Kiitos vastauksista! Tuo aloitus oli hiukan tunteellinen juuri kirjan lukeneena. Sai turhautumista aikaiseksi, koska tuntui niin väärältä se, että vain joillain on rahallisesti mahdollisuus syödä laaturuokaa. Luonnonmukaisen ruoan seuraksi olisi hyvä myös nauttia tiettyjä lisäravinteita ja nimenomaan varmasti nyt minunkin, koska en pysty ostamaan kaikkea sellaista raaka-ainetta, mitä pitäisi.
D3-vitamiini on tärkeää. Mitä mieltä olette tästä?
https://www.urheilutuote.fi/product/15/ ... cg--5000iuSyön Vapaa Kierto omega3 pillereitä, mitä mieltä olette näistä?
http://www.vnp.fi/estoreFI/artikkeli/984/luokka/omega3/Oon miettinyt kyllä Lysi omega3 öljyyn siirtymistä sitten, kun nuo edelliset loppuvat (aika paljon halvempaa)
http://www.lysiproducts.com/fi/fi/Lysi- ... a-3-LEMON/C-vitamiinia multa löytyy kaapista ja sitä oonkin syönyt. Mitä lisäravinteita olisi vielä hyödyllistä syödä näiden lisäksi? Heraproteiiniakin Heikkilä suosittelee, en nyt löydä sitä kohtaa kirjasta, niin muistaako kukaan minkälaista sen piti olla?
Kirjasta Ravinto & Terveys löytyi myös mielestäni joitain ristiriitaisuuksia. Munakoisoa ja kesäkurpitsaa pitäisi syödä rajoitetusti niiden hh määrän takia. Toisaalta kaalia sai syödä vapaasti. Kaalissahan on enemmän hh, kuin munakoisossa ja kesäkurpitsassa, joten mikähän ajatus virhe tullutkin... Oikeasti nyt kuulostaa siltä, että kritisoin ainoastaan. Antti Heikkilän blogia pitkään seuranneena, studio 55 ohjelmia katsonneena ja kirjan luettuani, Antti Heikkilä on fiksu mies ja perusajatukset on kyllä hyviä. Itsekin ajattelin nyt noudattaa hänen neuvoja, niin pitkälle kuin kykenen.
Kyllähän ne mikron säteet mietityttää. Äiti aikanaan varoitteli paljon, ettei mikron vieressä saa seistä, kun mikro on päällä jne. Voihan se mikron käyttö ollakin haitallista ja säteyttää ruoan, niin että se vaikuttaa elimistössä samalla tavalla kuin sokeri. Eihän se tosiaan ole ongelma ottaa edellispäivänä marjoja sulamaan. Pikamikromunakokkelin tekeminen mun pitää varmaan lopettaa..