Yhden miehen komitea kirjoitti:
Itä-Suomen yliopiston tutkimus (epidemiologinen): hapatetut maitotuotteet suojaavat sydäntä.
https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset ... 9_we.shtmlLainaa:
Hapanmaitotuotteiden käyttö saattaa suojata sydäninfarktilta.
Itä-Suomen yliopistontutkimuksen mukaan runsaasti hapatettuja maitotuotteita käyttävillä oli pienempi sydäninfarktiriski kuin näitä tuotteita vähän käyttävillä.
Sen sijaan hyvin runsas hapattamattomien maitotuotteiden eli lähinnä maidon käyttö yhdistyi suurempaan riskiin.
Tulokset julkaistiin British Journal of Nutrition -tiedelehdessä.
Aiemmissa tutkimuksissa hapatetuilla maitotuotteilla on havaittu parempia vaikutuksia esimerkiksi veren rasva-arvoihin tai sydänsairauksien riskiin kuin muilla maitotuotteilla.
Hapatettuja maitotuotteita ovat esimerkiksi juusto, jogurtti, viili, rahka, kefiiri ja piimä.
Tutkimuksia on toistaiseksi kuitenkin tehty vasta vähän.
Maitoa vedetäänkin sangen yleisesti rasvattomana. Rasvatonta juustoa syödään harvemmin.
Joo tosta rasvattomasta maidosta ja kurrista saa kyllä todella hyvääkin, ensin käyttämällä ja sitten tislaamalla, kehuvat niin maasta taivaaseen tuota kurri votkaa. Se kehitettiin mailmalla pienetämään isojen tilojen ja meijereiden jäte maksuja kun se jätös on aika tyyristä hävittää, suomessa keksittiin tietty ettei kaatopaikkomaksuja aleta maksamaan, purkitetaan ja myydään sellaisenaan, kyllä kansa ostaa kun se, propaganda, saa hyvät rahat.
Paremmat rahat saa kun sen tislaa.
Moo-ve over Smirnoff: This Ontario distillery is making vodka out of cow's milkhttps://www.cbc.ca/radio/asithappens/as ... -1.4852755A New Wheyve of Milk-Based Gin and Vodka Hits the Markethttps://www.alcademics.com/2017/04/a-ne ... arket.html