karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2021-03-07 07:49:29

Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 13 viestiä ] 
Julkaisija Viesti
 Viestin otsikko: AamuTV, Rissanen
ViestiLähetetty: 2004-08-25 07:36:57 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2004-05-23 22:19:38
Viestit: 1405
Milloinkahan Atkinsista kerrotaan se totuus, että vihanneksien osuus on merkittävä ja olennainen. Jatkuvasti ja tarkoitushakuisesti leimataan ihmedieetiksi, jossa ei muka niitä syötäisi!

Eikö toimittajien ammattietiikkaan kuuluisi antaa myös haukutulle osapuolelle puheenvuoro, jotta keskusteluista ei muodostuisi näin räikeästi yksipuolisia yhden linjan ylistyksiä. Tosin leipää ei enää kehuttu! Ainostaan kasviksia - ja Atkinsista joka käänteessä varoitettiin.

Taitavat olla jo todella huolissaan alakarppien hyvistä tuloksista.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: AamuTV, Rissanen
ViestiLähetetty: 2004-08-25 07:55:07 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 14:55:36
Viestit: 8069
Paikkakunta: Tampere
rouvaA kirjoitti:
Eikö toimittajien ammattietiikkaan kuuluisi antaa myös haukutulle osapuolelle puheenvuoro, jotta keskusteluista ei muodostuisi näin räikeästi yksipuolisia yhden linjan ylistyksiä.


Itse asiassa kun tiedän muutamasta asiasta kaiken ja olen seuraillut mediaa niin media suorastaan kuhisee asiavirheitä oli asia mikä tahansa. Eikä kysymys ole edes välttämättä tarkoitushakuisuudesta, kerta kaikkiaan vain mediasta ei löydä totuutta etsimälläkään.

Atkins astuu itse asiassa niin tuhottoman monen maailmanlaajuisen ökyfirman varpaille, että se on sama kuin menisi Sisiliaan ja huutelisi kaduilla mafian vastaisia iskulauseita.

Nämä agribusiness-yhtiöt ovat tehneet törkeitä asioita kehitysmaissa eikä mikään viittaa siihen etteikö ne tekisi niitä myös teollisuusmaissa.

Tallinnassa oli ennen Merekeskuksen edessä kaikenlaisia hämäräkaupustelijoita ja niistä varoitettiin. Paljon tyhmempää kuin asiointi näiden Tallinnan hämäräkaupustelijoiden kanssa on asiointi agribisneksen hämäräkaupustelijoiden kanssa. Tässä Kuluta Harkiten oppaan lista eettisesti arveluttavista tuotemerkeistä:

After Eight
Ahti
Becel
Blå Band
Bona
Bonjour
Bounty
Bultoni-Perugina
Burger King
Cadbury
Campbell's
Cargill
Cesar
Chappi
Chicken Tonight
Chiquita Brands
Coca Cola
Coke
Colman's
Compart
Conagra
Continental Grain
Crème Bonjour
Daim-suklaa
Del Monte
Dietorelle
Diverseylever
Dole
Dove jäätelö ja suklaa
Dr Pepper
Dronningholm
Dyna
Elida Fabergé
Estrella
Evian
Fanta
Féline
Fido
Findus
Flora
Friskies
Galak
GB Glace
General Biscuit
General Foods
Gevalia
Green Giant
Heinz
Hellman's
HP-kastike
Jacky
Jacob's Café
Jacobs Suchard
Jalostaja
Karo
Kellogg's
Kennel-koiranruoka
Kentucky Fried Chicken
KiteKat
KitKat
Kevyt Linja
Knorr
Kokki
Kraft
Kultarypsi
Lancome
Latz
Lever
Lipton
Lion
L'Oreal
LU
Luppa
Maggi
Maizena
Malaco
Marabou
Mars
Master Foods
Maxwell
Mazola
McDonald's
Milda
Milky Bar
Milky Way
Monarch
Motta
Nabisco
Nescafé
Nesquick-kaakao
Nestlé
Nestea
O'Boy
O'hoj
Old El Paso
Oreo
Pepsi
Perrier
Philip Morris
Piltti
Pizza Hut
Poule au pot
Raguletto
Raider
Ritz
RJ Reynolds
Rowntree - Mackintosh
Ruoka Crème
Schweppes
Seven Up
Sheba
Serti
Smarties
Snickers
Sprite
Sunkist
Tab
Taco Bell
Tartex
Toffo
Tropicana
Tuc
Turun Sinappi
Turun Linnan Sinappi
Twinings
Uncle Ben
Unilever
Van den Bergh Foods
Vick's
Wasa
Whiskas


Ylös
   
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 2004-08-25 08:10:52 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 10:03:41
Viestit: 211
rouvaA kirjoitti:
Tosin leipää ei enää kehuttu! Ainostaan kasviksia - ja Atkinsista joka käänteessä varoitettiin.

Näinpä, sokeria ja valkoista jauhoa jopa kehotettiin varomaan ja syömään kasviksia puoli kiloa päivässä. No shit...

Pariin otteeseen Atkins heitettiin keskusteluun "hyvänä vitsinä", esim. 30 kiloa laihduttaneen kotiäitivieraan entinen ruokavalio oli kuulemma "Atkins-tyyppinen", koska se sisälsi paljon rasvaista lihaa ja kasvikset olivat luokkaa pari hernettä lautasen reunalla.

Ihankohan oli lihan syönnillä lihonut? Sorry vaan, mutta epäilen...

_________________
– On se hurrrrrja kaveri!
Kuva


Ylös
   
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 2004-08-25 08:14:32 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 08:38:20
Viestit: 531
Paikkakunta: Kymenlaakso
Ykköseltäkö tuli?? Mihin aikaan? Eikös se uusinta tule ainakin digikanavalta johonkin aikaan.. voi sit tähtäillä siihen

_________________
Karppaus aloitettu 25.8.2003.


Ylös
   
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 2004-08-25 08:47:08 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2004-05-24 17:10:07
Viestit: 593
Paitsi että ei nyt taida tulla, kun on ne olumppialaiset ja sieltä lähetykset. Jos joku viitsisi/ ehtisi kirjuuttaa, mitä ne (keitä muita kuin Rrrissanen)siinä jutteli???


Ylös
   
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 2004-08-25 09:13:51 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2004-08-23 22:05:43
Viestit: 266
En nähnyt tuota ohjelmaa - onneksi - sillä Rissaskaa olen nähnyt televisiossa ihan riittävästi. Hänet esitellään aina Suomen johtavana laihdutusasiantuntijana, ihan oikein rohfessori taitaapi olla, jonka todella originelli sanoma kaikille ylipainoisille on: syö vähemmän/kohtuudella ja liiku enemmän! Todella syvällistä paneutumista lihavuuden syihin! Kyllä noilla ohjeilla on ainakin potilaiden määrän kasvu taattu!

Ja Pienettären vauhkoaminen noista ylikansallisista firmoista on m ielestäni kyllä sitten vähän toinen ääripää. Eettisesti arveluttavaa toimintaa on aina, jos ihmisiä on hommassa mukana, suuremmat vaan saavat enemmän tuhoa aikaiseksi. Nuo isot yritykset tarjoavat toisaalta paljon työpaikkoja. Eikö maailmaa voisi parantaa jostain muusta lähtien? No, itselleni en juuri noiden listan firmojen tuotteita ostele, kun eivät sovi ruokavaliooni. Disneylandissa käyn silti edelleen - on nimittäin ihana paikka ja olen aina pitänyt Mikistä ja Akusta!

_________________
Kahta en vaihda: Atkinsia ja...


Ylös
   
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 2004-08-25 09:46:56 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 14:55:36
Viestit: 8069
Paikkakunta: Tampere
x-phat kirjoitti:
todella originelli sanoma kaikille ylipainoisille on: syö vähemmän/kohtuudella ja liiku enemmän! Todella syvällistä paneutumista lihavuuden syihin! Kyllä noilla ohjeilla on ainakin potilaiden määrän kasvu taattu!


Rissaska lupasi eräässä kirjoituksessaan palkkion jos liikkuu oikein paljon: voi joskus mutustella hieman namujakin! Tämä sokeri on näille asiantuntijoille jonkinlainen pakkomielle, olen nyt jo usein törmännyt siihen, että kannattaa pitää "vain" kaksi karkkipäivää viikossa.

x-phat kirjoitti:
Ja Pienettären vauhkoaminen noista ylikansallisista firmoista on m ielestäni kyllä sitten vähän toinen ääripää. Eettisesti arveluttavaa toimintaa on aina, jos ihmisiä on hommassa mukana, suuremmat vaan saavat enemmän tuhoa aikaiseksi. Nuo isot yritykset tarjoavat toisaalta paljon työpaikkoja.


Se ei ole aina niin. Ikävä kyllä minulla on hyvin vähän tunnettuja eettisesti toimivia suurfirmoja, mutta niistä tulee ensinnä mieleen American Airlines ja Lucent Technologies.
Yhdysvalloissa on erilaisia sijoitussalkkuja, mm. homot ja eettisen sijoittamisen salkku. Näistä edellinen (siis firmat jotka suhtautuvat myönteisesti homojen palkkaamiseen) tuotti kovasti voittoa ja kun se herätti huomiota ja asiaa tutkittiin niin todettiin että firmat jotka eivät diskriminoi työhönotossa ovat kaiken kaikkiaan reilumpia ja eettisiä ja se näkyy myös tuloksessa.

Samoin voidaan ajatella että härskisti toimivat ketjut ovat myös härskejä työntekijöitään kohtaan, monet noista ovat estäneet työntekijän liittymisen ammattiliittoon.

Esimerkiksi Unilever oli tuttu lähinnä vain sen toimista Afrikassa, mutta pianpa löytyy että myös sen Becel-margariini sisältää sellujätettä ja on suoraan sanottuna vaarallinen.

Kotimaisista Gero Geick Labskaus on myös firma josta en ole löytänyt mitään moitteen sijaa. Ruohonjuuresta olen jäävi puhumaan. Suomen Posti Oyj kanssa kuuluu niihin josta ei ole valittamista, samoin vaikkapa Olvi. Onhan näitä.

x-phat kirjoitti:
Eikö maailmaa voisi parantaa jostain muusta lähtien? No, itselleni en juuri noiden listan firmojen tuotteita ostele, kun eivät sovi ruokavaliooni. Disneylandissa käyn silti edelleen - on nimittäin ihana paikka ja olen aina pitänyt Mikistä ja Akusta!


Ajattelen omaa napaani ja etenkin sen lähenemistä selkärankaani kohti. Haluan syödä mahdollisimman terveellisesti ja laihduttavasti ja kuten sanoitkin, alakarppausruokavalio sulkeekin jo suurimman osan näistä pois. Haluan myöskin nähdä sen, ettei useammalle tuotteelle kuin kookosrasvalle käy sillä tavalla että suurfirmat jyräävät pienet alta.


Ylös
   
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 2004-08-25 10:31:50 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2004-05-21 20:03:36
Viestit: 471
Paikkakunta: Helsinki
Pienetär kirjoitti:
Suomen Posti Oyj kanssa kuuluu niihin josta ei ole valittamista


No huh! OT:tä, mutta olen itse saanut olla niin useaan otteeseen Postin kanssa napit vastakkain, että saan näppylöitä pelkästä firman nimen lukemisesta! Muuttakaapa joskus ja maksakaa postin uudelleenohjauksesta, se nimittäin ei todellakaan toimi! Mulla lähetettiin kerran postia Hollantiin asti takasin, vaikka oli maksullinen osoitteenmuutos voimassa, samoin lukemattomat kerrat on tullut edellisen asukin postia, vaikka on ollut maksettu uudellenohjaus, omaa postianikin on jaettu ties minne ja todella lukuisia kertoja (usein jaettu myös muiden posti mulle)! Syynä näihin "kömmähdykssiin" olen pitänyt kyseisen puljun valtiollista markkinataloutta (= tehdään negatiivista tulosta ja sitten valtio pulittaa... ja kun tämä systeemi loppuu, niin sitten otetaan "voitot" erinäisillä korotuksilla ja maksuilla ja työvoimakustannusten vähentämisellä (eli liksaa vähemmän ja porukkaa pihalle - pari tuttua ollu töissä kyseisessä puljussa), mutta byrokratiasta ei toki luovuta!).


Ylös
   
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 2004-08-26 01:46:34 
Poissa
sintti
sintti

Liittynyt: 2004-05-25 23:22:26
Viestit: 11
Paikkakunta: oulu
Katsoin ykkösen aamuTV:n ohjelman. Kummasti vääntyy täällä alakarppimaailmassa asiat aina kielteiseksi. Huomautan Adindan viestiin sen, että tämä kotiäiti oli laihduttanut ekaksi 10 kg "atkins-tyyppisellä" ruokavaliolla, mutta oli sen jälkeen siirtynyt laihdutusryhmään, jonka avulla ja tuella oli laihtunut vielä 25 kg.
Kannattais kenties ottaa täälläkin jotain opiksi muiden koulukuntien hyvistä asioista, eikä suhtautua niihin kuin vihollisiin. Eivät kaikki alakarppaajatkaan näytä laihtuvan, jos se nyt päätarkoitus kaikilla onkaan, mutta annetaan arvoa muillekin "uskonsuunnille". Pääasiahan on, että voidaan hyvin, yksi yhdellä, toinen toisella tavalla.

_________________
"Huutaja holvin alla. Portti tukkeena tunnelin pään. Avain vartijalla, toinen vangilla itsellään.
- Valinnanvapaus- vaikea tapaus.
-Kimmo Koskimaa


Ylös
   
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 2004-08-26 08:50:53 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 10:03:41
Viestit: 211
Ilmeisesti katsoin/kuulin huonosti, koska mulle jäi se käsitys että kotiäitilaihduttaja kuvasi nimenomaan vanhaa, lihavampien päivien ruokavaliotaan "atkins-tyyppiseksi": rasvaista lihaa ja pari hernettä. Ja että hän oli laihduttanut kitudieetinomaisesti ensimmäiset kymmenen kiloa "pakkoporkkanoita" järsien, mutta koska pelkäsi lihovansa kilot takaisin, hän oli liittynyt laihdutusryhmään. Ryhmässä hänen suhtautumistapansa ruokaan oli muuttunut "pakko syödä porkkanoita" -tyylisestä "saan syödä porkkanoita ja voida hyvin" -tyyppiseen, ja tämä asennemuutos oli avain hoikistumiseen. Mutta ilmeisesti siis kuulin ja ymmärsin väärin.

En vastusta muita koulukuntia, vaan vastustan sitä, että Atkins heitetään vitsinä keskusteluun ja vielä totaalisen väärin perustein.

_________________
– On se hurrrrrja kaveri!

Kuva


Ylös
   
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 2004-08-26 09:30:32 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 14:55:36
Viestit: 8069
Paikkakunta: Tampere
glenni kirjoitti:
Muuttakaapa joskus ja maksakaa postin uudelleenohjauksesta, se nimittäin ei todellakaan toimi! Mulla lähetettiin kerran postia Hollantiin asti takasin, vaikka oli maksullinen osoitteenmuutos voimassa, samoin lukemattomat kerrat on tullut edellisen asukin postia, vaikka on ollut maksettu uudellenohjaus, omaa postianikin on jaettu ties minne ja todella lukuisia kertoja (usein jaettu myös muiden posti mulle)! Syynä näihin "kömmähdykssiin" olen pitänyt kyseisen puljun valtiollista markkinataloutta


Jokainen yritys tekee toki virheitä, mutta pääasia on ettei posti myrkytä ketään, vaaranna kenenkään terveyttä eikä pahemmin polje ihmisoikeuksiakan. Viime tarkistamani mukaan posti pyrki palkkaamaan aktiivisesti myös maahanmuuttajia ja muita vähemmistöjä, jonka takia sen tuolle listalle pistinkin.


Ylös
   
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 2004-08-26 10:55:16 
Poissa
laihdutusketokarppi
laihdutusketokarppi

Liittynyt: 2004-08-22 10:41:55
Viestit: 11180
Paikkakunta: P.R.C. /<>/ FIN
joy fire kirjoitti:
Kannattais kenties ottaa täälläkin jotain opiksi muiden koulukuntien hyvistä asioista, eikä suhtautua niihin kuin vihollisiin. Eivät kaikki alakarppaajatkaan näytä laihtuvan, jos se nyt päätarkoitus kaikilla onkaan, mutta annetaan arvoa muillekin "uskonsuunnille". Pääasiahan on, että voidaan hyvin, yksi yhdellä, toinen toisella tavalla.


Ihminen joka hyvinvoivasti onnistuu jollain tavalla on löytänyt itselleen sopivan oikean keinon. Mitään "kuppikuntaa" ei saisi muuttaa tai antaa olla lappusilmäisenä uskonnonkaltaisena "hurmosliikkeenä" joka ei näe kuin yhden ainoan oikean tavan, oman tavan.

Itselläni toimi loppumetreillä todellisuudessa vain melko rankka ketogeeninen jolla vihdoin onnistuin saamaan tuloksia ja jolla tulosten saavuttaminen edelleen jatkuu. Jos minulta joku terve mutta raskaasti ylipainoinen tuttavani kysyy neuvoa, neuvon tämän MIKÄLI hän on sitä mieltä ettei muu loivempi juttu toimi. Ihminen on nähtävä kokonaisuutena jossa on mukana psyyke ja koko persoona kaikkine omine mielihaluineen ja elämäntilanteineen..koko persoona... henkiset voimavarat asioihin..aivan koko kokonaisuus eikä vaan ravitsemuksellinen aineenvaihduntakone. Kun huomaa tuon seikan, voi katse muuttua hiukan avarammaksi eri tapojen oikeellisuudelle.


Ylös
   
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 2004-08-26 14:22:54 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2004-05-23 22:19:38
Viestit: 1405
edina kirjoitti:
Ilmeisesti katsoin/kuulin huonosti, koska mulle jäi se käsitys että kotiäitilaihduttaja kuvasi nimenomaan vanhaa, lihavampien päivien ruokavaliotaan "atkins-tyyppiseksi": rasvaista lihaa ja pari hernettä. Ja että hän oli laihduttanut kitudieetinomaisesti ensimmäiset kymmenen kiloa "pakkoporkkanoita" järsien, mutta koska pelkäsi lihovansa kilot takaisin, hän oli liittynyt laihdutusryhmään. Ryhmässä hänen suhtautumistapansa ruokaan oli muuttunut "pakko syödä porkkanoita" -tyylisestä "saan syödä porkkanoita ja voida hyvin" -tyyppiseen, ja tämä asennemuutos oli avain hoikistumiseen. Mutta ilmeisesti siis kuulin ja ymmärsin väärin.

En vastusta muita koulukuntia, vaan vastustan sitä, että Atkins heitetään vitsinä keskusteluun ja vielä totaalisen väärin perustein.


Muistan ohjelman kulun juuri niin kuin Edinakin, onkohan minunkin kuulossani vikaa?


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 13 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)