Heips,
Tässä tulee resepti tunasalaatin tekoa varten.
Asuessani jenkeissä skidinä tätä syötiin paljon ja on kyllä mielestäni herkullista.
Majoneesi ei missään tapauksessa saa olla mitää light tyyppistä. Itse kun olen ollut Atkinsillä niin en sallinut kaupan mayoa(tein itse) kun siinä on sokeria mutta täällä olen lueskellut ettei se ole niin tarkkaa joten tuo Kruunumayo on sitten ok?
Salaatinlehdet ovat myös makuasia, jotkut laittavat jotkut eivät. Saalatinlehdet pitää repiä hyvin pienikisi jos niitä käyttää.
Tuna purkki myöskin tosiaan paloja eikä hiutaleita. Abba olisi parasta mutta Pirkan tuna on ollut myös hyvää.
Salaatin voi antaa seistä jääkaapissa muutaman tunnin ennen tarjoilua. Näin tuo vaimo tuosa huuteli
4 prk tonnikalapaloja öljyssä
2 tuubia Kruunu majoneesia (1 ½ tuubiakin riittää)
1 iso sipuli (hienoksi hakattuna)
ripaus mustapippuria
(jäävuorisalaattia)
Toivottavasti maistuu,
cajun