekosyys oli Noakesin tapauksessa yksi ainoa twitter-viesti.

Lukemattomia muita kirjoja voitaisiin tällaisin perustein syyttää vaarallisiksi ennen Lääkkeetöntä elämää - jopa Raamattua. Siihen vedoten on todellisuudessakin eikä vain hypoteettisesti kieltäydytty hengen pelastavista hoidoista kuten verensiirroista. Esimerkiksi syöpäleikkausta on hieman hankala toteuttaa ilman sitä.

Ei mitään uutta auringon alla. Kymmenen vuotta sitten Diabetesliitto vaati kirjakauppoja olemaan ottamatta Heikkilän kirjaa myyntiin koska "ohjeet hiilihydraattien ja insuliinin äärimmäisestä rajoittamisesta jopa hengenvaarallisia tyypin 1 diabeetikoille". "Oikeudet pois ja linnaan", vaativat kiihkeimmät. Tänä vuonna Amerikassa tiedelehden vuoden artikkelissa kerrottiin, että ketodieetti parantaa tyypin 1 diabetikon verensokerin hallintaa ja vähentää insuliinin tarvetta haittojen ollessa erittäin harvinaisia.

Onhan se hirveätä, että lääkäri kirjoittaa kirjan, jossa neuvotaan edistämään terveyttä terveillä elämäntavoilla! Kyllä siitä pitäisi häkin heilahtaa!

_________________
You butter believe it!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 10:34:24 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2007-08-05 17:08:09
Viestit: 15727
Törkeetä lynkkausta!!!! :evil:

_________________
Paluu Luontoon! Kuva


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 11:57:46 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 73368
Antti Heikkilä on itse eronnut Lääkäriliitosta edellisen noitavainon aikaan.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg

Karppaustyyli likikarnivori, tiukka keto nykyään.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 12:06:30 
Paikalla
seniorikarppi
seniorikarppi

Liittynyt: 2008-07-29 19:32:13
Viestit: 367
Paikkakunta: Helsinki
Ei Lääkäriliitto päätä lääkarin oikeuksista vaan Valvira. Lääkäriliitto on samanlainen ammattijärjestö kuin muutkin, vaikkapa AKT.
t. Kari


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 12:14:16 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 73368
Aivan ja Antti erosi siitä kun suosittivat kirjakauppoja olemaan myymättä Diabeteksen hoito ruokavaliolla kirjaa.

Valvira on kyllä viime aikoina kunnostautunut viemällä lääkärinoikeuksia mm. kilpirauhasvaivoja hoitavilta lääkäreiltä. Sitä kun ei saa hoitaa niin, että tehoaa.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg

Karppaustyyli likikarnivori, tiukka keto nykyään.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 13:08:52 
Paikalla
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2009-01-28 17:54:44
Viestit: 1036
Paikkakunta: Luhanka
Matti Uusitupa ...en viitti sanoa :roll: Jos THL ja Itä-Suomen yliopisto on nostanut professorin tittelille kaksi sian ruokintaan kouluttautunutta agronomia, tässä valossa voisivat pitää pienempää meteliä Heikkilän ruokavalio suostuksista. Tiivistettynä ongelma on siinä, että jokainen D2 ruokavaliolla voittanut on pois lääketeollisuuden loputtomasta moolokin kidasta.
Aivan samoin onko Uusitupa koskaan ollut tavallisen potilaan puolella, syöttämällä sokeritautisille sokeria ja sydäntautisille margariinia. Kun professori Timo Sandberg syöttää hyvin omintunnoin 700 000 suomalaiselle statiineja joiden tehosta ei ole takeita - ainakin haittavaikutuksia löytyy pilvin pimein. Onko näillä urpoilla niin puhtaat jauhot pussissa, että voivat kivittää Heikkilää ja muita VHH ruokavaliota suosittavia? Kuka siunaa nämä suomalaisen lääkinnän mätäpaiseet? Kuka määrää lääkäreiden vainon, niiden jotka eivät sulata kaikkia Duodecimin suosituksia? Ilman mitään salaliittoja tai muita kähmintöjä, monelle tavalliselle tallaajalle tulee mieleen se, että tässä ajetaan jonkun muun kun potilaan etua. :roll:

_________________
Nerous on vain tavallista suurempaa kärsivällisyyttä.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 13:44:41 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2016-04-13 18:39:22
Viestit: 634
Imperiumin puolella olevat saavat tehdä mitä vaan miten hatarilla perusteilla tahansa, sillä näillä on valta ja raha takanaan. Imperiumin vastustajat eivät saa tehdä mitään miten hyvillä perusteilla ja track recordilla tahansa, koska ovat rahaa ja tämän valtaa vastaan.

_________________
Voi, keltuaiset, eläinrasva, lähiluonnosta bakteerit.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 13:49:59 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 43370
Paikkakunta: AlwaysComingHome
Noakes ja Gaty Fettke voittvat oman taistelunsa lääkärinoikeuksista, samoin kuin Annika Dahlqvist omansa aikanaan,
ymmärrettävästi, koska valitusten perusteet olivat todella heppoisia - jo silloin.
Siihen aikaan Suomessa ei edes haluttu tehdä virallisia valituksia, kun ne eivät olisi menneet läpi.
Miten mahtaisi käydä nyt, kun muualla maailmalla Heikkilän tapaisilla ohjeilla tehdään jo tiedettäkin?

Vaikka kukapa sitä nyt terveitä suomalaisia kaipaisi; voisivat osoittautua vaikka hankaliksi ohjattaviksi...

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 13:55:51 
Poissa
voinen
voinen

Liittynyt: 2011-07-01 11:44:20
Viestit: 5413
Paikkakunta: Pakastin
Ehkä Matit ja muut eivät ole kuulleet Tim Noakesista ja Annika Dahlqvistista? Eiväthän he toisaalta tunnu kuulleen uusimmista tutkimuksistakaan. Tai ehkä he ovat jo varmistaneet haluamansa lopputuloksen? Pelottava ajatus.

_________________
Uushullu

Kuuntelen Kroppaa


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 13:56:20 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-02-19 14:44:02
Viestit: 4292
Varpu kirjoitti f-bookissaan
Lainaa:
"Systeemin ulkopuolella tarjottavat palvelut ymmärretään konsensuskatsannossa vieraiksi, ulkopuolisiksi, kiinnostamattomiksi ja epärelevanteiksi (ei merkityksellisiksi). Totutussa, vanhassa ja turvallisena pidetyssä hoitojärjestelmässä ne sijoittuvat rajan taakse, (näkymättömän)muurin tuolle puolen, ei meidän alueelle. Ne vaikuttavat jopa uhkaavilta.

Vieraina ja ulkopuolisina ne synnyttävät monissa psyykkistä epämukavuutta, ärsyyntymistä, joskus jopa vihaa, jonka oikeutusta perustellaan näiden hoitomuotojen vaarallisuudella tai tehottomuudella, jopa vaikka mitään näyttöä vaarallisuudesta ei ole olemassa. Tämä tapahtuu yleensä niputtamalla kaikki järjestelmän ulkopuolella toimivat hoitamisen tavat samaan nippuun ja nimeämällä nippu sitten vaaralliseksi (hopeavesi ja musta salva esimerkkeinä). Viestintätieteissä tätä kutsutaan manipulaatioksi ja propagandaksi.

Tuo ote oli lainaus Liinan blogista Pauliina Aarva on sivistynyt professori ja tutkija. Professorin virka tai arvonimi ei takaa sivistyneisyyttä, kuten olemme viime päivinä saaneet huomata.

_________________
You Eat What You Are


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 14:14:05 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2008-07-05 17:28:44
Viestit: 1935
Paikkakunta: Kotka
Tunnettuja propagandisteja ja manipuloijia olivat aikanaan mm. A. Hitler, Josef Göbbels, josta tullut Suomen kieleen sana KÖPPELÖINTI.
Vanhaan aikaan, Katariina Suuren aikakaudella oli ruhtinas Potemkin kulisseineen muuttamassa keisarinnan näkemystä valtakunnastaan. Samanlaisia "ruhtinaita" on elinkeino täynnänsä ja osastoa kutsutaan usein firman PR-osastoksi.

Ehkäpä onnistuneimpia mainoksia elinkeinolta olivat "Päätä päiväsi K-kahvilla" ja vieläkin kelpo valuuttaa oleva "Ennen pantiin kissat multaan, nyt niistä tehdään Suvikultaa"! Jopa eräs EU:hun pyrkivä entinen superylipäällikkö hankki taskurahoja margariinipellenä.
Mainoksissa pyritään käyttämään auktoriteetin ilmaisuna lääkärin valkoista takkia tai jopa merikapteenin uniformua jonkun yskänpastillin mainostamiseen.

Meitä taviksia yritetään viedä kuin sitä kuuluisaa pässiä narussa kaikenmaailman humpuukitutkimusten ja lääkemainonnan keinoin.
Suomessa mahtavin markkinointi kohdistuu hyödyttömään statiiniin, jonka haitoista on runsaasti näyttöä, mutta hyödyt ovat tarkasti salattuja.

Totuudenpuhujaa ei Suomessa katsota hyvällä. Jos joku puhuu ravintolisien ja vitamiinien puolesta, niin jopa löytyy agronomi"tieteen" edustaja tyrmäämään tutkimukset, jotka eivät perustu Suomessa ihailtuun haastattelumetodiin.
Soisin kansan suhtautuvan suurella varauksella "tieteellisin haastattelututkimuksiin ja yleenä agronomitieteisiin" sillä sikaruokinnan metodit eivät ihan yks yhteen mene ihmisten kanssa. Toki teuraspaino saavutetaan jo lapsena ja seurauksena hirvittävä metaboli-epidemia seurannaissairauksineen.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 21:38:11 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 21431
Nyt selvisi mikä niillä "terveydenhoitoalan merkittävillä vaikuttajilla" oli mielessä, kun ne erään prosessissa hyväksikäytetyn henkilön kertoman mukaan olivat keskustelleet siitä, mitä Heikkilän kanssa pitäisi tehdä.

Lääkäriliitto on etukäteissuunnitelmien mukaisesti etenevässä kampanjassa mukana. Se jakoi linkin Ylen uutiseen Lääkkeettömän elämän poisvedosta S- ja K-ryhmissä seuraavan kommentin kera:

Lainaa:
Hyvä päätös. Lääketiede on #tiede eli perustuu tutkittuun tietoon, ei #huuhaa'han. #terveys


https://twitter.com/Laakariliitto/statu ... 8700382208

Pohjois-Karjala -projektin jatkeeksi olemme saaneet Pohjois-Korea -projektin.

_________________
You butter believe it!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 22:03:13 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi

Liittynyt: 2011-02-22 08:20:56
Viestit: 251
Kuinka kirjailijalta voidaan viedä lääkärinoikeudet. Heikkilä on kirjoittanut kirjan ei hoitanut potilaita väärin eikä aiheuttanut potilaille vahinkoa. Ainoa vahinko vääriä on ns. käypähoito ohjeita sorvanneille lääkäreille heidän ammattitaidottomuutensa julkituonti yleiseen tietoisuuteen.

Sama koskee vastuullisia ravitsemussuositusten kopioitsijoita, nehän ovat suoria kopiota Amerikan vastaavista tosin ruisleivällä ja rypsiöljyllä höystettyinä.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 22:03:49 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2018-08-24 21:30:31
Viestit: 743
Lainaa:
Hyvä päätös. Lääketiede on #tiede eli perustuu tutkittuun tietoon, ei #huuhaa'han. #terveys


Mikä tiede?


Medicine is not science: guessing the future, predicting the past.

CONCLUSIONS:
A consequence of irregularity and complexity is that classical reductionist science cannot provide reliable predictions of the behaviour of complex systems found in nature, including of the human body. Expertise, expert judgement and their exercise appear overarching. Diagnosis involves predicting the past will recur in the current patient applying expertise and intuition from knowledge and experience of previous cases and probabilistic medical theory. Treatment decisions are an educated guess about the future (prognosis). Benefits of the improvements suggested here are likely in fields where paucity of feedback for practitioners limits development of reliable expert diagnostic intuition. Further analysis, definition and classification of irregularity is appropriate. Observing and recording irregularities are initial steps in developing irregularity theory to improve the reliability and extent of knowledge, albeit some forms of irregularity present inherent difficulties.

Kokonaisena: https://philarchive.org/archive/MILMIN
Abstractina: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24953194

_________________
Centimo 80 Aviation


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 22:14:04 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 21431
S-ryhmän Alarotu perusteli päätöstä näin:

Lainaa:
on tullut selväksi, että lääketieteellinen yhteisö pitää kirjassa esitettyjä väitteitä paikkansa pitämättöminä.

Olisi kiva tietää, miten ja mistä Alarotu on saanut tietää lääketieteellisen yhteisön kannan? Hesarin haastattelemat neljä lääriä eivät ole yhtä kuin lääketieteellinen yhteisö. Todellisuudessa lääketieteellisessä yhteisössä on erilaisia näkemyksiä ja ainoa Suomessa sallittu näkemys (THL:n ja käypähoidon) esimerkiksi diabeteksen ruokavaliohoidon ja kolesterolia alentavan lääkityksen suhteen on kansainvälisessä tiedeyhteisössä voimistuvassa vastatuulessa.

_________________
You butter believe it!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 22:33:12 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 73368
Lainaa:
Kiitos palautteestasi.

Perusteena takaisinvedolle olivat terveydenhuollon asiantuntijoiden julkisuudessa antamat
lausunnot kirjan harhaanjohtavasta sisällöstä. Kun kyse on ihmisten terveydestä, on parasta
toimia varovaisuusperiaatteen mukaisesti.


S-ryhmä.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg

Karppaustyyli likikarnivori, tiukka keto nykyään.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 23:20:40 
Paikalla
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2009-01-28 17:54:44
Viestit: 1036
Paikkakunta: Luhanka
LÄÄKKEETÖN ELÄMÄ, eiköhän kirjan nimi kerro jo mikä on sen sanoma. Kyseessä on Heikkilän mielipde lääkärinä siitä mihin pitäisi pyrkiä - siis "Lääkkeetömään elämään". Lääkkeitä joudutaan käyttämään ja määräämään eihän Heikkilä lääkärinä sitä kiistä, hän perää elintapoja joilla vähennetään lääkitystä tai niistä peräti luovutaan. Tämä nyt ei sitten sovi Suomessa ihmisten terveydestä vastaaville, ehkä heille ilman lääkkeitä pärjäävä potilas on kauhistus. Tämän mielipide-eron vuoksi Heikkilältä joiden mukaan pitäisi riistää oikeuden toimia lääkärinä, aika raskas tuomio mielipiteestä. :roll:
Demokratiaan on yleensä kuulunut vapaat mielipiteet, koska asiasta on harvoin, vain yhtä absoluuttista totuutta. Heikkilä on hoitanut menestyksekkäästi potilaitaan ja saanut kiitosta metodeillaan. Yhtään syytettä ei ole tehty ja tuskin edes tehdään joten Heikkilällä on lääkärinä puhtaat paperit. Voidaanko miestä syyttää vapaassa maassa mielipiteistään, jos voi niin, kysyn missä yhteiskunnassa elämme?

_________________
Nerous on vain tavallista suurempaa kärsivällisyyttä.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-22 23:22:24 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 73368
Lainaa:
Voidaanko miestä syyttää vapaassa maassa mielipiteistään, jos voi niin, kysyn missä yhteiskunnassa elämme?


Hyvä kysymys.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg

Karppaustyyli likikarnivori, tiukka keto nykyään.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-23 01:15:02 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-09-13 23:28:05
Viestit: 1329
Matin motivaatiot? Onko kyseessä pelko omasta olemattomasta kunniasta vai vilpitön huoli kansanterveydestä? Tuossa saattaa olla pelon sekainen paniikki?

Lainaa:
Kaima Matti,
Hyvä kun otat asian esille. Olen ollut yhteydessä myös Lääkäriliittoon, toistaiseksi ei mitään vastausta.
Juhani Knuutin kanssa olemme asiaa pohtineet.


Iltalehti rajoitti Tuula Malinin ja Christer Sundqvistin sananvapauksia. Häätyy eliminoida henkilöt jotka tietävät liikaa. On muitakin jotka on kaikessa hiljaisuudessa vaiennut

Uskoisin notta lääkärikunnan pinnan alla kytee kylläkin joten on saatava esimerkki hirmuksi toisille.

_________________
http://wainanjutut.blogspot.fi/2015/04/ ... vamme.html


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-12-23 01:51:08 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2015-06-10 10:40:31
Viestit: 1087
Ilmeisesti Suomikin haluaa oman farssinsa... Olisi kyllä ihan mielenkiintoista nähdä, onko tiede Suomessa ja Ruotsissa eri asia.


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 70 viestiä ]  Mene sivulle 1 2 3 4 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: vikkari ja 1 vierailija


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)