Enskan ohje näyttää (näin kokeilematta) potentiaalisesti toimivalta.
Pointtinahan tossa on se, että sokeri kovettuu kivikovaksi jähmettyessään, mutta karppimaailmasta vastaavia kovettujia ei oikein löydy. Suklaa ja kookosrasva kovettuvat kohtalaisesti, mutta sulatuksen jälkeen eivät kyllä koskaan palaa enää ihan yhtä koviksi. Käyttäisin kyllä tosiaan kookosrasvaa, eikä esim. kermaa (joka yllättäen ei kovetu
)
Mikäli taloudesta löytyy kuivuri (tai miksei uunissakin), niin sitä maapähkinävoitahan voisi kuivata jonkin verran jotta saataisiin minimoitua siitä irtoava neste patukan pehmentäjänä. Ja idea sokeroimattoman marjajauheen lisäämisestä kuulostaa hyvältä myös, koska se imee osansa kosteudesta -> lopputulos kuivempi.
Itsellänikin sinänsä mielenkiintoa asiaa kohtaan, että vaellusherkkuja pitäisi keksiä. (ks. testaamaton vaellusruokalistani
http://www.velhottaret.net/~maria7/wandering/ruoka.html)
Säilyvyydestä sen verran, että luulisi tuon vaelluksella muuten säilyvän, paitsi että on hyvä
a) tarkistaa etukäteen ettei sula huoneenlämmössä,
b) säilöä johonkin kovaan purkkiin jottei litisty muusiksi rinkassa tai murene (koostumus on taatusti aika heiveröistä) ja
c) säilyttää pakastimessa valmistuspäivästä vaelluksen alkuun