1 isohko punasipuli
300 g jauhelihaa
1/4 purkillista Lidlin keittomausteita (se korkea tuubi)
kookosmaitoa tai soijamaitoa (tai vettä)
4 valkosipulin kynttä tohjoksi runtattuna
Silppua sipuli ja paistele sitä hetken kookosrasvassa tai oliiviöljyssä. Sotke jauheliha sekaan ja paistele hetki. Lisää sitten keittomausteet, sotke, ja lisää neste (kookosmaito/soijamaito/vesi). Kun keittomausteet ovat imeskelleet nesteen ja mössö on loppusuoralla, sotke valkosipulimurska joukkoon.
Syö.
(Lidlin tuubissa on muistaakseni kahta artisokkaa, selleriä, litukkaa ja vaikka mitä, joten kaikkein maukkaimman satsin saa aikaiseksi sen kanssa. Jos käyttää oliiviöljyä, suosittelen soijamaitoa, ja vastaavasti kookosrasvan kanssa nesteeksi kookosmaito.)
|