karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-04-19 21:39:09

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 8 viestiä ] 
Julkaisija Viesti
 Viestin otsikko: Kirkastettu voi
ViestiLähetetty: 2018-11-27 08:07:45 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2005-01-07 23:25:05
Viestit: 1292
Kysymys niille jotka ovat itse tehneet.
Minkälaiseksi sen koostumus muuttuu huoneenlämmössä, vai pysyykö juoksevana?
Tai oikeastaan, kiinnostaa myös että minkälaista jostain ostettu kirkastettu voi on koostmukseltaan?
Kiinteämpää vai ihan juoksevaa?


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Kirkastettu voi
ViestiLähetetty: 2018-11-28 14:06:57 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2005-01-07 23:25:05
Viestit: 1292
Kyysn siksi kun tein (tai ainakin yritin tehdä) kirkastettua voita ekaa kertaa.
Juuri valmistuneena se oli kaunista ja juoksevaa.
Huoneenlämmössä oltuaan muuttui kuitenkin kiinteäksi. Haluaisin tietää että kuuluisiko sen pysyä juoksevana?


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Kirkastettu voi
ViestiLähetetty: 2018-11-28 14:19:11 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2011-05-12 11:15:38
Viestit: 5346
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Ainakin mitä olen nähnyt avatussa kaupasta otetussa ghee-purkissa, niin kiinteää oli eikä juoksevaa.

Siis suomalaisessa huoneenlämmössä, intialaisessa huoneenlämmössä voisi hyvinkin olla juoksevampaa. :D

_________________
Lipidaari, laktovoori, lähiruoka

Jos kerron tekeväni jotain itse, se ei tarkoita että suosittelen muita tekemään samoin.
Kaikki sanottava sanottu tismalleen kuten tarkoitan, tulkinnat & rivienväliinluvut täysin omalla vastuulla.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Kirkastettu voi
ViestiLähetetty: 2018-11-28 15:05:16 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2017-05-21 15:56:52
Viestit: 11694
Paikkakunta: Pieni maalaiskaupunki.
Ostamassani ghee purkissa se oli kiinteähköä,
itse tekemäni huoneenlämmössä oli tuota vähän juoksevampaa
mutta semmoista paksua rakeisen näköistä kun oli seisonut purkissa pöydällä.
Maku kuitenkin hyvä että ulkonäköseikkoja nuo.

_________________
--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*
:smt049 Parempi elämä alkoi 13.1.2017
*Joka haluaa, keksii keinot. Joka ei halua, keksii selitykset.*
--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Kirkastettu voi
ViestiLähetetty: 2018-11-28 15:20:43 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-03-02 13:04:27
Viestit: 7906
Arlan pikkupurkissa myyntävä on jähmeähköä mutta ei juoksevaa ja kuuluu säilyttää huoneenlämmössä

_________________
karppi nro 3729
"ihanvähänvaanhiilihydraatittomalla vuodesta 2007"
Kuva


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Kirkastettu voi
ViestiLähetetty: 2018-11-28 16:26:00 
Poissa
Avaruuskarppi
Avaruuskarppi

Liittynyt: 2011-05-09 07:17:02
Viestit: 15265
Paikkakunta: Kolmas kivi auringosta
Olen ostanut jotain ulkomaalaista gheetä. En muista valmistusmaata, mutta hyvinkin kovaa oli, ja jääkaappisäilytystä suositeltiin. Itse tehdyn olen käyttänyt heti wokissa, joten siitä on kokemusta vain juuri valmistettuna, nestemäisenä. Eiköhän tuo käyttäydy kuten voikin. Huoneenlämmössä pehmeää, jääkaapissa kovaa ja kuumana öljymäistä.

_________________
Vuodesta 2011
Ihmiseläimen lajinmukainen ruokavalio
En ole vielä pudonnut.

Once you have been taught to think, it's hard to stop.


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Kirkastettu voi
ViestiLähetetty: 2018-11-28 17:19:07 
Poissa
Elinkautinen
Elinkautinen
Avatar

Liittynyt: 2007-01-04 14:48:20
Viestit: 8739
Paikkakunta: Torrevieja/Tuusula
Ei se huoneenlämössä pysy kirkkaana...
So what.

Täällä Espanjassa keittelen suolattomasta voista.
Heramössön käytän esim kreppeihin.
Kannattaa itte tehdä...kotona teen normisuolasesta :lol:

_________________
Aloituskokeilu 1992.
Uudelleen vuodesta 2000, Atkinsia, Heikkilää, ketokarppia ja sitten lähinnä Kwasniewskia vuodesta 2008.
Huhtikuusta 2019 asteittain karnivoriksi Kuva
Kotona!


Ylös
   
 Viestin otsikko: Re: Kirkastettu voi
ViestiLähetetty: 2018-11-28 18:48:23 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2005-01-07 23:25:05
Viestit: 1292
Ok, kiitos vastauksista. Ilmeisesti onnistuin siis valmistamaan sitä niin kuin kuuluukin. :D
Tänään teen uudenn satsin.


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 8 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: AhrefsBot ja 14 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)