Frank Tufano lopetti karnivoorauksen kahdeksan vuoden jälkeen, koska meni lopulta tosi huonoon kuntoon, kuten myös osa hänen asiakkaistaan.
T. varoittelee tällä videolla mm. siitä, että nautakeskeisenä karnivoorina saa helposti liikaa etenkin rautaa ja ehkä myös sinkkiä, fosforia ja A-vitamiinia ja samalla liian vähän C-vitamiinia, kuparia, kalsiumia, D-vitamiinia, magnesiumia ja seleeniä. (Ainakin silloin, jos ei syö tarpeeksi maksaa.)
Varoitti lisäksi liha-sokeri-yhdistemän tuhoisuudesta vääränlaisten/väärässä paikassa olevien bakteerien tuottajana. (Sokeri ei tosin kuulu karnevooraukseen.)
C-vitamiinin puutos alkaa kuulema tuottaa ekana oireita,ja ravinnepuutokset vasta 2-3 vuoden kuluttua. Kertoi lisäksi, että eskimot söi paljon käynyttä lihaa ja kalaa ilmeisesti sen vuoksi, että suolisto kaipaa niitä bakteereita, joita ei ole tarpeeksi, jos syö vain tavallista lihaa.
https://www.youtube.com/watch?v=uzYFwvIrZEIKertoo toisella videolla, että hänen ekat 6 vuotta sujuivat loistavasti, mutta sen jälkeen alkoi olla esim. pahaa unettomuutta ja kipuja.
https://www.youtube.com/watch?v=RMIK9PXwiqU