karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-03-29 07:56:34

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 898 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 14 5 6 7 845 Seuraava
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2013-12-28 21:45:58 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Ukko kirjoitti:
^ jäbä-kulta. Eiköhän sun salaatit katoa ihan tarpeeksi nopeasti parempiin suihin... - eli eipähän niitä missään säilytellä kovinkaan pitkään.
Muovikipot ovat hienoja silloin, kun pitää pakastaa jotain.

:smt006


Salaatit menee nopeasti, paitsi juurikin tuo ainoa kappale, josta huomasit ettei ollutkaan juuri saman päivän salaattia.. ;)

Onhan tuo aivan järkeenkäyvää että metallikipossa joka on kuitenkin luonnon materiaali, säilyy rehut paremmin, kuin ei luonnon materiaalissa..

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-29 10:09:00 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Helppo kinkkupiirakka joulukinkun jämistä. Tarkemmin blogissa

Kuva
Kinkkupiirakka by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-29 15:23:38 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2012-01-03 22:57:04
Viestit: 271
Paikkakunta: Irlanti
Jainpa koukkuun :lol: njam..


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-29 21:48:50 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2008-02-17 17:39:01
Viestit: 8015
Paikkakunta: Kallavesj'
BTW se 'hyväettäolethengissä' -kommentti ei liittynyt itse salaattiin, vaan siihen, että eipä Jäpikkääkään ole paljoa palstalla näkynyt. :)

_________________
Tuli tuoksuu hyvältä... ja makuasioista voi kiistellä.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-30 20:17:38 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Ukko kirjoitti:
BTW se 'hyväettäolethengissä' -kommentti ei liittynyt itse salaattiin, vaan siihen, että eipä Jäpikkääkään ole paljoa palstalla näkynyt. :)


Työt häiritsevät liikaa vapaa-aikaa tällä hetkellä, ensi vuosi pitäisi olla vähän rauhallisempi ja aikaa pitäisi jäädä vähän itsellekkin.. Netti perkele katkeaa kuukaudeksi mutta helmikuussa jatketaan safkojen päivittämistä, sillävälin voi kyllä tabletilla kirjoitella..

Mutta kiitos ja kiva että joku on kaivannut.. :D

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-31 16:59:43 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2005-09-05 15:38:02
Viestit: 5571
jäbä kirjoitti:
Netti perkele katkeaa kuukaudeksi mutta helmikuussa jatketaan safkojen päivittämistä, sillävälin voi kyllä tabletilla kirjoitella..

Mutta kiitos ja kiva että joku on kaivannut.. :D


kuukauden ryyppyputki kunnes helmikuu koittaa?? :lol:

---tähän se biisi, se niin me ollaan jäbää kaivattu öö no se öö ukko tietää---


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2013-12-31 23:37:52 
Poissa
apina
apina

Liittynyt: 2009-12-21 22:22:11
Viestit: 10830

_________________
äh


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2014-02-16 10:21:10 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Broiskun koipea ja salaattia.

Koipeen on hierottu oliiviöljyä, punaviinietikkaa ja omaa mausteseosta, uunissa 175° n. 1h.

Nilkankohdalta leikataan jänteet sun muut poikki, niin saadaan vähän siistimmän näköinen lopputulos.

Lisukkeena salaattia kastikkeella (oliiviöljy, limemehu, tuore basilica, suola+pippuri)

Tarkemmin Täällä


Kuva
Broilerinkoipea ja salaattia. by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-01-17 15:58:36 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Välillä vähän noutoruokaa..

Tuli noudettua Kivenlahden Holy Fried Chickenissä 20kpl Extra tulisia siipiä, 3kpl paneroituja ja uppopaistettuja rintapaloja, sekä pari uppopaistettua broiskun nuijaa.. Paneeraus oli suht ohut ja sai helposti pois..

Extra-tulinen kun on vaan meikäläisen makuun liian mieto. Heidän käyttämä soosi on siipiveikkojen soosia.

Siinä sai samalla kuukauden annoksen palmuöljyä ja transrasvoja.. :mrgreen:


KuvaHoly Fried Chicken by ja_ba, on Flickr


KuvaHoly Fried Chicken by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-01-17 18:49:30 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Pulled Pork.

Possun uunilihaa, kamaraan tehdään 20-30mm välein viillot läskiin asti, kuivataan lihan pinta, sekä hierotaan pintaan suola + pippuri.
Läski voideltuun uunivuokaan ja eikun uuniin 150° 4-5h, itse taisin pitää tätä settiä 4h. Kannattaa kääntää n. puolessa välissä kypsennennystä.

Annetaan tovi jäähtyä, vetäytyä ja revitään suikaleiksi, lisätään haluamat mausteet ja rasva vuoan pohjalta.
Niin, joo, eli otetaan toki irti kamara, johon leikattiin viillot ja nautitaan heti. Parasta possussa. =P~

Mitä pienemmällä lämmöllä ja kauemmin tehdään, sen parempaa.. Jos vain aikaa riittää, niin teen yleensä 120°
Toiset tykkäävät käyttää sooseja tämän kanssa mutta itse tykkään kuivamaustetusta enemmän..

Kaupan pulled lisäaine porkit kannattaa jättää sinne kauppaan, ne maistuvat pahalle, ovat ryyditettyjä lisäaineilla ja voiko tämän helpompaa ollakkaan?

Blogissa samaa lässytystä, vähän pitkäveteisemmin kirjoitettuna.. http://jaba-kokkaa.blogspot.fi/2015/01/pulled-pork.html

KuvaPulled Pork by ja_ba, on Flickr

KuvaPulled Pork by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-01-25 08:20:00 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Beef Jerky eli kuivaliha.

Lisää käyttöä kuivurille, blogissa vähän pitkäveteisemmin kerrottuna. http://jaba-kokkaa.blogspot.fi/2015/01/ ... aliha.html

KuvaBeef Jerky by ja_ba, on Flickr

KuvaBeef Jerky by ja_ba, on Flickr

KuvaBeef Jerky by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-01-31 22:07:50 
Poissa
Hullukarppi
Hullukarppi

Liittynyt: 2007-11-07 05:54:49
Viestit: 5522
Paikkakunta: Kirkkonummi
Oi nam!!!!!!! =D>

_________________
Hullu se o, ei sen kaa voi olla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-01-31 22:09:53 
Poissa
***Assolekarppi
***Assolekarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-10-28 18:55:20
Viestit: 16408
Paikkakunta: Vaasa
Mullaki o kuivuri =P~

_________________
Päikky: http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=11&t=72076


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-01-31 22:14:11 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2007-03-24 17:49:23
Viestit: 34301
Paikkakunta: Helsinki
:smt050 Jäbä

Herkuilta näyttävät molemmat. Pulled Porkia olen koittanut jo useaammin tehdä, mutta en mielestäni saa sitä mitenkään onnistumaan. Pitää näämmä taas joku päivä kokeilla :lol:

_________________
Kuva Kaikissa meissä on vikamme, mutta minusta niitä ei vain huomaa
Blogissa lisää


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-02-01 06:56:25 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Matami-Mimmi kirjoitti:
:smt050 Jäbä

Herkuilta näyttävät molemmat. Pulled Porkia olen koittanut jo useaammin tehdä, mutta en mielestäni saa sitä mitenkään onnistumaan. Pitää näämmä taas joku päivä kokeilla :lol:


Toiset tekevät pulled porkille soosin lisäksi, VT:llä se on suht' sokerinen. Itse tykkään pelkistettynä, pelkästä lihasta, rasvasta, sekoitettuna lihan paistorasvaan, sekä haluamansa mausteet.
Kaslerista tehty pulled pork on nopeampi mutta ei niin maukas kuin lavasta tehty.
Sääli että nyky possuissa on niiiin vähän rasvaa.. :smt022

Täytyy taas aloittaa pitkäaikainen suunnitelmani, eli koittaa etsiä PK-seudun läheisyydestä viljelijoitä ja sika- tms. Tilallisia joilta voisi ostaa kohtuu hintaan jotain. Kiskuri hintoja kyllä löytyy jos haluaa tai sitten kaikki ovat liian kaukana.
Luomumunatkin menevät ihan ohi, kun munataksi ottaa vain FB:n kautta tilaukset ja en käytä sosiaalista mediaa (paitsi twitteriä)

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-02-02 18:06:06 
Poissa
Psychokarppi
Psychokarppi
Avatar

Liittynyt: 2009-06-08 17:01:47
Viestit: 1116
Paikkakunta: Porvoo
jäbä kirjoitti:
Pulled Pork.

Possun uunilihaa, kamaraan tehdään 20-30mm välein viillot läskiin asti, kuivataan lihan pinta, sekä hierotaan pintaan suola + pippuri.
Läski voideltuun uunivuokaan ja eikun uuniin 150° 4-5h, itse taisin pitää tätä settiä 4h. Kannattaa kääntää n. puolessa välissä kypsennennystä.

Annetaan tovi jäähtyä, vetäytyä ja revitään suikaleiksi, lisätään haluamat mausteet ja rasva vuoan pohjalta.
Niin, joo, eli otetaan toki irti kamara, johon leikattiin viillot ja nautitaan heti. Parasta possussa. =P~

Mitä pienemmällä lämmöllä ja kauemmin tehdään, sen parempaa.. Jos vain aikaa riittää, niin teen yleensä 120°


Oli tänään kaupassa uunilihaa punaisella lapulla niin päätin sit tehdä tätä, tuli hyvää! =P~

_________________
Psychobilly is our Life
Let´s wreck, let´s drink
Let´s have dirty nights
We are addicted bone for bone
To the Darkside of Rock n Roll


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-02-02 19:12:19 
Poissa
Villasukkakarppi
Villasukkakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-01-03 20:39:22
Viestit: 4772
Mä kyl taidan kans ostaa kuivurin. Tilasin just chilin siemenetki

_________________
Mitä turhia äiti naureskeli. Nyt rupeat vain itseäsi kaunistamaan . Syö vuosi sulaa voita ja toinen vuosi sianlihaa, ja niin sinusta tulee muita sirkeämpi
Kalevala


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-02-07 16:14:09 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
jontriplet kirjoitti:
Mä kyl taidan kans ostaa kuivurin. Tilasin just chilin siemenetki


Ehdottomasti kannattaa hankkia kuivuri, juuri laitoin kuivuriin, zuccinia, porkkanaa (esikypsytettyä), paprikaa ja kokeeksi ruskeita herkkareita..

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-03-15 13:23:42 
Poissa
Ruokakarppi
Ruokakarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-03-28 18:09:47
Viestit: 7160
Hitto, aika perus karppi juttu mutta päässyt toviksi unohtumaan, eli juustopannari. =P~


KuvaJuustopannari by ja_ba, on Flickr

KuvaJuustopannari by ja_ba, on Flickr

_________________
Kliks--->Ketogeeninen ruokavalio, liikunta, ketoosi ja biohakkerointi.
Kliks-->Jäbän kokkailut, osa II..
Kliks->Jäbän kokkailut, osa I..
Kliks->Instagram täsä


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-03-15 16:05:16 
Paremmalta taas maistuu, kun on väliä välillä :D


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 898 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 14 5 6 7 845 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)