Kasari kirjoitti:
Ja paistamalla häviää enemmän kuin makkarat keittämällä. Seuraava kysymys onkin, mitä yhdisteitä siitä nitriitistä syntyy? Nitrosoamiineja?
Mahahapossa => Typpioksidi eli typpimonoksidi?
KenDBerryMD
Enjoy Your BACON! The Nitrate/Nitrite Cancer Scare Destroyed!
4 min 01 sec
https://www.youtube.com/watch?v=8Ygs2j0v0sUTietty toi voi olla aika yksinkertaistettua ja siinä tapahtuu muutakin ja reippaasti, ei mikään ole on-off ihmisissä.
Siihen kun jos ei tule mut voi osaan tulla ylimääräinen happi niin Typpioksiduuli eli dityppioksidi (N2O), selittaisi paljon mieliala ruoista, raassa tuoressa naudan lihassa on varmaan reippaasti ilokaasua tuottavaa nitraattia kun siitä tulee Niiiiin hyvä olo.