karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-03-29 06:37:59

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 898 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 118 19 20 21 2245 Seuraava
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2020-10-03 10:30:48 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Aika simppeli luuliemi on juurikin haudutuspadassa hautumassa. Tarkoitus hauduttaa jokin 30h
Ainekset
Häränhäntää
Naudan putkiluita
Possun rustoja
Suola + omenasiiderietikka.
Myöhemmin varmaan vähän laakerinlehteä, mauste-, musta- ja valkopippuria tms.
Kuvista poiketen härän häntä on pätkitty, sekä trimmasin vähän rasvoja pois jotta liemeen ei tulisi liikaa rasvaa. Varsinkin possunrustoista otin ylimääräistä pois, sillä koitan vähentää possun ja kanan lihan ja rasvan käyttöä.


Liitteet:
99B7F873-2265-4BD7-9CA8-1B4CFA4A551E.jpeg
99B7F873-2265-4BD7-9CA8-1B4CFA4A551E.jpeg [ 78.82 KiB | Katsottu 12030 kertaa ]
B93135AD-B7E4-45C9-AA31-B3EBE003AF80.jpeg
B93135AD-B7E4-45C9-AA31-B3EBE003AF80.jpeg [ 201.92 KiB | Katsottu 12030 kertaa ]

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä
Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-10-03 10:37:04 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Airfryer ketosämpylä.

Ketosämpylä
Omatekemää majoa ja kokojyvä dijonsinappia
Venäläistä suolakurkkua (maitohappokäytettyä)
Naudan luomu jauhelihaa.
Juustoa.
Sämpylää on käytetty airfryerissä sen verran, että juusto sulaa mutta jauheliha jää mahdollisimman raa’aksi. (Maku kysymys mutta ainakin itse tykkään enemmän raa’asta kuin kypsästä lihasta)


Liitteet:
A8E120A7-FEA1-4171-9E7F-2E791C1D5B58.jpeg
A8E120A7-FEA1-4171-9E7F-2E791C1D5B58.jpeg [ 121.45 KiB | Katsottu 12062 kertaa ]
7DA36A06-70A1-45B3-AB6D-301746038C14.jpeg
7DA36A06-70A1-45B3-AB6D-301746038C14.jpeg [ 136.85 KiB | Katsottu 12062 kertaa ]
8DDE71CA-4BBE-447E-A97B-57FEEF0FA03F.jpeg
8DDE71CA-4BBE-447E-A97B-57FEEF0FA03F.jpeg [ 181.2 KiB | Katsottu 12062 kertaa ]

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä
Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-10-04 06:21:17 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Airfryer Makkara-jauhelihavuoka.

Snellmannin makkaraa.
Luomu naudanjauhelihasta palleroita
Juuston paloja.
Kananmunaa.

Koko komeus airfryeriin muutamaksi minuutiksi, oliskohan ollut 185° n. 8-10min.
Keltuainen vielä pinnalle ja vähän sormisuolaa..

Nopea, toimiva ja ennenkaikkea maistuva annos. Sopisi helposti myös eväsruoaksi töihin.


Liitteet:
0A501EF3-B6CF-4CF1-B1BF-6982875861A4.jpeg
0A501EF3-B6CF-4CF1-B1BF-6982875861A4.jpeg [ 179.91 KiB | Katsottu 11973 kertaa ]
5902CE79-3C04-4854-A0FF-60B57CBF3936.jpeg
5902CE79-3C04-4854-A0FF-60B57CBF3936.jpeg [ 173.65 KiB | Katsottu 11973 kertaa ]
565D4A70-6279-4CCD-AFE6-F6A520FCC21E.jpeg
565D4A70-6279-4CCD-AFE6-F6A520FCC21E.jpeg [ 138.31 KiB | Katsottu 11973 kertaa ]

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä
Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-10-04 07:04:57 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Luuliemi on nyt porissut crockpotissa 24h
Annan sen porista vielä jokusen tunnin ja sen jälkeen rasvan, lihojen ym. Erottelu.
Häränhännän rippeet säästän, samoin rustot. Rustot ovat hyvää syötävää, vaikkakin suurinosa niistä sulaa tonne pataan.
Vaikka trimmasin suurimman osan rasvaa noista veks, niin aikamoinen rasvalautta näyttäsi olevan pinnalla. Täytyy vielä vähän miettiä mitä sillä teen. Ihan hyvää paistorasvaahan toi on mutta koitan vähentää possunrasvan(ja kanan) käyttöä.

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-10-06 18:07:10 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Paastostani kerroin toisessa osiossani, joka löytyy allekirjoituksesta. Paaston lopettamisen seuraavan päivän ateria oli seuraava. Toki söin muutakin mutta nämä löytyvät tältä lautaselta.

Naudan medium miinus, miinus (tai oikeastaan medium raw) entrecote pihvi (280g)
Pari kananmunaa.
Voita
Maustevoitakin oli nokare jääkaapissa
Roqueford juustoa

Mausteena vain meri sormisuolaa


Liitteet:
CD1D4307-A945-4212-B573-F43E5F573823.jpeg
CD1D4307-A945-4212-B573-F43E5F573823.jpeg [ 194.77 KiB | Katsottu 11682 kertaa ]

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä
Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-10-06 22:46:48 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2008-10-25 16:08:52
Viestit: 629
Paikkakunta: In the Pirkinning
Onks toi kuva nyt sitä karnipornoo? :smt110

_________________
Tie pettymykseen on päällystetty hyvillä aikeilla.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-10-07 05:54:59 
Poissa
Pusukala
Pusukala
Avatar

Liittynyt: 2010-09-20 09:57:53
Viestit: 8956
Nää kaikki kuvat on karnipornoo ... 8)

_________________
Asiallisia juttuja


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-10-07 14:37:43 
Poissa
rakastajakarppi
rakastajakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-08-08 13:31:14
Viestit: 7401
Paikkakunta: Venäjältä vähäsen vasempaan.
Zee kirjoitti:
Nää kaikki kuvat on karnipornoo ... 8)

Herkuttavaa järkkyä vähintään.

_________________
- pikkuiii... "Hui hai"


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-10-07 18:00:47 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Noh, tässähän ihan punastuu, kun pornoillaan.. :lol:

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-10-10 03:50:54 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Mustekala munakokkeli, naudan entrecotea ja roqueford juustoa. Pinnalle vähän maldonin merisuolakiteitä


Liitteet:
9DCA6FEA-FF3A-4926-9F75-27B88BE4D11A.jpeg
9DCA6FEA-FF3A-4926-9F75-27B88BE4D11A.jpeg [ 147.71 KiB | Katsottu 11281 kertaa ]
DE25E556-4ACB-4FB5-BAB4-292F04166E2B.jpeg
DE25E556-4ACB-4FB5-BAB4-292F04166E2B.jpeg [ 308.31 KiB | Katsottu 11281 kertaa ]

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä
Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-10-10 09:22:16 
Poissa
Pusukala
Pusukala
Avatar

Liittynyt: 2010-09-20 09:57:53
Viestit: 8956
Nam!

_________________
Asiallisia juttuja


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-10-11 06:03:17 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Eilinen aamiainen koostui kananmunasta, naudan rasvasta, possun savupalvikyljestä, mustekalasta, makkarasta, naudan jauhelihasta sekä parista eri juustosta.
Lautaselle nori merilevä-arkki keräämään rasva, antamaan makua ja ravinteita.
Naudan jauhelihasta pyörittelin pullia kokkeliin ja lisäsin vasta viime tingassa, jotta ne eivät kypsyisi paljoa vaan jäisi mielellään vaikka raa’aksi.


Liitteet:
347568B8-4B66-4792-A83B-D067D416BBE2.jpeg
347568B8-4B66-4792-A83B-D067D416BBE2.jpeg [ 184.52 KiB | Katsottu 11162 kertaa ]
B81AEBB9-F6EF-48ED-9FB5-2B6394B77E31.jpeg
B81AEBB9-F6EF-48ED-9FB5-2B6394B77E31.jpeg [ 159.26 KiB | Katsottu 11162 kertaa ]
66D74A43-C1BF-4011-8452-D035F4872A7B.jpeg
66D74A43-C1BF-4011-8452-D035F4872A7B.jpeg [ 188.83 KiB | Katsottu 11162 kertaa ]

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä
Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-10-31 06:20:36 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Mitäs sitä on syötykkään...

Naudan entrecotea (medium - - tai medium raw), voita, kananmunaa, sen alla naudan jauhelihaa, vuohenjuustoa ja pohjalla merilevä-arkki keräämässä rasvan, antamassa makua ja ravinteita.

Ja laitetaanpas aterian makrot tähän HH 2g. Prot 100,9g. Rasva 74,6g

Protsku on aika paljon ateriaa kohti ja suuri osa siitä menee tavallaan hukkaan tai siis se ei korjaa / kasvata lihaksia tms. Mutta pitää kylläisenä, vaikuttaa termogeenisesti jne. Tälläistä ateriaa ei kannata syödä juuri ennen nukkumaan menoa, sillä tämä voi vaikuttaa unensaantiin ja laatuun. Lisäksi tämä nostaa kehon lämpötilaa. Hyvä syöntiaika ennen nukkumaan menoa on minimissään pari tuntia, mielellään enemmänkin 4-5tuntia.

Jos ruokailuni tuntuu menevän myöhään, olen mieluummin syömättä, jolloin unenlaatu on huomattavasti parempi, kehon lämpö ei nouse, sykevälivaihtelu on suurempaa ja keholla ei ole niin paljoa tekemistä, jolloin uni on levollisempaa.

Hmm. menipä analyyttiseksi ja päästiin biohakkeroinnin puolelle.


Liitteet:
6B20D999-7744-40E1-B2BF-6150D469E9FF.jpeg
6B20D999-7744-40E1-B2BF-6150D469E9FF.jpeg [ 147.08 KiB | Katsottu 10718 kertaa ]

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä
Ylös
   
ViestiLähetetty: 2020-10-31 16:21:24 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Hmm. Mikäs tämä olisi nimeltään.. Ehkä voisi olla jokin välipala tai vastaava jos sellaisia söisi. No joka tapauksessa hyvää oli ja mainiota sellaisena lusikoituna.

Kuivattuja sirkkoja
Ravintohiivaa
Sormisuolaa.

Tästä on toinenkin variaatio, josta ei valitettavasti ole kuvaa mutta siihen laitoin lisäksi vastaraastettua parmesaania. Aivan loistavan makuista.


Liitteet:
B39D612B-8C0F-42A3-B800-D4540AFFB4F9.jpeg
B39D612B-8C0F-42A3-B800-D4540AFFB4F9.jpeg [ 184.04 KiB | Katsottu 10657 kertaa ]

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä
Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-01-16 17:33:59 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Laitetaanpas vaihteeksi syömisiä..

Raakaa naudan maksaa, pari keltuaista ja lohen mätiä. Erittäin täyttävää ja ravineteikasta ruokaa.
Lisäksi hiilisilakkaa, possun grillikylkeä, naudan ulkofilettä (medium — ), avocado ja roqueford juustoa.


Liitteet:
30DC0153-6A4D-412F-9A05-F6206F656ACC.jpeg
30DC0153-6A4D-412F-9A05-F6206F656ACC.jpeg [ 141.37 KiB | Katsottu 6953 kertaa ]
47F54F79-8ABD-4990-A93E-074D3B24969D.jpeg
47F54F79-8ABD-4990-A93E-074D3B24969D.jpeg [ 196.24 KiB | Katsottu 6953 kertaa ]

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä
Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-01-17 08:40:25 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2007-08-05 17:08:09
Viestit: 17931
Alempi lautanen jäisi kyllä syömättä - paitsi mädin osalta. :mrgreen:
Ehkä voisin jopa pari palaa maksaa maistaa, ihan jo kokemuksen vuoksi.
Muutoin hienot kuvat, ja kaunis lautanen.

_________________
Paluu Luontoon! Kuva


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-01-17 08:50:13 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Raaka maksa on hyvää, aika makeata. Ja ennen kaikkea todella ravintorikasta- ja tiheätä ruokaa.

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-01-27 11:27:40 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Naudanliha tartar keltuaisella.
Savutettua lohta
Hiilisilakkaa
Possun ylikypsää kylkeä.


Liitteet:
1758AE23-C4DD-450E-9E98-805006DA8669.jpeg
1758AE23-C4DD-450E-9E98-805006DA8669.jpeg [ 169.61 KiB | Katsottu 5112 kertaa ]

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä
Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-01-27 11:57:40 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93462
Jäbän lautasmalli! :D

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2021-01-30 08:21:46 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Airfryer vuoka.
Airfryer oli kyllä hyvä ostos. On ollut todella ahkerassa käytössä, niin ruokien lämmityksessä, kuin valmistuksessakin.

Possun grillikyljen jämiä.
Simpukoita
Katkarapuja
Mustekalarenkaita
Naudan rasvaa
Naudan jauhelihaa
Kananmunaa
Juustoraastetta.


Liitteet:
4F05F9A0-023B-4AAB-B59A-17810FCF6EDA.jpeg
4F05F9A0-023B-4AAB-B59A-17810FCF6EDA.jpeg [ 145.78 KiB | Katsottu 4798 kertaa ]
F5D4B865-FC01-448A-ABEE-C350C2671453.jpeg
F5D4B865-FC01-448A-ABEE-C350C2671453.jpeg [ 165.84 KiB | Katsottu 4798 kertaa ]
FB24CFB8-8304-4211-A97B-4A7C6848D9E6.jpeg
FB24CFB8-8304-4211-A97B-4A7C6848D9E6.jpeg [ 170.73 KiB | Katsottu 4798 kertaa ]

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä
Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 898 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 118 19 20 21 2245 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)