. Donldson taisi nousta foorumilaisten mieleen vasta vuosi sitten, kun joku (karppis?) linkkasi hänen kirjansa tänne luettavaksi : )
. Stefansonista on puhuttu ja hänen kirjoistaan ainakin yksi on ollut karppilaan linkattuna jo pitkään - mutta kukaan ei ainakaan silloin ollut järin innostunut alkamaan kokeilua härskeillä kaloilla, aitojen inuiittien malliin; ei myöskään lampaan rasvaisella perällä, jota hän harrasti vanhempina vuosinaan.
. Kwasniewski puolestaan on täällä tutumpi kuin muualla Suomessa tai englanninkielisessä internetissä. Nousi esiin täällä taas siksi että joku (jooseolin minä) sattui löytämään kaverin yli 10 vuotta sitten, kiitos peterin, joka mainitsi hänet tutkimuskohteenaan (malliin: dr.K ei koskaan selittänyt, miksi teki ja suositti niinkuin suositti, mutta solutasolla moni noista ohjeista näyttää toimivan tasan oikein). Hänet tunnetaan pääasiassa Puolassa eikä sielläkään kovin laajasti; toisaalta moni muukin rautaesiripun väärällä puolella toiminut viksu tyyppi näyttää kokonaan unohtuneen internetistä.
. Banting on sentään ollut tiedossa pisimpään, kiitos jo Atkinssin Roopen, jonka muistelen maininneen hänet karppauksen esi-isänä.
Kohtuullisen paljon näillä kaikilla on kuitenkin yhteistä sekä keskenään että Skaldemannin kanssa, ja Skaldeman tuntee heidän kaikkien tekemisistä paljon, vaikkei hänenkään systeeminsä suoraan kopioi noista ainuttakaan
Hienoa kuulla, että olet löytänyt sinulle sopivan tavan syödä. Onnea jatkoonkin o/
_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä.
Tyyli täällä, kliksEi eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)