Ingmanin valikoimaan on näköjään ilmestynyt luomujäätelöitä. Olennaisin ero tavallisiin näyttää olevan, että niissä on kananmunankeltuaisia. Ingmanilla näyttää olevan tällä hetkellä kaksi luomujäätelöä, Vanhanajan vanilja ja Suklaa.
Suklaaversion ainesosat:
Lainaa:
AINESOSAT
Ainesosat: Rasvaton MAITO¹, KERMA¹ (22%), sokeri¹, tiivistetty rasvaton MAITO¹, vähärasvainen kaakaojauhe¹ (4%), KANANMUNANKELTUAINEN¹, stabilointiaine (johanneksenleipäpuujauhe).
¹Luonnonmukaisesti tuotettu
Viimeisin tieto tuotteen sisällöstä löytyy aina pakkauksesta.
http://www.ingman.fi/Products/ProductDe ... id=1308119Vaniljaversio:
Lainaa:
AINESOSAT
Ainesosat: Rasvaton MAITO¹, KERMA¹ (25%), sokeri¹, tiivistetty rasvaton MAITO¹, KANANMUNANKELTUAINEN¹, stabilointiaine (johanneksenleipäpuujauhe), luontainen vanilja-aromi (MAITO), vaniljatanko¹.
¹Luonnonmukaisesti tuotettu
Viimeisin tieto tuotteen sisällöstä löytyy aina pakkauksesta.
http://www.ingman.fi/Products/ProductDe ... id=1308120Kumpikaan ei kuitenkaan näytä olevan kotitekoisen veroinen, koska molemmissa ensimmäinen ainesosa on rasvaton maito. Kermaa niissä on sentään enemmän kuin sokeria, toisin kuin joissakin muissa jäätelöissä. Mistä lähtien jäätelön pääraaka-aine on rasvaton maito? Voisin vaikka vannoa, että vielä 20 vuotta sitten kun harrastin sekä tuoteselosteiden lukemista että jäätelöitä, tavallisissa jäätelöissä ensimmäinen ainesosa oli poikkeuksetta kerma.