karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2019-07-20 06:41:15

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 47 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2 3
Julkaisija Viesti
 Viestin otsikko: Re: Lihan tuoreus
ViestiLähetetty: 2019-01-04 13:33:42 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2018-08-24 21:30:31
Viestit: 430
Mitenhän Gluteomorfiini vaikuttaa ihmisillä jotka ovat jossain vaihessa onnistuneet tuhomaan/rikkomaan opiaattireseptorit, vaikka ihan reseptilääkkeitä syömällä?

_________________
Centimo 80 Aviation


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Lihan tuoreus
ViestiLähetetty: 2019-01-04 13:44:00 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2011-05-12 11:15:38
Viestit: 5263
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Siitä en tiedä, mutta gluteenin käyttö vaikeuttaa mm. alkoholismistakin toipumista ja lisäksi on myös viitteitä siitä että sillä voi olla osasensa siinä että joidenkin mielen sairauksien oireet pahenevat. Paras esimerkki tästä on ehkä skitsofrenia: https://www.psychologytoday.com/us/blog ... izophrenia

_________________
Lipidaari, laktovoori, lähiruoka

Jos kerron tekeväni jotain itse, se ei tarkoita että suosittelen muita tekemään samoin.
Kaikki sanottava sanottu tismalleen kuten tarkoitan, tulkinnat & rivienväliinluvut täysin omalla vastuulla.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Lihan tuoreus
ViestiLähetetty: 2019-01-05 15:14:30 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2018-08-24 21:30:31
Viestit: 430
Casomorphin mikä lie suomeksi tuntuu olevan pahempi paukku kun gluteomorfiini, en tiedä onko totta ja sitten nämä kaksi yhdessä, juusto leivän päällä on kuulemma vielä addictoivampaa.
Kumisjuustossa sitä on eniten mutta maito kun maito...

_________________
Centimo 80 Aviation


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Lihan tuoreus
ViestiLähetetty: 2019-01-05 15:31:45 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2004-08-27 15:09:36
Viestit: 1167
Paikkakunta: Helsinki
MotionK kirjoitti:
Casomorphin mikä lie suomeksi tuntuu olevan pahempi paukku kun gluteomorfiini, en tiedä onko totta ja sitten nämä kaksi yhdessä, juusto leivän päällä on kuulemma vielä addictoivampaa.
Kumisjuustossa sitä on eniten mutta maito kun maito...


Tuossa jutussa selitetään, että kaseiini vapauttaa kasomorfiinia (opiaattia), joka siis koukuttaa kuin huume.
https://www.talouselama.fi/uutiset/nyt- ... 4bc428180d

_________________
Tammikuusta 2011 rentokarppaillen. "ketoosihoipuntaa" heinäkuusta 2011 alkaen :-) Normaalipainoisena 2013 alkaen enemmän tai vähemmän ketoosissa, karnivori tammikuusta 2018 alkaen =D>
http://meatheals.com http://justmeat.co/


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Lihan tuoreus
ViestiLähetetty: 2019-01-05 17:04:09 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2018-08-24 21:30:31
Viestit: 430
Kiitos

Olen haeskellut tänään jotain tyyliin, bioactive beta casomorphin-7 (BCM-7) A1beta casein A2... ja luulen ymmäräväni miksi voin huonosti suomessa, fyysiesti, henkisesti ja painollisesti, minulta voi vissiin puuttua geeni joka mahdollistaa täällä asumisen, ei toivoakaan että pääsisin takaisin 82-84 Kg jonka A2 rannikolla oleskellessa pari vuotta siten tuli kun itsestään, omat geenit 50% "A2" alueelta välimeren rannalta, loput 50% pohjanmaalta, voi siihen pimeäkin vaikuttaa mutta lueskellut tänään karjarotujen mutaatiosta ja kasomorfiinin ym eroista A1 ja A2 lihoissa.

Täytyy nyt tehdä tietoinen n=1 koe ja tuoda A2 lihaa suomeen pari matkalaukullista, hitto kun saisi halpalentoyhtiöltä kolmannen laukun mukaan niin saisi kuukaudeksi ruokaa tai tietty suomessakin joku kasvattaa A2 rotusia mutta 900-1125 kuukauden safkoista suomesta ostettuna on kova hinta (pikkaisen kituuttaen viellä tolla rahalla) vaikka kokeena tietysti halpa, halvinta olisi majoittua kuukaudeksi välimeren rannalle mutta haluaisin testata sen täällä pimeässä eikä sitä oikein silloin sopisi edes itse käydä hakemassa, parikin päivää kunnon valossa voisi sotkea koko testin.

Tossa pari lisää sinun linkistä englanniksi

The Inflammation From A1 Milk Is Mind-Boggling
https://www.larabriden.com/the-inflamma ... -boggling/

This Is Your Brain On Cheese - Forbes
Basically, if milk is cocaine, then cheese is crack.
https://www.forbes.com/sites/michaelpel ... 7b0bdf3583

_________________
Centimo 80 Aviation


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Lihan tuoreus
ViestiLähetetty: 2019-01-07 10:23:47 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2011-05-12 11:15:38
Viestit: 5263
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Kyyttö eli se perinteinen vanha luonnostaan nupo suomenkarja on A2 lihaa ja A2 maitoa.

Ilmeisesti vähän ympäri maailman ne vanhat perinnerodut/maatiaisrodut ovat sitä Akakkosta ja jalostetummat modernimmat sitten ykköstä.

_________________
Lipidaari, laktovoori, lähiruoka

Jos kerron tekeväni jotain itse, se ei tarkoita että suosittelen muita tekemään samoin.
Kaikki sanottava sanottu tismalleen kuten tarkoitan, tulkinnat & rivienväliinluvut täysin omalla vastuulla.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Lihan tuoreus
ViestiLähetetty: 2019-01-07 12:20:02 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2018-08-24 21:30:31
Viestit: 430
Tuohan oli hyvä.
Lukasin nopeasti että Kyttö karjasta joku 71% olisi sitten A2-alleelimuotoa josta vähintään A1A2 lihaa saisi 70% karjasta jos tuntuu että riittää.
50% kuitenkin olisi puhdasta A2A2 lihaa "isä vähintään A2 ja äiti A2A2 tai toisin päin"
29% olisi kuitenkin A1A1.

PCR testin saisi kuulemma karvoista jos tuppea mukana, verestä tai maidosta niin saisi sitten tietää onko puhdas A2A2.

Täytyypi kysäistä mikä on geenitesti tilanne karjan tuottajilla.

_________________
Centimo 80 Aviation


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 47 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2 3

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Majestic-12 [Bot] ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)