karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-04-19 21:29:23

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 50 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2 3 Seuraava
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2019-01-05 09:58:59 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93661
Matami-Mimmi kirjoitti:
Mikä tekee partaäijästä designin? En ole ostanut pitkään aikaan.

Mä ositn broilerin ohutleikkeitä ja luin kotona, että uusi design. Ei mitään "huippudesigniä" kuitenkaan, kaikki eri kokoisia ja yksi oli unohtunut halkaista. Vaikuttaisi olevan taas yksi uusi kikkailu.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-05 10:01:09 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2007-03-24 17:49:23
Viestit: 34336
Paikkakunta: Helsinki
Siis ei jugurtti vaan kana :D

_________________
Kuva Kaikissa meissä on vikamme, mutta minusta niitä ei vain huomaa
Blogissa lisää


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-05 10:55:49 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93661
Vai molemmat?

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-05 11:13:20 
Poissa
Elinkautinen
Elinkautinen
Avatar

Liittynyt: 2007-01-04 14:48:20
Viestit: 8739
Paikkakunta: Torrevieja/Tuusula
Nahaton broileri on ravintoarvoiltaan köyhimmästä päästä, ei kovin hyvälaatuista proteiinia :roll:

_________________
Aloituskokeilu 1992.
Uudelleen vuodesta 2000, Atkinsia, Heikkilää, ketokarppia ja sitten lähinnä Kwasniewskia vuodesta 2008.
Huhtikuusta 2019 asteittain karnivoriksi Kuva
Kotona!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-05 11:20:02 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47640
Paikkakunta: HomeSweetHome
Älkäähän mollatko, partaäijä on sentään parempi kuin se Betterliven vuosien takaisen päikyn bulgarianjugurtti :)
Ehkä tuolta vielä hiljalleen löytyy muutakin sopivaa.

Karppauspuolella maailma onneksi on muuttunut sitten vuoden 2011.
Naapuri-Ruotsin LCHF ja jenkkilän diabeetikkoja remissioon saava Virta Health kertovat uudesta suunnasta,
jossa parantavalla rasvalla (nimenomaan sillä niukasti PUFAa sisältävällä ja usein lisäksi eläinperäisellä) on iso merkitys.
Se saattaa olla tuuppaamassa näitä vanhoja karppilan vähärasvaporukoitakin oikeampaan suuntaan.

Tsemiä aloittajalle o/

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-05 11:30:56 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93661
Joo, Tuulimumma, se oli se nahaton broileri mun -50% ostos ja tiiän kyllä. Ravintoarvoa korjailen voilla ja pekonilla. Ei ollu kuitenkaan marinadiin hukutettu. :mrgreen: Tässä oli oleellista se, että oli designia, mitä se sitten tarkoittaakin. :mrgreen:

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-05 11:34:33 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2007-03-24 17:49:23
Viestit: 34336
Paikkakunta: Helsinki
Juu, ei mollata. Ei ollut ainakaan tarkoitus.
Mitittävänä tosiaan tuo Gredan mainitsema design - ilmeisesti eri tuotteissa vastaantullut maininta.

_________________
Kuva Kaikissa meissä on vikamme, mutta minusta niitä ei vain huomaa
Blogissa lisää


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-05 11:46:35 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47640
Paikkakunta: HomeSweetHome
Luin Betterliven tuoreet viestit uusiksi ja vihdoin ja viimein näin sen merkinnän "desingpartiksesta"
Hyvä kysymys että mitä se oikein on?
Toivottavasti ei mikään kevytversio kymmenprosenttisesta turkinjugusta...

Menin sit googlaamaan, ja turkkilaiseksi jogurtiksi voi näemmä kutsua ihan mitä vaan, vegaaniviritelmääkin. Tosi outoa.

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-05 11:53:13 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2007-03-24 17:49:23
Viestit: 34336
Paikkakunta: Helsinki
Googlaamalla en keksinyt minäkään vastausta tuohon tiedonpuutteeseen.

_________________
Kuva Kaikissa meissä on vikamme, mutta minusta niitä ei vain huomaa
Blogissa lisää


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-05 11:59:45 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93661
els kirjoitti:
Luin Betterliven tuoreet viestit uusiksi ja vihdoin ja viimein näin sen merkinnän "desingpartiksesta"
Hyvä kysymys että mitä se oikein on?
Toivottavasti ei mikään kevytversio kymmenprosenttisesta turkinjugusta...

Menin sit googlaamaan, ja turkkilaiseksi jogurtiksi voi näemmä kutsua ihan mitä vaan, vegaaniviritelmääkin. Tosi outoa.

Tuokin on huolestuttava nykyilmiö. Ennen ei saanut esim. nakiksi kutsua kuin tiukat määreet täyttävää tuotetta. Silloin tuli nuo vähän väärin kirjoitetut, kuten nakko ja snacki.

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-05 12:00:35 
Poissa
Avaruuskarppi
Avaruuskarppi

Liittynyt: 2011-05-09 07:17:02
Viestit: 15265
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
Betterlive kirjoitti:
5.1, aamiainen, design partajugua ja pari vadelmaa, kananmuna ja pätkä kurkkua oliiviöljyllä ja balsamicolla.


Olisiko tuossa tarkoitettu sanoa "desi" partajugua?

_________________
Vuodesta 2011
Ihmiseläimen lajinmukainen ruokavalio
En ole vielä pudonnut.

Once you have been taught to think, it's hard to stop.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-05 12:04:35 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2007-03-24 17:49:23
Viestit: 34336
Paikkakunta: Helsinki
:shock: varmaan niin :D
Ehkä Betterlive vielä valistaa asiaa. Typoja vilisee omakin teksti, mutta usein silmä lukee kuitenkin oikein.

_________________
Kuva Kaikissa meissä on vikamme, mutta minusta niitä ei vain huomaa
Blogissa lisää


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-05 13:22:16 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93661
Mä en pitänt mitenkään outona, kun mulla oli itsellä sitä uusi design broileria. :lol:

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-07 12:50:22 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi

Liittynyt: 2006-01-21 15:16:45
Viestit: 175
Paikkakunta: Helsinki
desi partajugua piti kirjoittaa, kännykällä tulee typoja. Olen nyt ottä nut rasvaryyppyjä oliiviöljyllä.

Tänään 6.1. aamiainen, desi partajugua ja puoli kouraa vadelmia. loput eilisestäkarjalanpaistista ja puolikas muna. rasvaryyppy oliiviöljysta.

lounas, kanankoipia 2.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-07 13:57:21 
Poissa
Elinkautinen
Elinkautinen
Avatar

Liittynyt: 2007-01-04 14:48:20
Viestit: 8739
Paikkakunta: Torrevieja/Tuusula
Betterlive kirjoitti:
desi partajugua piti kirjoittaa, kännykällä tulee typoja. Olen nyt ottä nut rasvaryyppyjä oliiviöljyllä.

Tänään 6.1. aamiainen, desi partajugua ja puoli kouraa vadelmia. loput eilisestäkarjalanpaistista ja puolikas muna. rasvaryyppy oliiviöljysta.

lounas, kanankoipia 2.

Vierastatko eläinperäisiä rasvoja...esim voita...

Mennentullen voittaa kasvirasvat...tosin oö taitaa tulla hyvänä kakkosena...eläinperäisten jälkeen 8)

_________________
Aloituskokeilu 1992.
Uudelleen vuodesta 2000, Atkinsia, Heikkilää, ketokarppia ja sitten lähinnä Kwasniewskia vuodesta 2008.
Huhtikuusta 2019 asteittain karnivoriksi Kuva
Kotona!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-07 17:28:38 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi

Liittynyt: 2006-01-21 15:16:45
Viestit: 175
Paikkakunta: Helsinki
Välipalaksi leipäjuustoa iso kimpale.

BTW, kiva huomata että päikkyni on saanut runsaasti kommentteja. Karppausta nyt tältä erää takana 5 päivää ja nesteitä lähtenyt 2 kiloa, jippii! Ketostix tummanpunainen eli rasva palaa vihdoin!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-07 18:26:18 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi

Liittynyt: 2006-01-21 15:16:45
Viestit: 175
Paikkakunta: Helsinki
7.1 ilRapala, kouralllinen pähkinöitä ja muutama pala karjalanpaistia...paljon vettä.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-08 07:44:42 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi

Liittynyt: 2006-01-21 15:16:45
Viestit: 175
Paikkakunta: Helsinki
8.1 aamiainen, 2 desiä partajugua ja kouralllinen vadelmia


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-08 08:22:18 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi

Liittynyt: 2006-01-21 15:16:45
Viestit: 175
Paikkakunta: Helsinki
ja kanankoipi


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-01-08 12:30:15 
Poissa
täyskarppi
täyskarppi

Liittynyt: 2006-01-21 15:16:45
Viestit: 175
Paikkakunta: Helsinki
8.1. lounas leipäjuustoa, possun ulkofilepihvi ja coleslaw salaattia.


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 50 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2 3 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 28 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)