karppaus.info

karppininjat
Tänään on 2024-03-29 10:43:11

Kaikki ajat ovat UTC+02:00




Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 29 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2
Julkaisija Viesti
ViestiLähetetty: 2012-07-20 08:40:26 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2011-03-19 14:10:20
Viestit: 513
Paikkakunta: Helsinki
Rantaison tapaan nautin kesäkurpitsaspagettini raw food -versiona.

Näin uusien pikkuporkkanoiden aikaan veistelen kuorimaveitsellä kesäkurpitsasta ja pikkuporkkanoista vuorotellen lastuja kulhoon, heittelen sekaan oliiveja, luumutomaatteja yms. Sitten nautin sekoituksen peston tai oliivitahnan elävöittämänä asiaankuuluvien satunnaisten lisukkeiden kanssa (paistettu halloumijuusto, kookoskasvikset tms.).

_________________
Kasvissyöjästä on kehkeytynyt kalansyöjä - kalansyöjästä on kehkeytymässä...


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-07-20 09:09:28 
Poissa
nörttikarppi
nörttikarppi
Avatar

Liittynyt: 2010-05-04 14:59:26
Viestit: 8323
Paikkakunta: Lahti
Teen tuolla tavalla uunissa oliiviöljyn kanssa itsekin silloin kun jaksan tuota raastetta/"spagettia" vääntää. Sitten kun kurppasilput ovat kypsentyneet niin siihen voi vielä heittää sekaan pari kananmunaa ja reilusti suolaa, lykätä takaisin uuniin ja paistaa frittataksi =P~

_________________
Kuva

Riekon nyrkkisääntöjä ketoilijoille, kliks


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2012-07-20 09:49:22 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2009-01-08 14:16:29
Viestit: 495
Paikkakunta: Torrevieja
snowgrouse kirjoitti:
Teen tuolla tavalla uunissa oliiviöljyn kanssa itsekin silloin kun jaksan tuota raastetta/"spagettia" vääntää. Sitten kun kurppasilput ovat kypsentyneet niin siihen voi vielä heittää sekaan pari kananmunaa ja reilusti suolaa, lykätä takaisin uuniin ja paistaa frittataksi =P~


Tuohan oli hyvä idea! Taas jotain uutta kesäkupitsasta. Pitää kokeilla pian.
Meilläpäin kesäkurpitsa maksaa talvellakin vain euron/kilo, joten sitä tulee laitettua jatkuvasta ja etsin aina uusia tapoja kokata sitä.

_________________
Anacondan aurinkokeittiö

Kuva


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2016-04-07 12:56:26 
Poissa
juniorikarppi
juniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2006-08-11 23:23:53
Viestit: 72
Paikkakunta: Turku
Pitää herätellä vanha ketju ylös kun on nyt pariin kertaan tullut tehtyä kesäkurpitsaspagettia. Innostuin hankkimaan oikein spiraalileikkurin joka irtosi postikuluineen noin 35 eurolla Saksan Amazonista.
Laitteessa tulee mukana kolme terää joilla saa erikokoisia nauhoja vihanneksista.

http://kitchentakeovers.blogspot.fi/201 ... 10203.html

Olin yllättynyt kuinka kestävää kesäkurpitsa on nauhamaisessa muodossa ja maultaan varsin hyvä. Itse paistan spagetin paistinpannulla oliiviöljyssä, tilkassa vettä ja suolalla sekä pippurilla maustettuna.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-08-18 17:32:01 
Poissa
aktiivikarppi
aktiivikarppi
Avatar

Liittynyt: 2014-08-05 09:21:06
Viestit: 504
Paikkakunta: Ulkomaat
Mulla on WMF Kult X spiralizer ja kesäkurppaspagettia tulee silmänräpäyksessä :)

_________________
Kuva


Believe that you can and you are half way there


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2018-08-18 18:39:33 
Poissa
tagerhaverkarppi
tagerhaverkarppi

Liittynyt: 2010-05-12 18:58:50
Viestit: 93463
Piti ihan googlata https://www.wmf.com/en/wmf-kult-x-spira ... deset.html Ihan pähee!

_________________
"We are not living longer, we are dying longer". Sten Ekberg
Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-04-01 10:03:21 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2019-02-16 08:16:35
Viestit: 269
Paikkakunta: Saarijärvi
Kokeilin eilen ekaa kertaa ja ihan perunankuorimaveisellä vetelin siivut.
5min höyrytys ja törkeän hyvää! Tästä tuli suosikki heti :D
Höyrytys siis sopii kermasoosin kaveriksi. Pekonia, kermaa, musta- ja roseepippuria.
Pientä hapokkuutta jäin kaipaamaan, mikäköhän ois siihen hyvä, sipuli?

_________________
Kuva


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-04-06 09:32:24 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi

Liittynyt: 2017-10-17 17:54:53
Viestit: 332
Tein myös zuccinispagua, kuorin porkkanalastujen tekoon suunnitellulla kuorimella. Tuollainen kiepurantekoväline kiinnostaisi.

Kävisikö hapokkuudeksi salaattiin ympätty balsamico. Joissain näkyy olevan runsaasti hh, toisissa vähän.


Ylös
   
ViestiLähetetty: 2019-04-06 12:47:15 
Poissa
seniorikarppi
seniorikarppi
Avatar

Liittynyt: 2019-02-16 08:16:35
Viestit: 269
Paikkakunta: Saarijärvi
Pouta kirjoitti:
Tein myös zuccinispagua, kuorin porkkanalastujen tekoon suunnitellulla kuorimella. Tuollainen kiepurantekoväline kiinnostaisi.

Kävisikö hapokkuudeksi salaattiin ympätty balsamico. Joissain näkyy olevan runsaasti hh, toisissa vähän.

Lime on moneen paikkaan istuva happo ja tykkään ite käyttää.

_________________
Kuva


Ylös
   
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju  Vastaa viestiin  [ 29 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen 1 2

Kaikki ajat ovat UTC+02:00


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin ohjelmisto phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Käännös: phpBB Suomi (lurttinen, harritapio, Pettis)