Minä olin raskausajan varmaan kokolailla ketoosissa. Ketoaineita ei kertaakaan tutkittu neuvolassa
Olin koko raskausajan todella väsynyt ja lisäksi hyvin pahoinvoiva pari päivää viikosta. Tästä syystä yöpaastot venyivät joka yö yli 12 tunnin, varmaan joku 14 tuntia keskimäärin. Ihan siis sen takia että nukuin kellon ympäri. Mietin kovasti onko siitä jotain haittaa, mutta tosiaan toiset oksentavat alusta loppuun asti ja saavat täysin terveitä lapsia vaikka nesteytyksestäkin pitäisi hakea vauhtia välillä. Parempina päivinä panostin syömiseen enemmänkin, kävin yhdessä buffassa paikkaamassa kalorivajetta aina tarvittaessa
Raskauden alkuvaiheessa yritin jopa tätä sokerihiireilyä ja napostelua, kun väittivät sen parantavan oloa. Joo ei parantanut, siitä tuli vain sellainen kokonaisvaltainen heikotus ja uusi pahoinvointiaalto hyökyi kahta pahempana päälle. Lopputuloksena muistaakseni 6,5 raskauskiloa ja lapsikin hyvin maltillinen 2,7 kiloa.
Mä kehitin myös todella kovan vastustuksen liharuokiin, joka oli mun mielestä ihan ihmeellistä. Monta kuukautta melkein meni etten saanut kotona valmistettua itselleni juuri melkein muuta kuin jauhelihakeittoa ja sitä emmental-juustomakkaraa. Ulkona, juuri siellä buffassa, saatoin vetää kunnon setin nautaa ja hyvin paistettua kebablihaa. Kotona tein ukolle kyljyksiä ja grillikylkeä ja wingsejä, itse en saattanut edes maistaa
ja mä teen helvetin hyviä kyljyksiä. Vasta tämän vuoden puolella olen pystynyt kyljyksiä ja ribsejä syömään, lapsi syntyi lokakuussa