Täytyyhän tämäkin osio avata
Elikkäs, äsken syötiin aivan ihanaa broileria, pistin uuniin muhimaan kun käytiin kylässä ja nyt on niin ihana maku suussa että..
Tarvitaan
broilerin rintaleikkeitä 3kpl
suolaa, pippuria
salviaa
pekonia 1 pkt
vihreitä papuja (sellainen iso pussi n.400g)
Varaa ensin sivuun pekonia 2 siivua/rintaleike, silppua loput pekonit pieniksi suikaleiksi. Laita pavut uunivuokaan, pienennä jos ovat kovin pitkiä, hiukan suolaa ja pippuria päälle ja sekaan pekonisilppu. Mausta rintaleikkeet suolalla, pippurilla ja salvialla, kääräise sitten pekonisiivut ympärille. Broilerit papujen päälle ja uuniin n. 200 astetta, vajaa tunti, jos näyttää että pekonit kärventyvät liikaa, voit laittaa päälle folion.