Ooo kirjoitti:
Just hain postista Jahti Pitokokki haudutuspadan. Ei ohjeita ja koitin netistä etsiä, vaan ei oikein eksaktimpaa sielläkään... Onko jollain tämä, saa neuvoa
Uupuuko sinulta laitteen käyttöohje vai reseptejä?
Käyttö menee suurinpiirtein näin:
(Kopioin joskus jostain, en muista enää mistä)
""Voit käyttää keitintä ajastimella tai ilman.
A. Käyttö ajastimella:
- Paina -/Select painiketta, jonka jälkeen 2.0 alkaa vilkkumaan näytössä.
- Paina function painiketta jonka jälkeen keitin lämpenee 98 asteeseen asti (high). Jos painat kaksi kertaa, keitin lämpenee 90 asteeseen asti (low). High tai low valo vilkkuu kunnes toivottu lämpötila on saavutettu, jonka jälkeen keittimen aika (2 tunita) laskee nollaan. Tämän jälkeen keitin automaattisesti vaihtaa lämmön alas (warm) ja on päällä maksimissaan 9.9 tuntia.
- Asetettu keitinaika on 2 tuntia. Painamalla -/select painiketta aikaa voidaan lyhentää. Painamalla + painiketta aikaa voidaan lisätä.
B. Käyttö ilman ajastinta.
- Paina Function painiketta ja keitin menee heti päälle (valo ei vilku enää). Keitin sammuu kun painat Function painiketta uudestaan (valo vilkkuu jälleen).
C. Käyttö viiveellä.
- Paina -/Select painiketta kahdesti ja Function painiketta kerran jolloin keitin menee päälle vasta kahden tunnin kuluttua. Jos haluat lisää tai vähemmän viivettä, paina + tai -/select painiketta kunnes haluttu aika tulee näyttöön. Kun tämä haluttu aika on kulunut umpeen, keitin alkaa lämpenemään.
Reseptit:
2 kiloa possun niskaa paloina pataan ja vettä että meilkein peittyy. 4h high asetuksella ja valmista on. Haarukalla repimällä palasiksi ja maustetta niskaan. Revitty possu on valmista pöytään.
Muita reseptiä ei tarvikkaan