Tinttikumminkin kirjoitti:
Onko kukaan ehtinyt vielä maistaa tätä:
https://www.valio.fi/tuotteet/kermat-ja ... uohukerma/? Rasvaa 48 % näyttäisi olevan. Onko hyvää? Ja millainen koostumus on? Mietin voisiko kaikki kuohukermat nyt korvata tuolla, vai onko se koostumukseltaan liian paksua esim. kahvikermaksi? Harmi vaan ovat lisänneet siihen karrageenia, mutta ehkä se ei maistuisi liikaa siinä kuitenkaan.
Karrageeni on huono juttu...yhdistetään lisääntyneeseen suolistosyövän riskiin.
Täällä Espanjassa on englantilaista lisäaineetonta double creamia, 53.7%...hyvän makusta ja käy kahviinkin.
Mämmilusikallisen kanssa oli ehtaa, kunnei suomalaista kermaa saatu.
_________________
Aloituskokeilu 1992.
Uudelleen vuodesta 2000, Atkinsia, Heikkilää, ketokarppia ja sitten lähinnä Kwasniewskia vuodesta 2008.
Huhtikuusta 2019 asteittain karnivoriksi
Kotona!