Greda Carpo kirjoitti:
Ei tuo sitten mikään iänkaikkisen vanha resepti ole, kun liemikuutioita sisältää. Ne lopetin tuossa 90-luvulla, kun tulin niistä kipeeksi aina kun käytin. Muistelen, että liemikuutiot tuli enenpään ruuanlaittokäyttöön 60-70- luvuilla, silloin alkoi näkyä resepteissä. Sokeri tuli sitten myöhemmin. Sillä pyöristeltiin melkein minkä vaan makua. Mulla taitaa olla yltiöyksinkertainen ruokakomento. Mutta joo, periaatteella otetaan mitä kaapista löytyy ja toivotaan, että saadaan ne kaapinsisustat pysymään sillai "siistinä" ettei terveys kärsi. Ja jokaisella meillä on ne omat jutut mitkä käy tai on käymättä.
Liemikuutioita nimenomaan
ei käytetty...nykyään liki joka ohjeessa...
Tää mummojen resepti oli suvun käytössä jo 20-luvulla...siitä vanhemmasta ajasta ei ole tietoa.
Teurasaikaan syksyllä paistoin eksyi munuaista, sydäntä, etc...
_________________
Aloituskokeilu 1992.
Uudelleen vuodesta 2000, Atkinsia, Heikkilää, ketokarppia ja sitten lähinnä Kwasniewskia vuodesta 2008.
Huhtikuusta 2019 asteittain karnivoriksi
Kotona!