Toisinsyöjä kirjoitti:
Nyt jotain KOVAA TIEDETTÄ kehiin siitä, että riiputettu liha tekee sekopääksi.
Muussa tapauksessa tuon lausuman painoarvo on minulle täsmälleen tämä:
Tossa pieni raapaisu pinnalta
Nittriittien muuntumis prosessi Nitrosoamiiniksi lienee selvä
Nitrosamines are formed by a chemical reaction between nitrites or other proteins
Lihassa on luonostaan nitriittejä jotka nopeasti alkavat muuttumaan Nitrosoamiiniksi teurastuksen jälkeen
Nitrosoamiini aiheuttaa sitten syöpää (genettisiä muutoksia), mielenterveys ongelmia, altshaimeria, diabetestä ja parkinsonia, pistin tohon Dr. Mercola kun lienee kaikille tuttu mutta Google Schoolar on täynnä tätä ihan kondomeista joulukinkuun, ja lihaan nitrittiä ei edes tarvitse lisätä sitä on tarpeeksi ja kun sitä vanhennetaan kypsytetään niin se muuttuu Nitrosoamiiniksi.
Sitten jatkuva antibiootti rasitus, ja taas pistin tohon vaan tommoisen helpon, aihe on laaja ja google scholar täynnä tuosta, nämä ovat kuiva curetetusta lihasta, vacuum aged on sitten niin monimutkainen että saat tutkia ihan itse, muovitettu liha ja silleen.
Moulds contaminants on Norwegian dry-cured meat productsThe genus
Penicillium covered 88.3% of the total isolates. This genus contributed to the isolates of smoked and unsmoked products by 91% and 84% respectively.
Penicillium nalgiovense was the dominant species isolated from both smoked and unsmoked products and covered 38% of the total isolates. Penicillium solitum and P. commune were the next most frequently isolated species with a contribution of 13% and 10% respectively. Species of Cladosporium and Eurotium contributed to the total isolates by 6% and 4.9%
Penicillium nalgiovense, the dominating mould species, is a potential producer of penicillin and its presence could represent a threat to allergic consumers. https://www.sciencedirect.com/science/a ... 0508005308Sitten tulee
https://scholar.google.fi/scholar?hl=en ... n+B1&btnG=Natural occurrence of
aflatoxin B1, ochratoxin A and citrinin in Croatian fermented meat productshttps://www.sciencedirect.com/science/a ... 3513002430Jos joskus mietit mitä metvurstin pinnassa oleva valkoinen jauho on, se on penisilum jotain, en nyt muista mutta metukasta löydetty toinenkin joka sai oikein nimen Penisilum salamii
Dr. Mercola kypsytetyt lihat kuten kuivaliha (kaikki lihat joihin on lisätty nitriitejä mutta tuohon kun lisää luonostaan lihassa olevan ja muunnoksen niin saa sitä ihan mistä vaan lihasta vaikka mitään ei olisi lisätty jos curetetaan).
Eli osatolle pääsee vanhaa lihaa syömällä terve ihminen moninkertaisella toennäköisyydellä kun ei sitä syömällä ( Edit oli pikkainen käännös virhe)
Dr. Mercola
Beef jerky with nitrates added was linked to a host of concerning mental changes, including mania in humans and altered behavior and brain gene expression in rats.
People who were hospitalized with mania were 3.5 times more likely to have eaten cured meats like beef jerky than people without a history of psychiatric disorders.Rats fed beef jerky with nitrates experienced mania-like hyperactivity and irregular sleeping patterns, along with alterations in brain pathways that have been implicated in human bipolar disorder and changes in intestinal microbiota.
Nitrates in processed meats may influence mental health by altering inflammatory processes and gut bacteria
https://articles.mercola.com/sites/arti ... lness.aspxNiin ja ne histaminit, miten ne syntyy?
Nitrates May Be Environmental Trigger For Alzheimer’s, Diabetes And Parkinson's Disease
https://www.sciencedaily.com/releases/2 ... 215239.htmJa sokerina pohjalla google
Nitrosamine exposure causes insulin resistance diseases
https://www.google.com/search?q=Nitrosa ... e&ie=UTF-8
Tuota en uskalla katsoa, näyttää tapeeksi pahalta ihan otsikot, siis onko noin että koko insuliini tauti eli metabolinen oire yhtymä (ei D1) olisi kypsytetyn lihan syytä, ehkä Puska tiesi jotain mutta ei voinnut sanoa?
Puska tuus kertomaan onko raaka alle 4 pv sitten teurastetty parempaa kun 2 kuukautta muovipussissa muhinut