karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2023-11-30 03:16:23

Kaikki ajat ovat UTC+02:00
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 113 viestiä ]  Mene sivulle 1 2 3 4 5 6 Seuraava
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2015-01-06 21:38:02 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi

Liittynyt: 2014-08-23 22:28:39
Viestit: 366
Paikkakunta: KVL
http://www.hs.fi/terveys/a1420515061605

Lainaa:
Dash-ruokavalio valittiin parhaimmaksi yleisdieetiksi Yhdysvalloissa

TERVEYS 6.1.2015 17:29
Kaisu Moilanen
HELSINGIN SANOMAT

Suomen viralliset ravintosuositukset ovat lähellä Dash-ruokavaliota.

Runsaasti kasviksia ja vähän suolaa sisältävä Dash-ruokavalio on valittu parhaimmaksi yleisdieetiksi, kertoo uutistoimisto Reuters.

Ruokavalion on todettu alentavan korkeaa verenpainetta ja suojelevan kakkostyypin diabetekselta. Dieetin nimi tulee sanoista Dietary Approaches to Stop Hypertension. Suomennettuna se tarkoittaa korkean verenpaineen laskemiseen tähtäävää ruokavaliota.

Dash-dieetti on terveiden elämäntapojen mukainen ja helppotajuinen, arvioi valinnan tehnyt U.S. News & World Report.

Dash-ruokavalio valittiin parhaimmaksi ruokavalioksi jo viidennen kerran. Lisäksi lehti listasi myös parhaimmat ruokavaliot esimerkiksi sydämen terveyden edistämiseksi tai laihduttamiseen.

Dash-ruokavalio syrjäytti listauksessa suositun painonvartijoiden ruokavalion sekä välimerellisen ruokavalion.

Dash-ruokavalio saa vuonna 1995 tehdyn amerikkalaistutkimuksen mukaan verenpaineen alenemaan yhtä tehokkaasti kuin verenpainelääkkeet.

Voittajaruokavalio muistuttaa suomalaisten asiantuntijoiden suosittelemaa ruokavaliota, sillä siinä syödään runsaasti kasviksia, vältellään suolaa ja sokeria sekä suositaan vähärasvaisia maitotuotteita. Ruokavalioon kuuluu marjoja, pähkinöitä ja täysviljatuotteita.

Suurin ero suomalaisasiantuntijoiden suosittelemaan lautasmalliin on se, että Dash-ruokavaliossa vältetään syömästä punaista lihaa.

Heikommin lehden listauksessa menestyivät lihaan tai kalaan sekä kasviksiin keskittyvä kivikautinen ruokavalio, runsaasti proteiineja sisältävä Dukan-ruokavalio sekä raakaruuan nauttimiseen perustuva ruokavalio.

Painonvartijoiden ruokavalio sai edelleen parhaimman painonpudotukseen tähtäävän ruokavalion tittelin yhdessä Jenny Craigin valmisruokiin perustuvan ruokavalion kanssa.

Lehden ruokavalio-listauksen laativat hyvinvoinnin ja terveyden asiantuntijat.


Oisko tää kotimaisittain sellainen Fogelholm-dieetti, koska nou nou punaiselle lihalle.

_________________
Voi, keltuaiset, eläinrasva. Arjen anarkisti.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-01-06 22:07:14 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 28647
Ihme propagandaa, joka karusti paljastaa Hesarin journalistisen alennustilan. Valittiin ja valittiin. Hesari olisi voinut kertoa myös kuka valitsi. Valinnan tekivät U.S. News & World Report-läpyskän irrallisia ravitsemussuosituksia kannattava (itse olleet laatimassa) "asiantuntijat”, joista monet vegaaniaatteen elähdyttämiä. Kuinka ollakaan, Dash valittiin neljännen kerran "parhaaksi yleisruokavalioksi". Kuinka ollakaan "parhaan laihdutusruokavalion" tittelin säilytti Painonvartijoiden kitudieetti yhdessä Jenny Craigin valmisruokiin perustuvan ruokavalion kanssa.

Dash eli Dietary Approaches to Stop Hypertension saavutti (prosenttiyksikön tarkkuudella) kunnioitettavan nollakannatuksen ravitsemusterapeutti Laatikaisen viime kesänä sivullaan järjestämässä äänestyksessä parhaasta ruokavaliosta. "Valitsijoita" oli paljon enemmän kuin nyt uutsoidussa "valinnassa" ja he olivat suomalaisia asiantuntijoita ja asiasta kiinnostuneita.

Vähähiilihydraattisen ruokavalion ylivoimaisen voiton takia äänestys katosi kaikessa hiljaisuudessa Laatikaisen sivulta. Tässä arkistooni pelastamani väliaikatilanne kyselyjakson loppupuolelta:

Lainaa:
Millainen on paras ruokavalio?

-Vähähiilihydraattinen ruokavalio (49%, 592 Votes)

-Mikä tahansa terveyttä vähänkin edistävä ruokavalio esim. joku mainituista, josta pystyy aidosti nauttimaan ja jota jaksaa toteuttaa vuodesta toiseen (34%, 407 Votes)

-Välimeren ruokavalio (8%, 95 Votes)

-Suositusten mukainen ruokavalio (5%, 63 Votes)

-Vähärasvainen kasvispainotteinen Ornishin ruokavalio (2%, 22 Votes)

-Itämeren ruokavalio (1%, 15 Votes)

-Alhaisen GI:n ruokavalio (1%, 14 Votes)

-Dash-ruokavalio (0%, 7 Votes)

Total Voters: 1 214


Vhh-Dash 49-0. Tyrmäysvoitto.

Rasvakarppaus (LCHF) vaittiin muuten tänään parhaaksi yleis-, laihdutus-ja diabetesruoavalioksi. Hesarin tavoin en minäkään paljasta ketkä tämän valinnan takana ovat. Minä ja hallituksen puheenjohtaja olimme joka tapauksessa täysin yksimielisiä.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-01-06 22:16:43 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47361
Paikkakunta: HomeSweetHome
Vanha kunnon Willett'in DASH punalihapelkoineen (noh, hänellä on syynsä) :smt049
Ja tämä herttaisuus:
Lainaa:
Lehden ruokavalio-listauksen laativat hyvinvoinnin ja terveyden asiantuntijat.
... jokamikä takasi ettei joukossa ollut ainuttakaan rasva- saati eläinrasvapainotteista tyyliä.

Ravitsemus- ka lääketeollisuuden kannalta DASHissa on vielä sekin etu että se on niin mauton,
ettei kukaan ei jaksa olla sillä pitkään. Ihan kuten ei Suomen veeteelläkään kukaan jaksa
... edellyttäen että Suomen veetee olisi sitä mitä tuossa väitetään,
eli siitä poistettaisiin myös käytännössä suola, sokeri ja lisäaineina tunnetut maunparanteet.

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-01-06 22:33:20 
Poissa
juniorikarppi
juniorikarppi

Liittynyt: 2009-01-20 20:56:13
Viestit: 61
DASH-diettiä suositteleva lääkäri pääsee kätevästi hoitovastuusta. Potilas kun ei kuitenkaan pysty sitä noudattamaan pitkään, jolloin syyllinen kaikkiin mahdollisiin haittoihin onkin laihduttava potilas joka repsahtelee.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-01-06 23:05:33 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 28647
Samaa BS:ää kierrätetään mediassa vuodesta toiseen. Huomaa päiväys:

Kesäkuntoon? Tämä on asiantuntijoiden mukaan paras dieetti (Terve.fi 8.6.2011)

Lainaa:
U.S. News & World Report –uutissivusto teki eräänlaisen dieettien vertailun vähän aikaa sitten, jonka tulokset lehti julkaisi tällä viikolla. Vertailun ”tuomareina” toimi 22 terveysalan asiantuntijaa. Tuomaripaneelissa istuivat muun muassa ravitsemustieteiden apulaisprofessoreita, sekä diabetes-, kardiologia- ja laihdutusasiantuntijoita esimerkiksi Harvardin, Yalen ja Chicagon yliopistoista
....
DASH-dieetti on Yhdysvaltain terveysviraston kehittämä keino taistella korkeaa verenpainetta vastaan. Sitä ei varsinaisesti ole tarkoitettu yleiseksi, kaikille sopivaksi laihdutusdieetiksi, mutta tuomaripaneelin arvion perusteella se näyttää sellaiseksikin sopivan. DASH-dieetti perustuu ruokavalioon, joka koostuu runsaista kasvis- ja hedelmämääristä, vähärasvaisista tai rasvattomista meijerituotteista sekä kokojyvätuotteista
...
Kesähelteet ovat jo täällä ja monella on varmaan mielessä, että olisi mukavampaa pukea uimapuku päälle, jos muutama lisäkilo katoaisi nopeasti. Jos haluat nopeasti karistaa lisäkiloja, kannattaa katseet kääntää painonvartijoiden suuntaan. Nimittäin U.S. News & World Report-sivuston dieettivertailun mukaan se toimii hyvin sekä lyhyt- että pitkäkestoisessa laihdutuksessa.

Toiseksi parhaiksi laihdutusdieeteiksi tuomaripaneeli arvioi Jenny Craig –dieetin ja raaka ruoka –dieetin.

Jenny Craig –dieetti jakautuu kolmeen vaiheeseen. Ensimmäisessä laihduttajat syövät vain valmiiksi pakattuja ruokia, ja kun henkilö on tottunut terveelliseen ruokavalioon ja sopivin annoskokoihin, alkavat he toisessa vaiheessa itse suunnitella ja valmistaa ateriansa kirjoitetun materiaalin tuella. Kolmas vaihe alkaa, kun laihduttaja on päässyt tavoitteeseensa, jolloin alkaa loppuelämän kestävä painonhallintaurakka.


Jenny Graig-dieetin aloitusvaiheessa syödään siis vain Jenny Graigin firmalta ostettuja valmisruokia.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-01-09 06:51:21 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 28647
Tom Naughton: US. NEWS PANEE RUOKAVALIOT PAREMMUUSJÄRJESTYKSEEN
Lainaa:
Samaa idioottijengiä, joka on vuosikymmenten ajan suositellut vähärasvaisia, vähäsuolaisia ja vähälihaisia ruokavalioita, pyydettiin panemaan ruokavaliot järjestykseen - ja yllätys yllätys! - he valitsivat vähärasvaiset, vähäsuolaiset ja vähälihaiset ruokavaliot parhaiksi mikä merkitsee sitä, että tavallinen ihminen joka hakee neuvoa siitä miten toteuttaa uudenvuoden laihdutuspäätöksensä, saa lukea, ettei lihasta ja vihanneksista koostuva ruokavalio ole hyväksi. Ehei, kunnon ruokavalio koostuu RASVATTOMASTA MAIDOSTA, VEDESTÄ, KAAKAOSTA, CANOLA-ÖLJYSTÄ, MAITOPROTEIINIKONSENTRAATISTA, FRUKTOOSISTA, ARABIKUMISTA, SELLULOOSAGEELISTÄ, MONO- JA DIGLYSERIDISTÄ, HYDROGENOIDUSTA SOIJAÖLJYSTÄ, KORKEAFRUKTOOSISESTA MAISSISIIRAPISTA, KALIUMFOSFAATISTA, MALTODEKSTRIINISTÄ, SOIJALESITIINISTÄ, SELLULOOSAKUMISTA, KARRAGEENISTA, LUONNOLLISISTA JA KEINOTEKOISISTA AROMEISTA, NATRIUMBIKARBONAATISTA, SUKRALOOSISTA JA ASESULFAAMIKALIUMISTA, NATRIUMSITRAATISTA JA SITRUUNAHAPOSTA.

Tämä on syynä siihen, että samat ihmiset tekevät samat painonpudotuspäätöksen seuraavana uutenavuotena. Ja sitä seuraavana. Ja sitä seuraavana.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-01-16 20:16:42 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 28647
Tom Naughton on harkinnut asiaa ja kertoo syövänsä mieluummin tuon porukan ("idioottijengin") huonoimmaksi reittaaman ruokavalion eli paleon mukaisen aterian (esim. luomulihapihvin munakoison ja paistettujen vihannesten kera) kuin tuon porukan yhdeksi parhaimmista reittaaman Slim Fast® -aterian, joka koostuuu RASVATTOMASTA MAIDOSTA, VEDESTÄ, KAAKAOSTA, CANOLA-ÖLJYSTÄ, MAITOPROTEIINIKONSENTRAATISTA, FRUKTOOSISTA, ARABIKUMISTA, SELLULOOSAGEELISTÄ, MONO- JA DIGLYSERIDISTÄ, HYDROGENOIDUSTA SOIJAÖLJYSTÄ, KORKEAFRUKTOOSISESTA MAISSISIIRAPISTA, KALIUMFOSFAATISTA, MALTODEKSTRIINISTÄ, SOIJALESITIINISTÄ, SELLULOOSAKUMISTA, KARRAGEENISTA, LUONNOLLISISTA JA KEINOTEKOISISTA AROMEISTA, NATRIUMBIKARBONAATISTA, SUKRALOOSISTA JA ASESULFAAMIKALIUMISTA, NATRIUMSITRAATISTA JA SITRUUNAHAPOSTA.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-03-17 17:47:01 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 28647
Kuva

Tuuliviiri Fredrik Paulún mainostaa nyt DASH-dieettiä Expresenissä "maailman pathaana ruokavaliona".

Andreas Eenfeldt ei innostu:

Lainaa:
Mitä' DASH sitten pitää sisällään? Paljon täysjyvää ja hedelmiä, vähän rasvaa, kaloreita ja suolaa. Jopa pähkinöiden ja oliiviöljyn kanssa pitää olla tarkkana. Kuulostaa täsmälleen niiltä katastrofaalisesti epäonnistuneilta ravitsemusohjeita, joita olemme muutaman vuosikymmenen ajan (koko lihavuusepidemian ajan) saaneet.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-03-17 18:11:36 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-02-19 14:44:02
Viestit: 4830
Eenfeldtin kanssa samaa mieltä. Ensin viljat pois pörisemästä ja sitten katsotaan mitä muita korjausliikkeitä tarvitaan, vai oliko se siinä.

_________________
You Eat What You Are


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2015-05-01 11:44:49 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 28647
Asiantuntijat vertailivat: Tämä dieetti on kaikista tehokkain ja terveellisin (Ilta-Sanomat 30.4. 2015)

Ilmeisesti THL:n (jonka sylttytehdas on jo pitkään käynyt ylikierroksilla) aloitteesta Ilta-Sanomat myi vappuaattona ikivanhaa uutista uutena. Jos se nyt yleensä on uutinen, että jokin Amerikan virallisterveellinen porukka kannattaa virallisterveellistä ruokavaliota.

Sanoma-konsernilla menee huonosti. Kannattaisi ehkä kokeilla journalistisen tason nostamista. Pajunköyden ja vanhojen epäuutisten syöttäminen lukijoille THL:n kritiikittömänä äänitorvena ei ole parhaan A-luokan tutkivaa journalismia.

Kuva

Tämän aamun piknikillä eräs asiantuntijaryhmä muuten valitsi tehokkaimmaksi, parhaaksi, terveellisimmäksi ja maistuvimmaksi ruokavalioksi LCHF:n.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2016-01-08 19:54:29 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 28647
-Uusi rimanalitus Hesarilta, kirjoittaa O'Riley .


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2016-01-09 11:17:46 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 28647
Jari:Tutkimus: rasvaiset maitotuotteet eivät nostaneet kolesterolia
Lainaa:
Tuoreen tutkimuksen mukaan verenpainetta ja kolesteroliarvoja laskeva DASH-ruokavalio toimii vähintäänkin yhtä hyvin, kun sen vähärasvaiset maitotuotteet vaihdetaan täysrasvaisiin.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2016-01-17 09:44:10 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-02-19 14:44:02
Viestit: 4830
Hikikomori kirjoitti:
Jari:Tutkimus: rasvaiset maitotuotteet eivät nostaneet kolesterolia
Lainaa:
Tuoreen tutkimuksen mukaan verenpainetta ja kolesteroliarvoja laskeva DASH-ruokavalio toimii vähintäänkin yhtä hyvin, kun sen vähärasvaiset maitotuotteet vaihdetaan täysrasvaisiin.

Eenfeldt kirjoitteli
Lainaa:
The DASH diet – Dietary Approaches to Stop Hypertension – is often promoted as healthy. But it’s mostly a very conventional low-fat diet, including lots of fruit and vegetables and low-fat (yuk) dairy.

Interestingly a new study tested a higher fat version of the DASH diet – including full fat dairy. More total fat and less carbohydrates. And what happened? It turned out to be an improvement, resulting in better health markers in participants. Surprise, surprise, to all who still fear fat.

_________________
You Eat What You Are


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2016-01-17 09:59:37 
Poissa
PaikallisSapuskaErkki
PaikallisSapuskaErkki
Avatar

Liittynyt: 2004-05-20 06:07:25
Viestit: 47361
Paikkakunta: HomeSweetHome
Se on niin väärin, että joku menee ja kokeilee tuollaista (siis DASHiä täysrasvaisilla maitotuotteilla) :smt026
Linkki vielä kerran: http://ajcn.nutrition.org/content/early ... 1.abstract
.. vaikka pahaan pelkään että laatikaiset sun muut unohtavat tämän heti, joten niin tekee mediakin.
... ja että näin tapahtuu, vaikka joka kerran kokeiltaessa tulee sama tulos: rasvamaito ON parempi juttu. Paljon parempi.

Vakavammin pitäisi kysyä, miten on onnistuttu olemaan tekemättä tätä koetta jo yli 10 vuotta???

_________________
Erkki terveys- eko- ja eettisistä syistä. Tyyli täällä, kliks
Ei eläinkään pysy terveenä jatkuvasti vaihtelevalla sapuskalla.
We are 90% microbes and 10% human.
Why invent a cure when you can profit from thousands of remedies? (DrWho)


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2016-01-17 13:41:22 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 28647
Heh, lol ja roflmao! Aasintuntijoiden valitsema "Maailman Paras Dieetti" parani, kun siihen lisättiin maitorasvaa!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2016-03-14 15:46:01 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi

Liittynyt: 2009-02-19 14:44:02
Viestit: 4830
Duodecimin tietotoimiston uutisia
Lainaa:
Oikeanlainen ruokavalio ja varsinkin vähäsuolainen ruoka voivat olla lääkkeiden veroinen hoito verenpainetautiin, tuore tutkimus vahvistaa.
Tutkimuksen mukaan etenkin ns. DASH-ruokavalio – joka on suunniteltu juuri verenpaineen alentamiseen – näyttäisi tehokkaalta.

Katso videolta DASH-ruokavalion periaatteet.

Hypertension-lehden julkaisemat tulokset perustuvat 24 tutkimuksen ja 24 000 potilaan tietoihin, ja niiden perusteella verenpaineen alentamiseen tähtäävät ruokavaliomuutokset saavat aikaan keskimäärin 3 mmHg pudotuksen systolisessa ja 1,8 mmHg pudotuksen diastolisessa verenpaineessa.

Tutkijat myöntävät, ettei vaikutus kuulosta kovin suurelta, mutta väestötasolla näinkin pienet verenpaineen alentumiset voivat johtaa mm. sydänsairauksien huomattavaan vähentymiseen.

Vaikutukset olivat kuitenkin selvästi suuremmat potilailla, jotka noudattivat verenpaineen hallitsemiseen suunniteltua DASH-ruokavaliota.

Se laski systolista verenpainetta keskimäärin 7,6 mmHg ja diastolista 4,2 mmHg, mikä on verrattavissa lääkehoidon tehoon lievästi kohonnutta verenpainetta potevilla, tutkijat kirjoittavat.

DASH-ruokavaliossa painotetaan suolan vähentämisen lisäksi mm. hedelmien ja kasvisten, täysjyväviljan sekä vähärasvaisten tuotteiden syömistä. Punainen liha, kovat rasvat ja sokerilla makeutetut tuotteet ovat vältettävien listalla.

Kaikkien ruokavalioiden verenpainehyödyt heikkenivät ajan myötä, mikä tutkijoiden mukaan johtuu todennäköisesti siitä, että monet lipsuivat niiden noudattamisessa.

Lyhyiden dieettien sijaan verenpainettaan alentavien olisikin hyvä miettiä, miten he saavat ruokavaliomuutokset pysyväksi osaksi elämäänsä.

Uutispalvelu Duodecim

Lukijan kommentti:
Lainaa:
Duodecimin propagandaa jälleen. Vuodenvaihteessa julkistetun tutkimuksen perusteella myös runsasrasvainen DASH vähensi verenpainetta aivan yhtä tehokkaasti ja lisäksi oli parempi vähentämään triglyseriiniarvoja eikä kohottanut LDL-arvoja. Eli runsasrasvinen oli jälleen parempi kuin tuo taantunut vähärasvinen hokema. Tutkimuksen voi googlettaa esim high fat dash.

_________________
You Eat What You Are


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2016-03-14 16:27:22 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 28647
Asiallinen kommentti! :smt026

Foorumille juttua DASH:ista:
viewtopic.php?f=36&t=68426&p=2043741&hilit=dash#p2043741


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2016-04-26 07:57:09 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2012-03-17 14:39:14
Viestit: 1874
Uusituvan "Itämeren ruokavaliosta" tuli salonkikelpoinen!
Lainaa:
These reflected research on dietary patterns associated with the Mediterranean diet, Nordic diet, Tibetan diet, and the Dietary Approaches to Stop Hypertension diet. Consumption of a healthy dietary pattern was associated with significant reductions in CRP (weighted mean difference, -0.75 [-1.16, -0.35]; P = .0003).

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27101757PS. Ruotsissa "dass" tarkoittaa ihan toisenlaista dieettiä http://www.arkeologiforum.se/forum/inde ... opic=790.0 :lol:

Näin Itä-Suomen Yliopisto leipoi Itämeren ruokavaliosta terveellisen

_________________
Kaikenlaista pohdintaa terveys/sairausriskeistä....

SANIN LUUPPI


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2016-05-20 09:20:10 
Poissa
ruutana
ruutana

Liittynyt: 2007-05-25 15:55:11
Viestit: 28647
Iltalehti jaksaa kierrättää.

Iltalehti: Tällainen on maailman parhaaksi valittu Dash-ruokavalio


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2016-05-20 14:05:15 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2012-03-17 14:39:14
Viestit: 1874
Lainaa:
- Liikaa pullaa, Fitoona-blogia pitävä Tolppanen tuumaa.

Suomalaiset ovat kahvitaukomässäilijöitä.

Tolppanen on ihan oikeassa....kas kun uskalsi sanoa tuon?
Lainaa:
Professori Fogelholmin mukaan suomalaisilla on valtavan tietomäärän ansiosta kaikki mahdollisuudet syödä terveellisesti.

- Nyt ihmiset ovat hieman sekaisin. Tietoa on jopa liikaa, eivätkä ihmiset usko enää yleisiä ohjeita. Ruoka on myös kova poliittinen kysymys, ja tuotteiden myynnin rajoittaminen terveyden takia on vaikeaa ellei mahdotonta. Elinkeinopolitiikka jyrää tässäkin tapauksessa.

Fogelin opit ei kiinnosta kansaa....

:lol:

_________________
Kaikenlaista pohdintaa terveys/sairausriskeistä....

SANIN LUUPPI


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 113 viestiä ]  Mene sivulle 1 2 3 4 5 6 Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)