Tuolla resepteissä on noiden juustoleipästen ohje. Itse en ole mikään himoleipoja ja nuo on ihan superhelpot tehdä. Olen käyttänyt leipänä myös leipäjuustoaSen päälle voita, kinkkua ja mitä nyt kukakin leivälleen laittaa. Voipa "leipänä" käyttää vaikka pihviä
Pihvin päälle läjä majoneesia tai maustevoita, salaatin lehti jos tykkää ja juustoa. Toimii! Keitetty kananmuna on aina helppo eväs, ja sen kaveriksi majoneesituubi, molemmat kulkee helposti mukana vaikka taskussa. Siitä majoneesia vaan kananmunan päälle ja ääntä kohden. Juustopannari on myös helppo. En löytänyt tähän hätään ohjetta, mutta jostain täältä se löytyy... Naposteluun pähkinöitä tai juustotankoja ja kuivalihaa. Kuivalihaa voi tehdä itsekin, ja kuivurit ei kauheasti maksa. Pemmikaanihan olisi oikea erämiehet supereväs, vaan on kyllä itseltäkin vielä kokeilematta...
Itse sain aikanaan tuosta juustopannarista idean ja teen omanlaistani "juustopannaria" jossa on yleensä 8 munaa, iso rasia raejuustoa tai 400-500g erilaisia juustoja raasteena, noin 1-2rkl psylliumia ja 2 rkl kaurakuitusta (nämä kaksi kuituja tuomaan) ja chilijauhetta/TexasPeteä ja suolaa. Aineet sekoitetaan kulhossa ja annetaan seisoa 10min niin psyllium turpoaa. Psylliumissa on oma makunsa, ja sen määrää voi vähentää jos se tökkii. Tuo seos kipataan leivinpaperin päälle uunipellille. Siihen pinnalle olen viipaloinut tomaattia ja lätkinyt päälle meetwurstisiivuja tai muuta mausteista lihaa ja myös latva-artisokkaa tölkillinen on siihen pilkottuna mennyt silloin kun on ollut. Päälle voi vielä lisätä vaikka aurajuustoa tai fetakuutioita, koska juustoahan ei voi koskaan olla liikaa
Paprikasiivutkin toimii. Oikeastaan tuohan on kuin pitsa, siihen voi laittaa päälle ihan mistä tykkää. Paistetaan 200-225 asteessa kunnes on kypsää. Pellillisestä saa monen päivän eväät mukaan ja voi pakastaakin sopivina annospaloina. Sieltä nappaan yksittäispakatun palan aamulla laukkuun, ja on sopivasti sula kun on ruoka-aika.