Lunta on tullut hiljalleen ja nyt on tuullutkin jonkun verran, sisätiloissa mennyt päivä. Nyt on kaalipadan viimeinensatsi nautittu ja pitää vähän miettiä mitä ottaisi sulamaan huomisen kokkailuun, Minulla taitaa olla possua pakastimessa joka pitäisi käyttää, voisi ottaa kaveriksi palan hirvenlihaa ja tehdä pataruokaa. Tuo hirvenliha on vasasta joten se ei vaadi kovin pitkiä haudutuksia eli käy possun kaveriksi.
Lueskellut vähän 2019 vuoden kirjasadosta yhtä aika jännää eli esittely
Lainaa:
Gut Reactions by chemist Simon Quellen Field shows readers how their bodies react to food and the environment and how their brains affect what and how much they eat. It reveals why some diets work for some people but not for others, based on genetics, previous weight history, brain chemistry, environmental cues, and social pressures. It explores how dozens of hormones affect hunger and satiety and interact with the brain and the gut to regulate feeding behavior. And it explains the addictive nature of foods that interact with the same dopamine and opioid receptors in the brain as cocaine, heroin, amphetamines, and nicotine. Whether you're looking to lose weight, put on muscle mass, or simply understand how your metabolism or gut microbiome impact your food cravings, Simon Quellen Field has the scientific answers for you.
Ei varsinaisesti karppikirja mutta ei paljon muutakaan. Ei ainakaan kovin viralliserheellinen. Mutta pitää lukea lisää ennenkuin enemmän juttua, kuitenkin hormooniosio varsinkin vaikuttaa mielenkiintoiselta. Minä luen mielelläni kirjoja, niistä saa paremman käsityksen asioista kun voi palata helposti taakseppäin ja viitteetkin löytyvät samalla selaamisella.
Tuotakaan ei varmaan suomenneta, mutta ihan selväkielistä juttua ja kuviakin vielä! Nyt voi taas tehdä päätöksen ettei enää yhtään noita kirjoja, mutta kun on utelias niin on. Ghrelin vaikuttaa jännemmältä kuin olen ajatellutkaan! Eli syödään kun on nälkä ja vasta sitten!